CEWE FOTOBOK > Välj fotobok > Vinnare av TIPA-priset

CEWE vinner ännu ett fotopris för snygga designeffekter


CEWE har vunnit ännu ett fotopris! Denna gång i kategorin Best Photo Print Service. Vi har vunnit för designprodukten som gör det möjligt att framhäva vissa detaljer på din fotobok eller på dina kort & inbjudningar med guld-, silver- eller strukturlack.


Vem har tilldelat oss TIPA-priset?


Vi har tilldelats priset av TIPA, Technical Image Press Association, som är en sammanslutning av chefredaktörer och tekniska redaktörer på 29 av världens ledande fotomagasin. Priset delas ut till marknadens bästa produkter inom foto och bildbehandling och nu blev det äntligen vår tur att vinna.

Juryn som har utsett CEWEs designprodukt som vinnare av det fina priset är representanter från erkända fotomagasin i den etablerade fotovärlden och förbundets pris är bland annat det mest prestigefyllda och eftertraktade i fotobranschen. I voteringen lägger de vikt på vem som har utvecklat den bästa produkten inom design, innovation och kvalitet och med de bästa förutsättningarna för pris och prestanda.

Det blev alltså vår tur denna gång. Vi är väldigt glada och stolta över detta och kan nästan inte få ner armarna igen!


CEWE vann fotopriset för de fina designeffekterna guld-, silver- och strukturlack


Det finns fotopriser i olika kategorier och vår guld-, silver- och strukturlack imponerade domarna. Designeffekterna är rätt så nya i vår designvärld och de kan användas på följande sätt:

  • • Framhäv t.ex. titeln eller andra delar på framsidan eller baksidan på din fotobok med fint guld- eller silvertryck eller strukturlack. Det är ett fint och annorlunda blickfång som ger din fotobok ett exklusivt utseende. De utvalda delarna kan både ses och kännas.

  • • Använd även effekterna när du gör kort och inbjudningar till årets fester. På bröllopsinbjudningarna kan du t.ex. framhäva små hjärtan eller era namn och på dopinbjudningarna kan du framhäva färger eller andra element med den genomskinliga strukturlacken.
Med våra unika designmöjligheter kan du göra fina fotoböcker och andra fotoprodukter så att dina bilder kommer fram i ljuset. Och med den nu prisbelönade silver-, guld- och effektlacken kan dina fotoprodukter inte bara ses, men även märkas.