Kundservice
Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Leonoras jultradition och tre bästa tips

Det är ingen hemlighet att Leonora Grigat älskar bilder! Genom åren har hon skapat många fina fotoböcker – både till sig själv och till olika familjemedlemmar. I den här artikeln delar Leonora med sig av tre tip för att designa en fotobok. Hon berättar dessutom om sin jul i bilder - så att du kan få inspiration till att göra en CEWE FOTOBOK i julklapp.

Leonoras jultradition

Det är förstås inte bara Leonora som älskar bilder i familjen. Varje år vill både föräldrar och svärföräldrar ha bilder i julklapp. Därför har det blivit en tradition att hon presenterar en CEWE FOTOBOK med alla deras favoritbilder från det gångna året. Leonora älskar att samla alla sina favoritbilder på ett ställe och därför är fotoboken hennes favorit när det ska vara bildpaket under granen.

Skapa årets mest personliga julklapp här

Leonoras tre tips för att skapa en CEWE FOTOBOK

Om det är något Leonora är riktigt bra på så är det att skapa en personlig fotobok som kopplar ihop alla bilder och berättar en historia. Därför frågade vi henne vilka hennes tre bästa tips är för att designa en fotobok.

1. Layout: Det är viktigt för Leonora att bilderna på samma uppslag hänger ihop och berättar samma historia. När hon ska välja sidlayout för fotoboken väljer hon den utifrån hur många favoritbilder hon har från varje fotograferingstillfälle.

2. Barnen i fokus: Hon ser alltid till att lägga till två sidor vända mot varandra med en bild i full storlek på vart och ett av hennes barn.

3. Visa upp böckerna för gäster: Det är inte bara Leonora och familjen som njuter av fotoböckerna hemma. Hennes fotoböcker finns alltid framme och när det är gäster på besök älskar de att titta på dem.

Läs även Leonoras 5 tips för barnfotografering

CEWE FOTOBOG Kids – perfekt för söta bebisar

Det är inte bara de vuxna som kan ha glädje av en fotobok. CEWE FOTOBOK Kids har extra tjocka och rundade sidor vilket gör det lätt för de små att bläddra i den. Det stärker barnens motorik när de själva kan bläddra i boken och det är roligt för dem att upptäcka vem som är med på bild på de olika sidorna.

Välj gärna ut bilder på saker, människor och djur som barnet känner igen – det kan till exempel vara ditt husdjur, morföräldrar och favoritleksaker.

Skapa din CEWE FOTOBOK Kids här