Därför ska du själv göra inbjudningar till konfirmationen

Även om det nog är julförberedelserna som man tänker mest på just nu, så lurar vårens fester runt hörnet – nästan. Det är i alla fall en bra idé att så smått börja tänka på planeringen av festen, om du är en av dem som ska hålla konfirmation i 2020. Något av det första man ska ha koll på, utöver var festen ska hållas, är konfirmationsinbjudningarna. För inga fester utan gäster, eller hur? Därför är det en bra idé om du redan nu börjar tänka på vilken sorts kort och inbjudningar du gärna vill ha. Och har du bestämt dig för att det ska vara något särskilt, ska du göra dem själv…! Ta det lugnt, det är inte svårt, och även om du själv inte tycker att du är kreativ, kan vi nästan garantera att du är det när du först börjar kolla runt bland våra verktyg till att göra de vackraste och mest personliga konfirmationsinbjudningarna. Läs med här där vi förklarar hur du själv ska göra inbjudningarna till konfirmationen, när nu affären inte har så många fina…

Det är enkelt att göra konfirmationsinbjudningar själv

Som sagt är det inte svårt. Vi ställer ett bra (och gratis!) program till rådighet, och så är det bara ett par saker du ska ha koll på innan du designar dina inbjudningar. Det är alla de klassiska frågorna, alltså vad bjuds det in till, vem är inbjudan till, när ska det föregå och var någonstans. Efter detta ska du, eller du och den kommande konfirmanden tillsammans, hitta den mest perfekta bilden att ha på framsidan av inbjudningen. Och här har den unga mannen eller kvinnan nog ett par saker att säga. Så kom ihåg att fråga henne eller honom, eller kanske ännu bättre, gör inbjudningskort tillsammans och få en mysig stund tillsammans. Så gör ni:

  • Välj den sortens inbjudan du vill göra: Ska det vara ett dubbel- eller enkelkort? Vilken papperskvalitet ska inbjudan vara tryckt på? Du kan dessutom välja mellan hög- eller tvärformat.
  • Ladda upp din bild och rätta eventuellt till, om det är nödvändigt.
  • Skriv din text. Kom ihåg att få allt med, även OSA-datum. Och välj en riktigt fin font och färg.
  • Pynta med några Cliparts, skuggor, färger och vad du annars tycker skulle se fint ut.

Så där ja – det var allt! Du behövde varken sax eller limstift, och resultatet blev jättefint – och professionellt.

Här gör du inbjudningarna

Gör inbjudningarna på vår hemsida, under konfirmation, det är enkelt, och det finns många möjligheter och designmallar, om du inte vill göra inbjudningen själv. Om du vill ha ännu fler designmöjligheter och möjligheter att anpassa, rätta och vara kreativ, rekommenderar vi att du laddar ner vårt program. Det är ett gratis, prisvinnande design-program, där du enkelt och elegant guidas från det ena steget till det nästa, och det finns oceaner av tid.

Har du inte möjlighet att sitta vid datorn i längre perioder, eller har du inte tålamod att prova dig fram med alla de olika fina möjligheterna som finns? Använd då vår foto-app och gör inbjudningarna på väg hem i tåget, i kön i mataffären eller när du sitter i soffan på kvällen och försöker koncentrera dig på nyheterna. Med vår app kan du göra dina konfirmationsinbjudningar nästan var som helst och när som helst.

Blev du övertygad?

Kom ihåg att när du själv gör inbjudningarna till konfirmationen, får du en helt unik produkt, precis som du gärna vill ha den. Dessutom slipper du tramset med att dem butikerna har inte är tillräckligt fina, färgerna är inte helt rätt, de passar inte ihop med placeringskorten osv. Hos oss kan du göra allt ihop, både inbjudningar, placeringskort, menykort och tackkort i samma design och till och med precis som du gärna vill ha det.

Mycket nöje!