Berätta historien om barnets första år i en fotobok

Barnets första år är en tid du självklart vill minnas. Bevara babytiden i en CEWE FOTOBOK, så kommer du alltid att komma ihåg de små tårna, de söta fingrarna och hur fin den lilla bebisen var när hen sov.

Fyll en fotobok med många små och stora ögonblick – utflykter, gosiga stunder på soffan, de första stegen, favoritgosedjuret och allt annat du vill komma ihåg.

Barnets första år i en fotobok

Tips: Dela in fotoboken efter månader och lägg till små anteckningar som beskriver barnets utveckling och roliga, fina och oförglömliga saker som har hänt.

Ta med oförglömliga minnen

Bevara babytiden i en fotobok

Ett vackert minne att inkludera i fotoboken är ett avtryck av de små babyfötterna. För att göra detta kan du göra ett avtryck av barnets fötter på ett vanligt pappersark som du sedan skannar eller tar en  bild på med din telefon eller kamera. Lägg bara till detta som ett vanligt foto i din fotobok.

Du kan också lämna några tomma sidor eller tomma områden i din fotobok. Här kan du klistra in patientarmbandet du fick på sjukhuset under förlossningen, en liten lock av bebisens hår och andra föremål med stort känslomässigt värde.

När det lilla charmtrollet har blivit större är det härligt att se tillbaka på denna oförglömliga tid. Dessa bilder förtjänar verkligen att ses i ljuset och inte glömmas bort i din dator eller mobiltelefon.