Kort och inbjudningar > Inbjudningskort > Roliga inbjudningar

Roliga inbjudningar

   Roliga inbjudningar

   Roliga inbjudningar

   Enkla att designa med dina egna bilder

   från 79,00 kr*

   • Kort fås i set med 10 st inkl. kuvert
   • Använd dig av otaliga designmallar
   • 100 % nöjdhetsgaranti

   Läs mer

   Dela med andra:

   Kontakt:

   Betala med

   Leveransinformation:

   Postförsändelse: Leveranstid 5-8 hverdage
   Afhentning i butik: Leveringstid 5-8 hverdage

   Försändelsekostnader enligt prislista

   Roliga inbjudningar till födelsedagar och andra festliga händelser

   En rolig inbjudan till födelsedagen är den första ledtråden om att denna festen är något utöver det vanliga! I inbjudan kan du sätta tonen och ge den inbjudna en liten försmak på vad de kan förvänta av festen. En rolig inbjudan behöver inte betyda att du måste komma på den roligaste texten du någonsin har skrivit, nej nej, mindre räcker gott. Tänk på att du faktiskt bara behöver en eller ett par roliga bilder, så har du satt tonen och du ska bara skriva tid och plats.
   Roliga inbjudningar gör du självklart här hos CEWE. Vi har ett stort sortiment med mallar och olika sorters kort. Du ska bara hitta den inbjudan som passar dig, hitta din egen bästa bild och ladda upp, så kommer dina inbjudningar med posten. Enklare kan det inte bli!   Roligare inbjudningar till 50-årskalas

   Rundar du en milstolpe i år? Är det en 50-årsfödelsedag runt hörnet? Då ska du ha en brakfest! Nu är du mitt i livet, och mycket har fallit på plats. Barnen har blivit stora och självständiga, jobbet är som det ska vara, vännerna hänger fortfarande med – livet är härligt! Bjud in till rund födelsedag och låt dig firas av vänner och familj. Låt de roliga inbjudningarna till 50-årskalaset här. Hitta en eller ett par roliga bilder av dig själv, av dig och familjen eller dig och vännerna. Bjud in familjen till middag eller brunch, eller bjud ut vännerna till klättring, på en rolig hantverkskurs eller bara en total mysdag med läcker tapas, cocktails och kompissnack.
   Låt inbjudan avspegla stämningen och temat du gärna vill ge din födelsedag. Leta fram dina roliga foton och lek lite med design, pynt osv. och skicka iväg de finaste, roligaste inbjudningarna!   De roligaste inbjudningarna är självklart dem man själv gör!

   Oavsett om du har rund födelsedag eller bara ett helt vanligt 35-årskalas, så kommer du ha en rolig fest, eller hur? Den roliga festen kräver en rolig inbjudan, så är det bara. Och de roligaste inbjudningarna är dem man gör själv. Så lek lite med våra fina designer och möjligheter för att göra din inbjudan helt perfekt. Gör den antingen i vårt program, på vår hemsida eller i vår app.   Text till roliga inbjudningar

   De roligaste inbjudningarna är dem men gör själv! Det är dem folk kommer ihåg och det är även dem som får lov att hänga på kylskåpet, även om festen är över sedan länge! Texten i de roliga inbjudningarna ska självklart innehålla information om vem som har festen, var och när osv. Dessutom kan du till exempel skriva din inbjudan på vers, göra ett par skämt eller pynta inbjudningarna med roliga bilder.
   Kom ihåg att göra en CEWE FOTOBOK när alla festligheterna är över.

   Mycket nöje och ha en riktigt trevlig fest!