Om oss > Senaste nytt

Coronavirus: CEWE är väl förberett

På CEWE har vi vidtagit ett antal åtgärder för att hålla våra anställda friska och krya. Vi vill se till att våra kunder kan fortsätta beställa fotoprodukter från oss - även i den speciella situation vi befinner oss i. Hittills har alla på CEWE varit i god form, så vi kan fortfarande producera och leverera alla fotoprodukter som vanligt.


Våra anställdas hälsa står naturligtvis högst upp på vår prioriteringslista. CEWE har satt igång omfattande åtgärder för att förebygga sjukdom bland våra anställda och vi anpassar oss naturligtvis efter råd och riktlinjer från hälsomyndigheterna. Alla som har möjlighet att arbeta hemifrån gör det. Om detta inte är möjligt har vi infört rutiner för att arbeta i skift för att minimera risken för våra anställda.

I våra butiker är vi noga med att desinficera utrustning som många använder, till exempel våra CEWE Fotostationer. Vår personal har goda rutiner för handtvätt, håller ett passande avstånd till andra människor och följer alla råd som ges av hälsomyndigheterna.

Vi vidtar naturligtvis dessa åtgärder för att skydda våra anställda och för att göra det möjligt att beställa och leverera bildprodukter som vanligt. På CEWE har vi 13 produktionsanläggningar runt om i Europa. Detta innebär att även om en produktionsplats måste stängas helt eller delvis kan en av de andra produktionsplatserna ta över, producera och skicka påbörjade beställningar.

Om något oförutsett inträffar hos en av våra handelspartners (till exempel om en butik måste stängas) kan du fortfarande beställa produkter från dessa partners eller direkt från CEWE via webben. Vi levererar produkten till dig genom våra distributionspartners. Kom ihåg att du också har möjlighet att välja en alternativ leveransadress när du beställer dina bildprodukter. På detta sätt kan du enkelt glädja någon annan med en personlig present.

Och bara så att det är sagt: Alla våra produkter och förpackningar är naturligtvis virusfria. Mottagande av paket och produkter klassificeras som säkert av experter. För mer information kan du besöka webbplatsen för Folkhälsomyndigheten: folkhalsomyndigheten.se eller Världshälsoorganisationen: who.int.

Och viktigast av allt: Ta vara på varandra!