Personlig present i december till din väninna – En chokladjulkalender med bild

Vill du överraska din väninna med en present i december? Då är vår chokladjulkalender med bild en perfekt möjlighet att själv göra en personlig och mysig present – och så är de mycket enklare och snabbare än t.ex. en hel paketkalender med kalenderpresenter. Och en mycket mer personlig julkalender än de färdiggjorda kalendrarna i mataffärer, te- och chokladbutiker.

Är det inte en decemberpresent till din väninna du letar efter, utan t.ex. en födelsedagspresent, kan du få flera idéer på vår sida om presenter till henne.

Den mest personliga presenten till din väninna

Det speciella med denna väninnepresent är att julkalendern är en unik present som inga andra har. Utöver det, är det också en personlig present som inte kan kopieras.På det sättet vet din väninna att du har lagt tid på att överväga och göra en särskild present till henne.

Chokladjulkalender till din bästa väninna

Kunde du tänka dig att göra något extra bra för din bästa väninna i de kalla julmånaderna? Vad sägs om att ge henne en chokladjulkalender med en bild av en upplevelse ni har haft tillsammans? På så vis kan hon minnas er vänskap varje dag fram till jul, och se fram emot en bit läcker choklad varje dag. Därför är det perfekt att ge din väninna en present i form av en chokladjulkalender med bilder och gör henne glad med läcker choklad och en rolig bild av er två – alla 24 dagar fram till jul.

Värm upp till en stor julklapp med en läcker (för)julklapp till din väninna. Om du överraskar din väninna innan jul är det större chans att hon ger en stor julklapp till dig. Kom igång och gör den mest personliga för-julklappen till henne.

Den mest personliga presenten till din väninna

Det speciella med denna väninnepresenten är att julkalendern är en unik present som inga andra har. Utöver det, är det också en personlig present som inte kan kopieras.På så vis vet din väninna att du har lagt tid på att överväga och göra en särskild present till henne.

Vilka bilder ska du ha på din chokladkalender?

Vilka bilder vill du ha på din chokladkalender? Vad sägs om att ha bilder av er gemensamma backpackresa till Peru, er storstadsresa eller andra härliga ögonblick som ni har förevigat? Du kan välja att sätta antingen en eller flera bilder på chokladkalendern så den avspeglar er vänskap. Det finns flera möjligheter att göra din chokladkalender helt unik.

Designa din väninnepresent precis som du vill

Du kan designa framsidan på chokladkalendern precis som du vill. Det finns många möjligheter att göra den personlig med text, bilder och Cliparts. I programmet finns diverse mallar så att du enkelt kan sätta din egen prägel på julkalendern. Du kan välja att placera bara en bild på julkalendern. Du kan också använda några av designmallarna på hemsidan och hitta en designmall som du tycker om. Det finns möjlighet att använda både mönster, filter och flera bilder bredvid varandra som om du gjorde en canvastavla. Det är även möjligt att rita på dina bilder, om du t.ex. vill rita en tomteluva på ert huvud.

Välj mellan dessa olika varianter av julkalendern:

Ett sundare alternativ

Är din väninna rädd för kalorier eller är hon inte så förtjust i choklad? Då kan du ge henne en julkalender med bilder av er vänskap. Det kan vara bilder från koncertupplevelser, middagar, resor, trevliga promenader eller använd tokiga bilder. På så vis kan ni komma ihåg alla goda minnen ni har tillsammans.

Vad ska du skriva på din chokladkalender?

Vi kommer alla ihåg känslan då vi var barn och vaknade upp varje morgon i december och såg fram emot att öppna nästa lucka på chokladkalendern. Om du vill göra din chokladkalender ännu mer speciell kan du skriva text på framsidan. Vi kommer med några förslag här:

  • God jul
  • Merry Christmas
  • 24 luckor med kärlek
  • Du förtjänar något gott varje dag i jul. Din Älskling
  • Till dig från mig
  • Med kärlek från mig
  • Du är den bästa
  • Sofie och Marias chokladhemlighet

Gör din väninna glad med en unik present som ger glädje varje dag fram till jul. Klicka här för att göra din egen chokladkalender.

Du kan också skämma bort andra med en av våra chokladjulkalendrar