Teman > Årsbok

Årsbok

Sportaktiviteter i snön eller i orörda iskalla landskap – Vintern bjuder på många unika upplevelser. Under den kalla årstiden skapas imponerande bilder som är perfekta att visa för familj eller vänner.

Samla de bästa ögonblicken i din årsbok och upplev den magiskt glittrande snön ännu en gång.

Kompakt panorama

från 149,00 kr*
Med CEWE FOTOBOK kompakt panorama presenteras dina bilder på ett snyggt sätt. För att berätta dina bästa historier kan du välja mellan en rad omslag och papparskvalitéer.
"Jag hoppas och tror att när mina barn blir vuxna, så kommer de uppskatta att jag har tagit vara på deras historia och barndom genom årsböckerna. Jag ser framför mig att jag ska göra årsböcker alla år framöver – det är ett väldigt fint sätt att ta vara på familjens historia på.“

Miriam Schjetlein, Oslo

XL – allsidigt kvadratiskt format

från 799,00 kr*
Denna CEWE FOTOBOK ger dina bilder den plats de är värda. Det ovanliga kvadratiska formatet ger på ca. 30 x 30 cm extra mycket plats för årets bästa bilder. Om det är rese-, bröllops- eller porträttbilder, så kan CEWE FOTOBOK XL utformas efter just dina önskemål.

Bli kreativ med cliparts

Beställningsprogrammet erbjuder ett stort sortiment av cliparts. De gör det lättareför dig att illustrera din årsbok eller för att piffa till sidorna. Du kan anpassa dina cliparts efter egna önskemål.
Se naturens skönhet med nya ögon. Med din kamera eller din smartphone i handen är våren en perfekt tid för att hitta unika motiv till din årsbok.

Under dessa månader är det möjligt att ta snygga och färgstarka bilder på naturen. Från ömtåliga blomsterknoppar till fält fyllda med tulpaner i alla möjliga färger. Du kan samla färggranna bilder till din personliga årsbok i värmen från de första solstrålarna.

Stor

från 219,00 kr*
CEWE FOTOBOK stor ger tillräckligt med plats för en mängd designmöjligheter för att designa din helt egen överblick av året. Ge dina bilder och personliga historier från 365 dagar en speciell inramning.

Effektlack

från 69,00 kr*
Omslag med effektlack: Framhäv utvalda element på din CEWE FOTOBOKS Hårdpärmsomslag med en framträdande lack i guld eller silver. Du kan välja mellan ett stort antal layoutmallar eller låta din kreativitet flöda fritt.

CEWE KALENDER som årsöverblick

från 149,00 kr*
Årets bästa bilder kan också passa perfekt i en CEWE KALENDER. Månad för månad visas de unika ögonblicken från det gångna året – med en CEWE KALENDER framhävs favoritbilderna från födelsedagar, resor och dina bästa naturbilder.

Varje månad visar kalendern en ny bild. Personliga texter eller citat gör din CEWE KALENDER ännu mer personlig och ger en särskild överblick över året som gått.
"Jag och min familj älskar våra årsböcker med bilder från årets stora och små ögonblick. Förr hade jag så många bilder som låg på datorn utan att vi tittade på dem. Nu sätter vi oss ofta och tittar i fotoböckerna tillsammans – och när vi kommer igång kan vi nästan inte sluta. Mitt tips: skapa en röd tråd i din årsbok genom att t.ex. dela in den efter månader eller årstider. På det sättet blir din fotobok lättare att läsa.“

Eline Kirstine Gantzhorn, Odense.

Det är sommar! Semestern närmar sig och det finns äntligen mer tid för familjen. Resmål och främmande kulturer utforskas och bjuder på intryck som du vill bevara för evigt.

Bevara dessa upplevelser som finns i dina foton. Förläng sommaren genom att återuppleva historier från din semester i din årsbok, så kan de upplevas igen och igen.

Kvadratisk med blankt fotopapper

från 429,00 kr*
Upplev dina favoritbilder med hög kvalitet och enastående färger. Blankt fotopapper är perfekt för bilder som täcker ett uppslag, tack vare Lay Flat-bindning.

Retro prints

från 219,00 kr*

Föreviga året i bilder! Retro Prints är perfekta för en ”årsserie” och kan designas med olika effekter som ramar och filter, samt text Lätta och smidiga att ta med för att visa up peller ge bort.

XL med digitaltryck matt

från 499,00 kr*

CEWE FOTOBOK med Digitaltryck Matt passar bra för dina bästa bilder från semestern eller utflykterna. Vårt speciella HD-bläck gör att dina semesterbilder och upplevelser visas i mjuka färger med skarpa kontraster. Med både matt omslag och matta sidor får du en fotobok som inte bara ser bra ut, utan även känns bra.

Gör en årsbok, snabbt och enkelt

Med en årsbok skapar du en uppskattad produkt: Du förevigar minnen och delar dem med dina kära. Välj ditt format och använd beställningsprogrammets hjälpmedel. Med våra designmallar får du snabbt och enkelt ett utkast som du kan anpassa som du vill ha det.
En promenad genom en färgstark skog där man också får lite sol – den färgstarka hösten ger unika ögonblick som du kan bevara i dina bilder. De mörka höstkvällarna är dessutom den bästa tidpunkten att i lugn och ro börja välja ut teman för din personliga årsbok.

Bakgrunder med effektlack för din CEWE FOTOBOK

89,00 kr*
Med en efterbehandling med effektlack blir din CEWE FOTOBOK extra omtyckt. På utvalda bakgrunder kan du nu utforma ditt omslag med en elegant effektlack på hela ytan. Effektlacken framhäver enskilda strukturer eller ett helt bakgrundsmönster och kan både ses och kännas.

Stor med Digitaltryck matt

från 219,00 kr*
I CEWE FOTOBOK Stor med papperstypen Digitaltryck matt presenteras landskaps- och resebilder på ett mäktigt sätt. På matt papper återges färger och kontraster extra mjukt.

Årsboksomslag

Att skapa ett imponerande omslag är en enkel sak om man använder verktyget i vårt fotoprogramprogram för CEWE FOTOBOK.

Kundexempel från
Christel Neumann

Hösttid är fototid

Hösten är en årstid med mångfald: Massor av färger, fint ljus och mäktiga oväder bjuder på magnifika bilder.
Den bästa tiden på året nalkas. Njut av julstämningen och designa personliga fotopresenter med dina mest speciella bilder på. Till vänner och släktingar eller för ditt eget nöje. Ge särskilda händelser från det gångna året en passande inramning och gör färdig din årsbok.

Väggkalender A2

från 599,00 kr*
Med CEWEs väggkalender A2 får du ett storartat resultat med dina bästa bilder från året. Det stora formatet blir ett blickfång i ditt hem. Oavsett om du väljer en väggkalender i höjdformat med rikligt med plats förl anteckningar eller en väggkalender i panoramaformat. – så är väggkalendern den perfekta julklappen till familj och vänner.

Personliga idéer för julen

Bloggaren Antonia har gjort en helt unik julklappsinslagning: "Jag har beställt några motiv med barrträd som Lyxförstoring på matt papper hos CEWE, och sedan gjort om dem till fina julklappspåsar."

Förädla dina minnen

från 69,00 kr*
Vill du göra en helt särskild julklapp i år? En förädling på en CEWE FOTOBOK Hårdpärm med detaljer i guld, silver eller med elegant effektlack är en möjlighet du kan välja för många format. Med en årsbok i formatet Stor panorama med förädling presenterar du dina bästa minnen på ett effektfullt sätt.