Kundservice
08-525 031 90

Presenten till de som har allt

Fotografen och instagrammaren Leonora Grigat har alltid varit intresserad av fotografi och fysiska bilder, och speciellt sedan hon blev mamma till Nova tycker hon att de många fina bilderna på Nova är geniala som presenter eftersom de kan användas i många olika sammanhang och på många olika slags produkter.

Vi har pratat med Leonora om varför fotoprodukter är en så bra present.

Favoritbilderna ska visas upp

Leonora har gjort många fotoprodukter de senaste åren, från fotoböcker till förstoringar och kalendrar. Hon tycker att fotopresenterna - oavsett om de är till henne själv eller till andra - är ett bra sätt att komma ihåg alla favoritbilder på. Ofta har man bara bilderna i telefonen eller kameran och man glömmer lätt bort dem där.

En present du kan ge bort

"Alla blir glada av att öppna ett paket med en fotopresent med en personlig bild på. Enligt min mening är det en av de bästa gåvorna att få, eftersom det är ett minne för livet ”. Just av den anledningen har Leonora gett bort massor av fotoprodukter som gåvor till sina egna föräldrar och svärföräldrar, som annars egentligen "har allt". Men just presenter med bilder som Leonora har tagit, är en gåva som bara Leonora kan ge - och därför är den den allra bästa presenten. I år ser Leonora särskilt fram emot att ge sina föräldrar en canvasförstoring på 50 x 70 cm, med en bild på Leonoras barn tillsammans med mormor och morfar. Leonora avslutar, "Jag vet att mina föräldrar kommer att älska den!"

Din egen unika julklapp

Vill du ge bort en present full med kärlek och en gåva som bara du kan ge bort? Kika igenom din telefon och kolla hur många bilder du har som passar bra för presenter. Om du har en favoritbild kan du till exempel skapa en canvasförstoring, precis som Leonora, en mugg eller ett pussel. Om du har 12 fina bilder kan du designa en väggkalender, och om du har ännu fler bilder är en fotobok en present som varar länge.

Ta en titt på vårt utbud och hitta den perfekta presenten