Teman > CEWE Designvärld

Inspiration för en värld med massor av bilder

Med inspiration från aktuella heminrednings- och modetrender, som imponerar med en puderlätt luftighet, skandinavisk friskhet och tjusiga detaljer, utvecklar vi hela tiden nya designidéer i linje med aktuella trender med hjälp av våra agenturer.

Oavsett om det är för CEWE FOTOBOK, CEWE CARDS eller CEWE KALENDER så kan du välja bland fler än 1500 designmallar, som kan användas kreativt, modernt och mångsidigt på våra produkter.

Se video

En feminin trend: Från koppar till mässing glimmar metallstrukturer med rosa nyanser i kapp.
Delikat dekadens med puderlätt enkelhet. Gult och aprikos skapar varma highlights.

CEWE FOTOBOK

Bevara bröllopsminnen och speciella historier!

Använd våra många olika designelement i vår användarvänliga CEWE FOTOBOK-assistent för att designa en personlig CEWE FOTOBOK. Otaliga designmallar, stilar, bakgrunder, cliparts, ramar och mallar för trenden Pink Glow gör din CEWE FOTOBOK till en personlig present.

Fotopresenter

Fotopresenter

CEWE CARDS

CEWE CARDS

Trendtips Christina Kuhnert

Christina Kuhnert, CEWE designexpert

Pink Glow, min personliga favorittrend 2015, är feminin, kombinerat med en touch av glamour. Metalldetaljer kan anpassas perfekt i mönster och strukturer. Strålar du också: Titta runt bland våra otaliga designer för denna trend.

Trä och naturmaterial utgör denna trend. Här läggs det vikt vid naturliga strukturer och värdefulla material. Varma tränyanser fräschas upp med jade- och aqua-färger.

Kort och inbjudningar för ett speciellt tillfälle

Kombinera dina enastående bilder och din personliga text med våra designmallar för CEWE CARDS - dina kort kan inte bli mer personliga. Även videoklipp kan integreras med hjälp av QR-koder. Bland våra 1500 designmallar och fler än 30 teman hittar du passande mallar för den aktuella trenden Wooden Structure.

CEWE VÄGGBILDER

CEWE VÄGGBILDER

Fotopresenter

Fotopresenter

Kärlek vid första ögonkastet: Denna trend fräschar upp. Ljust trä kombinerat med nyanser i mint, skandinavisk design och accessoarer i matchande färger gör denna nya look perfekt.

Visa upp stora format elegant

Visa upp stora format elegant

Oavsett om det är för vardagsrummet, barnkammaren, köket eller för en present: CEWE VÄGGBILDER skapar personlighet i ditt hem. Välj mellan många olika produktkategorier, som t.ex. förstoringar, canvas, bilder på alu-platta och bilder bakom akrylglas samt otaliga designmallar och collagemallar för de aktuella trenderna.

CEWE CARDS

CEWE CARDS

En grann färgkick: Intensiva färger som kombineras med simpla former och glada mönster. Rosa, turkos, gul, blå och lila - denna trend är full av sprakande färger.
CEWE KALENDER

Personliga fotokalendrar är en perfekt present

Se fram emot ett helt år med härliga ögonblick eller använd CEWE KALENDER som en personlig present till dem du tycker om.
Välj mellan 60 bakgrundsfärger och fler än 600 layouter med passande ramar för dina bilder.
CEWE CARDS

CEWE CARDS

Mina favoritdesigner

Melanie Steenwerth, CEWE designexpert

Jag älskar att arbeta med starka färger under utformningen av nya designer. Den aktuella Playground-trenden är rolig och sprider massor av gott humör.

Ett nostalgiskt möte med naturen - en grön zon för hemmet.Den gröna färgen finns i olika nyanser: äpple, lime, mynta, smaragd. Den röda färgen är en bra kontrast till detta.
CEWE VÄGGBILDER
Plats för din kreativitet - gör dina rum mysiga. CEWE VÄGGBILDER finns i många format och material. Dessutom finns det många valmöjligheter vad gäller designer, collage, ramar och layouter,så att du enkelt kan få upp trenden Natural Sense på dina egna väggar.
CEWE CARDS

CEWE CARDS

Samsung-skal

Fotopresenter

Smartphone-skal

Personliga fotopresenter

CEWE erbjuder ett stort antal personliga fotopresenter. Oavsett om det är muggar, t-shirts eller skal till smartphones, så blir varje bild en höjdpunkt med våra designteman. De personligt designade skalen till smartphones är mer än bara skydd, för du kan ha din favoritbild och favoritdesign med dig varje dag.
CEWE CARDS

CEWE CARDS

CEWE KALENDER

CEWE KALENDER

Sarah Asche, CEWEs kreativitetsexpert

En föränderlig kalender ritad på väggen med tavelkrita. En ny bild varje dag. Minnen från mitt "Happy Life" - och nästa månad kommer det fler nya bilder.Ännu ett tips: Om du grundar väggen med magnetfärg kan du enkelt hänga upp bilder och anteckningar med magneter.

Hur uppstår nya trender egentligen?

Om vi visste det, skulle vi vara rika. Trender uppstår på många olika sätt. De skapas på trendbyråer, upptäcks av trendscouter och samlas i internationella styleguider. Trender uppstår inte bara i en designstudio, utan upptäcks oftast allra först på gatan. Först när ett generellt modemönster kan observeras är det tal om en "äkta" trend.

Varje ny trend uppstår när något blir för enformigt. Det man är van vid blir tråkigt och man börjar leta efter något nytt. Trender och trendfärger hittas först och främst i modevärlden, därefter sprider de sig till andra branscher.

En trend blir mainstream vid sin höjdpunkt och dör därefter ut.

Hur ser trendanalysen ut?

Trender finns överallt - utmaningen är att hitta dem i god tid.

Därför är det vår uppgift att undersöka vad som är modernt när det gäller färger, designer och stilar. Varje dag håller vi ögon och öron öppna på bloggar och i tidningar efter vad som rör sig på gatan och mässorna i de moderna metropolerna.

På så vis kan vi hitta de nyaste trenderna, analysera dess effekt på våra designteman och förutsäga vad som ska ske i framtiden. Därefter förs trenderna över till våra produkter via CEWEs designteam, och därefter blir de tillgängliga för våra kunder.

Hur använder vi trender hos CEWE?

För oss är trender mycket viktiga och vi arbetar dagligen med dem. En CEWE-design ska inte bara vara vacker, den ska också vara spännande, aktuell och ny. Men hur ser det egentligen ut och vem står bakom det hos CEWE?

 Se video

Vi är hela tiden i framkant med att hitta nya trender och gör det med mycket engagemang samt kärlek för detaljer.

Vi är:
Christina Kuhnert (designexpert),
Sarah Asche (kreativitetsexpert) och
Melanie Steenwerth (designexpert).
Det som binder oss samman är först och främst vår kärlek till färger, mönster och former samt passionen för designer och trender.