Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Så fick Maria sitt drömbröllop

Maria och Mathias gifte sig i september 2020, och lyckades trots ändrade planer och nationella begränsningar hålla det bröllop som de båda hade drömt om. De har förevigat den stora dagen i en vacker och personlig fotobok.

Den stora dagen i en fotobok

Strax efter att Maria och Mathias förlovade sig i november 2019, började de planera den stora dagen. De ville gifta sig inom ett år, och de hade snart många av detaljerna klara. Men som vi alla vet blev förra årets planer på evenemang och fester lite upp och nervända. Istället för att se det som ett hinder och skjuta upp bröllopet, kom de överens om att de hellre ville göra justeringar fortlöpande så att de kunde följa riktlinjerna och fortfarande hålla sitt drömbröllop. En god dos optimism och en känsla för planering förverkligade drömmarna och Maria och Mathias sa ja till varandra framför vänner och familj. De har samlat bilderna från bröllopet och förberedelserna före i en riktigt fin fotobok.

Marias tre bästa tips.

Maria gav oss sina tre bästa tips för att göra en vacker fotobok med sina bröllopsbilder.

1. Låt bilderna tala för sig själva

Maria ville ha ett stilrent och vackert uttryck i boken och valde därför att designa boken med endast bilder. På så sätt kommer bilderna ensamma att berätta historien med alla minnen.

2. Blanda olika slags bilder

I Marias fotobok kan du hitta en blandning av olika bilder som gör boken både personlig och rolig. För Maria var det viktigt att få med de klassiska bilderna av henne och hennes man på olika platser. Hon har också lagt till bilder i boken som hon tog med sin smartphone och bilder tagna med en selfiemaskin som de hade stående på sitt bröllop.

3. Kom ihåg de små detaljerna

Maria hade själv förberett flera projekt inför den stora dagen, som bordsplaceringskort, välkomstskyltar, myshörna och bordsdukning. Därför var det viktigt för henne att de små detaljerna från hennes olika projekt också fick synas i fotoboken.

Sno idén!

Tycker du också att Maria och Mathias har skapat en riktigt vacker fotobok? Inspireras av deras idéer och designa din egen fotobok med livets stora händelser.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Få 20% på CEWE FOTOBOK och förstoringar*
  • Unik välkomstförmån
  • Kreativa idéer och tips
  • Få ännu mer inspiration
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.
Tack så mycket :)
Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!
Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.