Årets tidiga present till mor-/farföräldrarna innan jul

Var redo till december månad. Ta förskott på julglädjen där hemma genom att glädja dina eller dina barns mor-/farföräldrar med en present, som ger leenden alla 24 dagar fram till jul.

Ge bort en chokladkalender till dem som verkligen förtjänar det. Nämligen barnens mor- och farföräldrar. Många mor- och farföräldrar agerar jultomte varje jul och pysslar ihop en adventskalender med 24 presenter till barnbarnen. Bjud därför in mor- och farföräldrarna och överraska dem med deras egen chokladkalender med bilder av deras barnbarn och se deras tokglada reaktion.

Gör en chokladkalender med bilder här

Unika presenter till mor-/farföräldrarna som förtjänar det allra mest

Vill du göra dina mor- och farföräldrar glada fram till jul? Gör det med god choklad och en personlig present kombinerad i en unik produkt. Du kan nämligen göra din egen personliga chokladkalender. Välj mellan flera olika slags chokladkalendrar och sätt bilder av barnbarnen på framsidan:

I 24 dagar kan du glädja dina mor- och farföräldrar på bästa sätt med chokladöverraskningar bakom 24 luckor. På framsidan av chokladkalendern väljer du just det foto du önskar. Du kan välja ett foto av dig och dina mor- och farföräldrar från ett minne som ni har tillsammans. Det kan vara från en semester, förra julen eller en bild som togs för tio år sedan. Det kan också vara en bild av dig och dina syskon, mamma och pappa eller mycket annat. Listan är lång och det är bara din fantasi som sätter gränserna.

Varför blir dina mor- och farföräldrar så extremt glada för denna present? Det är därför att det är en unik present som ingen av dina mor- och farföräldrars vänner har. Det är en present som kan tas fram när det kommer gäster. Din mormor eller farmor har säkert varit tomte åt dig eller gett dig adventspresenter många år. Därför är det viktigt att ge något tillbaka till henne. En chokladkalender som överraskning är det perfekta sättet att berätta att du värdesätter henne.  

Present till mor-/farföräldrarna som tack för hjälpen

Eller kanske är det presenten till dina föräldrar, för de är så bra mor-/farföräldrar till dina barn och kanske även ofta hjälper till i vardagen med passning och hämtning.

Ett nyttigare alternativ till en chokladkalender

Nästan alla mor- och farföräldrar älskar chokladkalendrar men det är inte alla som tål det. Det finns som tur är ett sundare alternativ https://www.cewe.se/fotokalender/chokladkalendrar/julkalender-med-25-bilder.html. Du kan göra en julkalender utan choklad. Välj 25 bilder till julkalendern. En bild till framsidan och 24 bilder som gömmer sig bakom varje lucka. Välj ut de bästa ögonblicken som din mormor/farmor eller morfar/farfar sätter värde på och gör en personlig julkalender utan choklad. Denna julkalender ger lika mycket glädje.

Designa chokladkalendrarna som du vill

Du kan designa framsidan på chokladkalendern precis som du vill och det finns många möjligheter att göra den personlig med text, bilder och en massa dekorationer att välja mellan. I programmet finns bland annat diverse mallar, så att du enkelt kan sätta din prägel på chokladkalendern. Det finns även möjlighet att rita på dina bilder, om du t.ex. vill rita en tomteluva på ditt huvud.  

Julkalendern med och utan choklad är en säker vinnare, som varje mor-/farföräldrar uppskattar och förtjänar!

Gör din chokladjulkalender på vår hemsida, antingen direkt eller i vårt program som du laddar ner. Du kan också göra den i vår foto-app.

Julkalendern med eller utan choklad är en säker vinnare, som varje mor- och farförälder sätter värde på och som de förtjänar!

Har du övervägt vem du mer kan ge en chokladkalender till?