Få ut det bästa av dina framkallade bilder

Kommer du ihåg när du var yngre och framkallade bilder? De lämnades in i en påse i affären och så var de redo att hämtas ett par veckor senare… Under tiden hade du säkert glömt precis vad som fanns på bilderna, så det var jättespännande att få dem och se vad de gömde på av söta, roliga och galna minnen med vänner och familj.

Så är det inte riktigt i dag, men viktigheten av att bevara de fina minnena finns fortfarande. Det är som tur är lite enklare att spara dina bilder, och du kan använda dem till så många olika saker. Vad du kan använda dem till kan du läsa mer om här.

Hur framkallar du bilder i dag?

Det gör du hemifrån i lugn och ro. Här kan du sitta lugnt och bekvämt och titta på dina bilder och välja ut och eventuellt redigera dem, om det skulle vara nödvändigt. Ladda upp dem på vår hemsida eller ladda ner vårt gratis program, där det finns massor av design- och anpassningsmöjligheter.

Har du några bilder som bara är helt perfekt? Kanske har du några som är särskilt vackra eller söta och förtjänar mer än en liten fyrkant på kylskåpet. Dem kan du använda till att göra till exempel fotoförstoringar, eller så kan du göra din egen personliga väggdekoration.

Vad gör du med dina framkallade bilder?

Om du sitter med en hög old school, framkallade bilder kan du använda dem på följande sätt:

  • Sätt upp dem på kylskåpet med magneter. Okej, vi har kanske inte uppfunnit hjulet här, men det är faktiskt en ganska söt idé. Bilderna kan snabbt och enkelt bytas ut, och du får alltid en glimt av dina kära när du ska ha något från kylen.
  • Köp några fina ramar och rama in minnena. De flesta ramarna har både ett upphäng, så de kan hängas upp på väggen, och en fot, så de kan stå själva. Ställ till exempel upp några bilder i ramar ett par ställen i din bokhylla eller på dina byråer. Gärna ett par stycken tillsammans.
  • Använd dina bilder till kort när din bättre hälft, barnen eller bästa vännen har födelsedag. Skriv en söt och kärleksfull hälsning på baksidan så har du plötsligt det sötaste och mest personliga födelsedagskortet.

Använd dina bilder som vacker väggdekoration

Om du gärna vill använda dina bilder till annat än en hög framkallade bilder, så se här vilka kreativa sätt du annars kan använda dina snygga bilder på, oavsett om du har tagit dem med din telefon eller kamera.

Du kan göra vackra posters, du själv har designat och med dina egna bilder eller få dem framkallade på fotocanvas, trä, aluminiumplatta eller akrylglas. Så tiden är förbi där de framkallade bilderna bara hänger på kylskåpet (även om det är en bra idé), eller blir förvisade till en plats i byrålådan. Få fram dina minnen och använd dem i din heminredning, till fotopresenter till vänner och familj eller gör snygga fotoböcker och fotokalendrar.  

Mycket nöje!