CEWE FOTOBOK XXL

   CEWE FOTOBOK XXL

   CEWE FOTOBOK XXL

   Dina härligaste ögonblick förtjänar det bästa

   från 599,00 kr*

   • Högformat 28x36 cm (stängd)
   • Vacker presentation av dina mest fantastiska bilder
   • Upp till 178 sidor

   Mer produktinformation

   Dela med andra:

   Kontakta oss:

   Betala med:

   Leveransinformation:

   Postförsändelse: Leveranstid 7-12 vardagar

   Fraktkostnader enligt prislista

   Format Digitaltryck Standard Digitaltryck Matt Digitaltryck Blankt Matt Fotopapper Blankt Fotopapper Premiummatt Fotopapper

   Högformat (28x36 cm)

   Hårdpärm: från 599,00 kr* 

   Hårdpärm: från 749,00 kr*

   Hårdpärm: från 749,00 kr*

   X X X

   CEWE FOTOBOK XXL

   Dina härligaste ögonblick förtjänar det bästa

   Produktbeskrivning

   Produktbeskrivning

   Det finns ögonblick i livet som förtjänar att bli förevigade på ett vackert sätt.

   Med CEWE FOTOBOK XXL får du möjlighet att göra detta till fullo. En personligt designad inbindning i hardcover är endast med till att iscensätta dina bilder på vackraste vis.

   Vårt mästerverk sätter dina viktigaste ögonblick i den helt rätta ramen.

   Produktinformation

   Produktinformation

   Inbindning:
   Hardcover

   Antal sidor:
   26 till max. 178 sidor

   Format:
   Högformat: Hårdpärm 28x36 cm (stängd)

   Omslag av hårdpärm

   Omslag av hårdpärm

   Vår inbindning i hårdpärm är gjord i tålig kartong som du själv bestämmer utseendet på.

   När inbindningspappret har blivit tryckt med önskat motiv lamineras det och sätts på ett pappomslag. Block och omslag sätts därefter samman med högsta precision och noggrannhet.

   Njut av att designa en unik inbindning av högsta kvalitet där endast fantasin sätter gränser. Du har även möjlighet att lägga till en text på bokryggen.

   Papperskvalitet

   Endast det bästa pappret till dina bästa bilder

   Digitaltryck Standard

   Digitaltryck Standard

   Kvalitet är alfa och omega för oss: Vi anänder fotopapper av hög kvalitet till alla våra varianter av digitaltryck i CEWE FOTOBOKEN. Pappret är kännetecknat av en gramvikt på 200 g/m², för fotohäften 150 g/m².

   En helt speciell produktutgåva är CEWE FOTOBOK XXL panorama med en inbindning i utsökt läder eller canvas. Sidorna hos denna produkt trycks på lyxpapper med en gramvikt på hela 250g/m².

   Digitaltryck Blankt

   Digitaltryck Blankt

   Till vår CEWE FOTOBOK med högglanspapper använder vi digitalpapper av bästa kvalitet och med en papperstjocklek på 200g/m².

   Vid tillverkningen förseglas insidorna med en vacker högglansförädling. Med denna högglansförädling uppnås en vacker intensifiering av fotografiernas färg.

   Utöver högglansförarbetet förs en speciell smuts- och fuktavvisande beläggning på sidorna.

   Digitaltryck Matt

   Digitaltryck Matt

   Digitaltryck matt ger ett dämpat uttryck, vilket gör det hela lite mer elegant: När du väljer papperstypen digitaltryck matt till din CEWE FOTOBOK vill särskilt bilder med hög upplösning komma till sin rätt. Under tillverkningsprocessen använder vi nämligen ett särskilt HD-bläck, som visar dina bilder i en fantastisk kvalitet. Våra standardkvalitetspapper har en gramvikt på 170 g/m2.

   Det är inte bara insidorna som drar nytta av den exklusiva effekten: Framsidan på din CEWE FOTOBOK kommer också få en matt ton. Gläd dig till en markant högre kvalitet i dina bilder.

