Kort och inbjudningar > Inbjudningskort > Jämna födelsedagar

Inbjudningskort till 30-, 40-... 70-års födelsedagar

   Födelsedagsinbjudan med ditt foto

   Födelsedagsinbjudan med ditt foto

   Fyller du jämnt? Designa din inbjudan här.

   från 79,00 kr*

   • Inbjudningar till 30, 40, 50, 60, 70 ... -årsfest och självklart också allt däremellan
   • Välj själv vilken design du vill ha
   • Inbjudningar i fin kvalitet. Levereras i 10-pack med kuvert

   Läs mer

   Dela med andra:

   Kontakt:

   Betala med

   Leveransinformation:

   Postförsändelse: Leveranstid 5-8 vardagar
   Avhämtning i butik: Leveranstid 5-8 vardagar

   Försändelsekostnader enligt Prislista

   Inbjudan till 30-, 40- eller 50-årsfest

   Gör dina födelsedagsinbjudningar hos CEWE. Här kan du själv designa dina personliga inbjudningar. Tryck ditt eget foto, skriv texten själv och designa kortet precis i din egen stil eller använd en av våra många mallar. Jämna födelsedagar ska firas med stil, så gör en söt, rolig eller vacker inbjudan med din bild och din egen design här.


   Inbjudan till 30-årsfest

   Dags att ta steget över från den fartfyllda 20-årsåldern till 30. Du är fortfarande ung och energisk, så varför inte ordna en riktig brakfest. Här kan du göra en rolig och annorlunda inbjudan precis i din smak som passar just till den fest du ska ordna.

   I 30-årsåldern brukar barnen komma, så kanske ska du ordna ett barndop också? Inbjudningar till barndop med foto kan du förstås också göra här med ett gulligt foto av barnet som ska döpas.


   Inbjudan till 40-årsfest

   40 är ju som bekant det nya 30. Det betyder alltså att det är nu du ska visa att du har full koll på livet. Designa en snygg inbjudan som återspeglar detta eller gör en rolig inbjudan som visar det rakt motsatta. Vad gillar du bäst? Ska det vara seriöst eller fart och fest? Eller kanske något däremellan? När du är 40 håller kanske barnen på att bli stora och konfirmationen närmar sig med raska steg. Gör vackra och personliga inbjudningar till konfirmationen här.


   Inbjudan till 50-årsfest

   Nu har du nått en milstolpe i livet. Du har en lite mer mogen ålder, och födelsedagarna börjar kanske bli lite annorlunda. Men du är inte gammal när du är 50, tvärtom. Livet brukar bli lättare, barnen är stora och klarar sig själva och ekonomin ser förnuftig ut. Så nu är det dags för en brakfest. Designa själv födelsedagsinbjudan så att den blir precis som du vill ha den.


   Inbjudan till 60-årsfest

   Nu går det visst inte längre att dölja att du kommit upp i åren. Men just det är en bra anledning att ordna en härlig fest. Du har kanske fått barnbarn och nu måste du välja vad du gillar mest: En trevlig fest för familjen som ständigt utökas med svärsöner, svärdöttrar och barnbarn. Eller en stor fest för alla goda vänner du har haft i många år med fest hela natten och härlig mat? Låt inbjudan återspegla det du gillar mest och den plats du befinner dig på i livet just nu.

   Vill du ha placeringskort till din födelsedag? Umgängeskretsen är ofta stor i den åldern och många har både stor familj, vänner och kollegor som ska bjudas till festen. Och om de inte känner varandra brukar de flesta nog sätta sig hos dem de känner och brukar sitta vid. Men låt dem istället träffa nya människor genom att göra en bordsplacering med tillhörande placeringskort. Fundera över vilka som har något gemensamt och som därmed skulle kunna få trevliga samtal.


   Inbjudan till 70-årsfest

   Så blev det dags att fira 70. De flesta är pensionerade vid det här laget och har gott om tid att planera en trevlig fest och göra fina, personliga inbjudningar. Kanske ordnar du en stor fin fest med catering? Då kan det vara bra att göra menykort för att presentera menyn på ett elegant sätt.

   När festen är över kan du förhoppningsvis minnas en riktigt fin dag med de människor som betyder mest för dig. Men det är inte dags att koppla av helt ännu. Du måste skriva tackkort till gästerna med en liten hälsning, ett tack för senast och tack för uppmärksamheten.


   Födelsedagsinbjudningar till de jämna födelsedagarna – många olika designer

   Våra kort och inbjudningar görs i den design som du har valt och trycks med ditt foto. Du kan välja bland många olika layouter och korttyper. Alla levereras i 10-pack med eleganta kuvert.

   Mycket nöje – och grattis på födelsedagen.