Dedikera en fotobok till din fyrbenta bästa vän

Är du en stolt hundmamma eller kattpappa? Eller har du kanske en häst eller en hamster? Oavsett vilket djur du har, så kan du skapa en fotobok tillägnad din fyrbenta (eller simmande) bästa vän. Fyll den med söta bilder från när katten var en liten kattunge, de härliga ridturerna och när Fido åt soffkuddar till lunch.

Våra husdjur gör oss lyckliga … och fokuserade!
Våra husdjur är alltid ett favoritfotomotiv. Och det är inte så konstigt – de är så trevliga, roliga och fantastiska att titta på och de har även sin egen unika personlighet. De blir en viktig del av familjen och överöser oss med ovillkorlig kärlek. Det är svårt att inte vara lycklig när hunden viftar på svansen av glädje när du kommer hem, eller när katten lyckligt spinner när den blir klappad. Fyll en fotobok med alla lyckliga stunder som du antagligen har många av på din telefon eller i din kamera. De är värda att komma fram i ljuset, eller hur?

Tips: Visste du att bilder av söta kattungar, hundar och kaniner gör våra hjärnor bättre på att fokusera? Enligt japanska forskare arbetar vi faktiskt mer effektivt och utför uppgifter bättre genom att titta på bilder på söta djur! (källa: her).
Detta är ju en trevlig och legitim ursäkt för att plocka upp telefonen och titta igenom bilder på hunden, när du har tröttnat lite på arbetsuppgifterna – eller varför inte skapa en väggbild av favoritbilden på din hund, och sedan hänga upp den på (hemma)kontoret, och sedan kanske skapa en matchande mugg?

Hälsa på Luca The Sheltie og Netta Siberian
Veronica Gangstø driver sitt Instagram-konto (@lucathesheltie), där hon publicerar vackra bilder av sin Shetland Sheepdog. Dessutom har hon skapat en CEWE FOTOBOK fylld med bilder av Luca – från valp till vuxen. På dessa bilder visar hon några av sina favoritsidor i boken, som du kan inspireras av när du ska designa din egen fotobok.

Katten Netta har också sitt eget Instagram-konto (@netta.siberian), som drivs av Chanett Svendsen. I samband med Nettas ettårsdag skapade Chanett en superfin fotobok med bilder från det första året. Vi bara älskar den!

Vill du ha några fototips från en hundfotograf? Då ska du läsa den här bloggartikeln.

Skapa liv på fotoboksidorna med cliparts
Genom att använda cliparts kan du göra din fotobok ännu mer livlig, spännande och personlig. I vårt kostnadsfria fotoprogram hittar du cliparts som passar många olika teman och tillfällen, och du kan ändra färgen på dem så att de passar din egen design. Men kom ihåg att inte överanvända cliparts – det är de fantastiska bilderna på ditt husdjur som ska få mest uppmärksamhet!

Så här lägger du till cliparts i din fotobok:

  1. Ladda ner vårt kostnadsfria fotoprogram
  2. Välj papperstyp, format och layout för din fotobok
  3. Lägg in bilderna i boken
  4. Nederst till vänster hittar du cliparts-funktionen. Klicka på den.
  5. Dra önskade cliparts in till sidan i fotoboken. Och kom ihåg: Om du inte hittar exakt vad du letar efter bland de förinstallerade clipartsen, kan du trycka på knappen ”mer”. Då hittar du fler cliparts som du kan installera!

Om du vill ha mer information om cliparts, läs gärna denna bloggartikel

Lycka till och mycket nöje med att skapa din husdjursbok!