   Matt fotopapper

   Matt fotopapper

   Sidorna i en CEWE FOTOBOK med matt fotopapper förarbetas under framkallningen med den klassiska belysningen från silverhalogener.

   Därefter klistras sidorna ihop två och två så att det uppstår en fullständigt plan yta och därmed, i förhållande till traditionella fotoböcker, undgås vecket i mitten av boken. Utnyttja därför boken till att föreviga dina vackraste bilder på dubbelsidor.

   Tryck på matt papper får färgerna att stråla på ett oerhört vackert sätt. Njut av de knivskarpa färgerna som framhäver även de minsta detaljerna på ett anmärkningsvärt sätt.

   Blankt fotopapper

   Blankt fotopapper

   Fyra av våra CEWE FOTOBOK-format (XXL panorama, XL, stor och stor panorama) kan designas på exklusivt blankt fotopapper. Förarbetesprocessen i förädlingen påminner om fotoboken på matt papper.

   Denna förädling framhäver bildens detaljer på ett oerhört vackert sätt samt ger bilderna en grann skarphet. Dessutom uppnås bildens maximala strålningskraft på detta papper. Din CEWE FOTOBOK blir därmed ännu mer exklusiv och unik.

   CEWE FOTOBOK presentask

   Den nya presentasken passar perfekt till en personlig present, såsom CEWE FOTOBOK.

   Presentasken har en särskild stil: Utsidan är överdragen med svart canvas och insidan är klädd med sammetsaktigt tyg. Asken har en magnetisk stängning.

   Både till bröllop, mors dag, födelsedag eller till jul – en CEWE FOTOBOK är en perfekt presentidé. Presentasken fås till följande fotoboksformat: Stor, Stor Panorama, XL, XXL och XXL Panorama.

   Priserna kan variera lite beroende på leveranssätt.
   Välj ett beställningssätt så att du får rätt prisuppgifter


   Välj leveranssätt:

   Avhämtning i butik
   Postförsändelse
   Produkt Pris Porto¹ Tilläggsavgift för mängd² Leveranstid
   CEWE FOTOBOK XXL - hårdpärm - digitaltryck standard (26 sidor) 599,00 kr 89,95 kr 29,95 kr Zon 1: 7-8 vardagar
   Zon 2: 8-9 vardagar
   Zon 3: 9-10 vardagar
   Extrasidor (4 st./set) 65,00 kr      
   Guld- och silvertryck 89,00 kr     Zon 1: 8-9 vardagar
   Zon 2: 9-10 vardagar
   Zon 3: 10-11 vardagar
   Effektlack 79,00 kr     Zon 1: 8-9 vardagar
   Zon 2: 9-10 vardagar
   Zon 3: 10-11 vardagar
   Tillägg per video (sparas i 3 år) 22,00 kr      
   CEWE Fotobok Presentbox XXL 249,00 kr      
   CEWE Fotobok XXL liggande - hårdpärm - högglans papper (26 sidor) 749,00 kr 89,95 kr 39,95 kr Zon 1: 7-8 vardagar
   Zon 2: 8-9 vardagar
   Zon 3: 9-10 vardagar
   Extrasidor (4 st./set) 50,00 kr      
   Guld- och silvertryck 89,00 kr     Zon 1: 8-9 vardagar
   Zon 2: 9-10 vardagar
   Zon 3: 10-11 vardagar
   Effektlack 79,00 kr     Zon 1: 8-9 vardagar
   Zon 2: 9-10 vardagar
   Zon 3: 10-11 vardagar
   Tillägg per video (sparas i 3 år) 22,00 kr      
   CEWE Fotobok Presentbox XXL 249,00 kr      
   CEWE FOTOBOK XXL liggande - hårdpärm - digitaltryck matt (26 sidor) 749,00 kr 89,95 kr 39,95 kr Zon 1: 9-10 vardagar
   Zon 2: 10-11 vardagar
   Zon 3: 11-12 vardagar
   Extrasidor (4 st./set) 65,00 kr      
   Guld- och silvertryck 89,00 kr     Zon 1: 10-11 vardagar
   Zon 2: 11-12 vardagar
   Zon 3: 12-13 vardagar
   Effektlack 79,00 kr     Zon 1: 10-11 vardagar
   Zon 2: 11-12 vardagar
   Zon 3: 12-13 vardagar
   Tillägg per video (sparas i 3 år) 22,00 kr      
   CEWE Fotobok Presentbox XXL 249,00 kr      
   ¹ Om du beställer fler än en produkt räknas bara den högsta portokostnaden.
   ² Tilläggsavgift räknas för varje ytterligare artikel.
   Alla priser inklusive moms.

