Teman > Mors dag

Presenter för Mors dag

Dubbla kort

Dubbla kort

från 29,00 kr*
Designa online. Bild och personlig text både på ut- och insida.
Välj mellan olika papperskvaliteter.
Spara dina minnen från Mors dag
från 0,79 kr*
Oavsett om du väljer papperstypen ekonomi eller standard,
återges dina bilder med bästa kvalitet.
Spara dina minnen från Mors dag.
Passar bra året runt

Familjkalender

från 199,00 kr*
Vår familjkalender som trycks i hög kvalitet
med flera kolumner och valfri startmånad
är det optimala verktyget för din planering.
från 169,00 kr*
Äkta canvastryck monterat på en stabil träram:
På så vis omvandlar dina vackraste bilder ditt hem
till ett litet galleri.
Kära läsare,

Som mamma till två barn
är Mors dag en
särskild höjdpunkt på året för mig.
Alla mammor och far-/morföräldrar gläder sig över
uppmärksamheten som de får denna dag.
Våra kreativa produkt- och
gör-det-själv-idéer kan du se här under.

Personligen tycker jag om vårt foto-memo.

Mitt tips: Använd teckningar eller små kärlekshälsningar, det är ett fint alternativt.Låt dig inspireras!

Med vänliga hälsningar från Sandra Klusmann,
fotoredaktör CEWE

Vacker och mjuk: Kudde med bild

Kudde med bild

från 329,00 kr*
Vacker och mjuk:
Din favoritbild trycks på båda sidor av kudden.

Finns i fem olika storlekar

Glasfoto
från 359,00 kr*
Ett 19 mm tjockt stycke glaskonst med djupeffekt.

Välj mellan två storlekar.

Ett hjärta med särskilt innehåll

Kristallfotohjärta

399,00 kr*
För speciella bilder:
Genom en speciell lasermetod överförs
din bild till kristallglaset.
Ett vackert konstverk med flera bilder
från 39,00 kr*
Med våra mallar kan du på nolltid göra
en collageförstoring med dina bästa bilder.
Vårt tips: Använd målade självporträtt.
Detta kommer göra ditt collage ännu mer kreativt!
Mall till gör-det-själv-blommor

Gör-det-själv-blommor

Även om de inte doftar är de ändå charmiga: Gör unika blommor till mamma
av färgat papper, muffinsformar och personliga bilder. De kan sedan limmas
på en bit kartong eller på annat material efter eget val.

Fotohjärtan

Barn tycker det är roligt att
göra personliga presenter själva.
T.ex.: Små bilder i hjärtform,
upphängda på grenar som dekoration.
199,00 kr*
50 bitar med dina 25 favoritbilder,
teckningar eller små textmeddelanden:
Njut av spelet en mysig eftermiddag.

Mors dag-present – se idéer till mors dag här


Letar du efter en present till mors dag? Då har du kommit till rätt ställe! Här hos CEWE kan du göra vackra och personliga fotopresenter och du kan även hitta andra roliga och galna idéer till mors dag-presenten. Läs med och se vad vi har att erbjuda.


Idéer till mors dag-present


I många familjer får mamma en vacker bukett blommor eller härlig choklad på mors dag. Och vem skulle inte uppskatta en vacker bukett till vardagsrummet och något smaskigt att tugga på?

Men skulle det inte vara roligt att överraska henne med något hon inte brukar få? Tänk om du kunde hitta en perfekt present som hon skulle uppskatta i många år framöver. Det skulle nog de flesta, men vad ska man hitta på? Det kan ibland vara svårt att komma på bra idéer till mors dag, som inte liknar det hon fick förra året. Och året innan det.

Få inspiration och bra idéer till mors dag-presenter här på sidan. Du kan bland annat läsa lite om våra vackra CEWE FOTOBÖCKER och andra av våra idéer till mors dag-presenter såsom fotokalendrar och skräddarsydda väggdekorationer, som du själv designar med utgångspunkt i dina egna bilder.


Gör en CEWE FOTOBOK till mors dag


Mamma är den bästa i världen för alla barn. Därför har hon förtjänat den perfekta presenten! Gör en fotobok med text till din mamma, som visar henne hur mycket du uppskattar att hon alltid finns där för dig. Fotoboken trycks i den bästa kvaliteten och färgerna är vackra och strålande. Designen står du för, så fotoboken blir i den stil du tycker om. En fotobok med bilder på mamma och barn är en fin och personlig present som ger leenden på läpparna och kanske även framkallar en liten tår i ögonvrån på varje mamma.


Mors dag i bilder


Visa hur mycket din mamma betyder för dig i bilder. Vi har många olika produkter du kan göra med dina egna foton, så presenten till mors dag blir personlig och något särskilt. Gör till exempel en söt och stämningsfull kalender med dina egna bilder tryckt direkt på sidorna. Det kan vara en planeringskalender, som fås i många olika utgåvor. Med en kalender får din mamma en bra överblick över aktiviteter och arrangemang samtidigt som hon får några fina bilder av er tillsammans, av barnbarnen och vad du annars har av bra och stämningsfulla bilder.

Kanske är det även en bra idé att göra en personlig väggdekoration som mors dag-present? Behöver hon något nytt till väggarna där hemma? Är du trött på att se på den bara fläcken över hennes soffa eller den tomma väggen i hallen? Gör en vacker bild som hon kan hänga upp på väggen. Ta en härlig bild av hela familjen och gör en stämningsfull väggdekoration. Du kan använda en bild som du tar på dagen, en du redan har eller så kan gå en promenad och ta en vacker naturbild. I vår designmjukvara kan du göra allt från svartvita väggbilder till fotocollage. Det enda du ska göra är att ladda ner mjukvaran och ladda upp din bild. Då är du redo att leka med designer, färger och dekorationer för att göra den bästa mors dag-presenten.

Du kan också enkelt framkalla bilder. Sätt dem i en vacker ram och ge den till din mamma i mors dag-present i stället för den vanliga chokladasken. Använd till exempel några favoritbilder av barnen eller av dig och din mamma tillsammans i en härlig stund, om du har det.


Mors dag


Det finns alltid ett tillfälle att berätta för dem vi tycker om hur mycket de betyder för oss. Men mors dag är helt speciellt för både barn och mödrar i alla åldrar.

Traditionen med att hylla sin mamma härstammar från USA, och är över 100 år gammal. Dagen firas i många olika länder runt omkring i världen och inträffar på lite olika dagar. I Sverige är mors dag alltid den sista söndagen i maj. Traditionsenligt har blomsterbutikerna mycket att göra eftersom en vacker bukett nästan alltid har använts som den perfekta mors dag-presenten.

Men blommor vissnar tillslut, ge istället din mamma ett minne som varar, om era fina stunder tillsammans. En fotobok kan hon titta i när det passar henne, och ni kan även tillsammans mysa med att se på bilder och minnas de roliga och härliga stunderna ni har haft tillsammans.


Kom även ihåg presenten till pappa


Pappa ska inte glömmas bort, så kom ihåg att även berätta för din pappa hur mycket du uppskattar honom när det är hans tur att bli firad. Fars dag är alltid den andra söndagen i november. Vi har även många bra presentidéer till fars dag, som till exempel musmattor med bild av grabbarna, fotomugg med en bild av hela familjen eller en läcker fotonyckelring.