Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Julen på CEWE, från A-Ö

Få reda på mer om julen på CEWE med vår kreativa översikt från A-Ö. Här får du både roliga fakta och praktisk information om julen, så att du enkelt kan designa och beställa årets mest personliga julklappar.

Appen CEWE är användarvänlig och hjälper dig att skapa dina julklappar snabbt och smidigt. Designa dina julklappar direkt från mobilen – när du vill och var du vill. Sök på "CEWE" där du laddar ner appar.

Bäst i test! Vi har vunnit tester år efter år för våra fototjänster och fotoböcker.

CEWE Fotovärld är vårt kostnadsfria designprogram där du har flest designmöjligheter för att skapa dina fotopresenter. Ladda ner det redan nu!

Designmallar finns för många av våra fotoprodukter – de gör designprocessen ännu enklare och snabbare, och du kan välja mellan många olika mallar.

Europas populäraste fotobok! Vi är stolta över att CEWE FOTOBOK är den mest populära fotoboken i Europa.

Fin, vacker och stilren – det är uttrycket din fotobok får när du dekorerar den med effektlack. På så sätt kan du enkelt ge julklappen en exklusiv look!

Gåvor från hjärtat är vårt julkoncept.

Hemgjorda julklappar är det allra bästa! Du har lagt ner tid, tanke, energi och kärlek på att skapa dina bildpresenter, och de kommer garanterat sprida glädje hos mottagaren.

Instagram är ett perfekt ställe att följa oss på om du vill få julklappsinspiration, delta i tävlingar och mycket annat – sök på cewe.se.

Julkalendrar är ett måste i december. Designa din egen julkalender med egen bild på och se fram emot små överraskningar varje dag ända fram till jul.

K står för kvalitet! Vi använder endast material av högsta kvalitet när vi producerar dina fotoprodukter.

Lägger du märker till att rött inte bara är färgen i vår logotyp, utan också är en genomgående färg i vår visuella kommunikation om julen?

Magasinet är fullt med julinspiration. Läs det online, eller se fram emot att få den i fysiskt format när du får din beställning från oss.

Nyhetsbreven från oss ger både inspiration, fototips och designtips på personliga julklappar. Anmäl dig nu så att du inte missar något.

Online – du kan designa alla dina julklappar direkt på vår hemsida. Utforska vårt stora julutbud redan idag.

Produktion av klimatneutrala produkter är viktigt för oss, och är det vi gör. Vi engagerar oss i hållbara lösningar och tar vårt sociala ansvar på allvar.

Quiz, skrapspel och presentguider är några av alla de spel du kan testa hos oss under julsäsongen. Psst, det finns många fina priser att vinna!

R står för resor. En fotobok är perfekt för att samla alla resebilder och blir en underbar julklapp, full av minnen.

Service under hela din designprocess, det kan du få av vår kundservice, som gärna hjälper dig med dina frågor!

Totalt nöjd – det är det vi vill att du ska vara som kund. Därför erbjuder vi 100% nöjdhetsgaranti på din CEWE-produkt.

Unika julklappar är precis vad du kan förvänta dig med fotopresenter från CEWE.

Väggbilder är en av våra mest populära julklappsprodukter. Vad sägs om att ge mor- och farföräldrarna en väggbild på barnbarnen i julklapp?

Webbinarier hålls regelbundet, och i våra kostnadsfria webbinarier får du en massa tips, tricks och smarta råd om hur du bygger upp din CEWE FOTOBOK. Anmäl dig nu.

XMAS är vad vi kallar vår julkampanj internt på CEWE.

Yearbook är den engelska termen för årsbok – en självklar julklappsidé som passar perfekt att skapa på jullovet.

Zanzibar, Zambia eller Zimbabwe? Har du varit på en spännande resa ska den självklart skildras i bilder. Samla resan med olika berättelser och dina egna bilder i en CEWE FOTOBOK. Perfekt som julklapp till alla som var med på resan.

Åh, vi älskar verkligen julen! Så mycket att vi här och var börjar med julpyntet redan från oktober.

Är det något som kan få din julklapp att uppskattas lite extra? Vad sägs om ett personligt etui till din CEWE FOTOBOK? Ett personligt etui med din egen bild på, som kompletterar och skyddar boken och gör julupplevelsen ännu bättre!

Önskelistorna är fullproppade inför julen – men passa på att överraska någon du älskar med en unik och personlig present som mottagaren blir överraskad av.

Våra mest populära julklappar

Vill du lägga några av de här julklapparna under granen hemma hos dig?

Välkomstförmån

Få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar og fotokalender*
  • Unik välkomstförmån
  • Kreativa idéer och tips
  • Få ännu mer inspiration
* Du får värdekoderna när du har anmält dig till nyhetsbrevet. Koderna gäller för din första beställning av CEWE FOTOBOK och förstoringar. Genom att registrera dig godkänner du vår dataskyddspolicy, som du hittar längst ner på sidan. Du kan när som helst avregistrera dig via länken i nyhetsbrevet.
Tack så mycket :)
Bekräfta din prenumeration i e-posten vi har skickat till dig*

Av säkerhetsskäl får du inom kort ett bekräftelsemeddelande på e-post. Du aktiverar din registrering genom att klicka på länken i e-postmeddelandet.

Ursäkta!
Det uppstod tyvärr ett fel!

Det gick tyvärr inte att registrera dig för vårt nyhetsbrev, försök igen senare.