   Titta gärna även på:

    CEWE FOTOBOK – dina bilder i ett personligt fotoalbum

    I stället för att framkalla alla de vackra bilderna från de viktigase händelserna i ditt liv, t.ex. ditt bröllop, och därefter sätta in dem i ett traditionellt fotoalbum så kan du själv designa din egen vackra och personliga fotobok med alla dina favoritbilder.

    En fotobok påminner lite om ett gammaldags fotoalbum – de är bägge ”böcker” med dina bästa bilder. Dock är en fotobok på alla andra områden helt annorlunda från ett fotoalbum. I en fotobok får du dina valda bilder framkallade direkt på bokens sidor. Du slipper alltså att få dina digitala bilder framkallade  för att därefter sätta in dem i ett fotoalbum. Samtidigt kan du själv designa alla fotobokens sidor och inbindningen, så boken blir personlig och inte minst precis som du vill ha den. Fotoboken är alltså en unik möjlighet att kunna skapa sitt eget vackra och mycket personliga fotoalbum.

    Cewe.se har ett stort sortiment av CEWE FOTOBÖCKER. Välj mellan Mini, liten, kompakt panorama, kvadratisk, stor, XL, XXL. Om du väljer stor eller XXL så kan du dessutom själv bestämma om din fotobok ska vara i högformat (stående) eller panoramaformat (liggande). Därmed har du stor möjlighet att få ett personligt fotoalbum i just precis den storlek som du gärna vill ha. Bestämmer du dig för, till exempel, den extra stora boken (XXL) så får du rikligt med plats till alla dina bilder. Högformatet är ca 28x36 cm, medan panoramaformatet är ca 38x29 cm. Du kan därmed föreviga alla dina favoritbilder i en CEWE FOTOBOK XXL!

    Så enkelt kan du göra din egen CEWE FOTOBOK: Ladda ner CEWEs gratis beställningssoftware till Windows, Mac och Linux och välj den fotobok som du gärna vill göra. Välj dina bilder och sätt in dem på bokens sidor med hjälp av våra många layout- och designmöjligheter. Du kan också välja att använda assistenten som helt enkelt gör arbetet åt dig – dina valda bilder sätts in automatiskt, och du kan därefter ändra i bokens utseende så att du får ett helt personligt fotoalbum. Du har också möjlighet att lägga till olika bakgrunder och cliparts till din fotoboks sidor. Du kan fritt välja från vårt stora sortiment. Vi har bakgrunder och cliparts inom en rad olika teman; bröllop, kärlek, bebis, dop, årsdag, m.m. Du hittar garanterat något som du kan använda i ditt personliga fotoalbum. 

    Hos Cewe.se är vi säkra på att du blir glad för ditt personligt designade fotoalbum. Därför ger vi dig 100 % nöjdhetsgaranti på din fotobok. Läs mer om vår nöjdhetsgaranti.

    Spara dina härligaste ögonblick i en CEWE FOTOBOK och återupplev dina minnen gång på gång! Du kan också göra familj eller vänner glada och ge dem ett personligt designat fotoalbum med bilder från era många minnesvärda stunder tillsammans.