Kundservice
Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Använd dina egna bilder till att göra årets kalenderpresenter

För många av oss är det en fast decembertradition att ha förberett en adventskalender med små paket, som öppnas dagarna fram till julafton. En del väljer att ge en present varje dag, medan andra har en eller två presenter i veckan, som typiskt öppnas på helgerna.

I detta blogginlägg ger vi dig några tips och idéer på hur du kan göra en rolig och lite annorlunda adventskalender till dina kära. Presenterna gör du självklart av dina egna bästa bilder och gemensamt för alla presentidéer är att de kommer att glädja både stora och små!

Låt din kreativitet blomstra i jul

Ingenting är så härligt som att sakta ner innan jul och starta några kreativa projekt. Med färgpennor från Faber-Castell kan du eller barnen skapa konstverk som kan ges bort i adventspresent eller julklapp till någon du tycker om. Eller varför inte dekorera befintliga juletiketter och julkort? Välj mellan 12 färgglada pennor med Color Grip för ultimat grepp, eller 24 akvarellpennor för riktigt vackra konstverk. Naturligtvis med ditt eget foto på etuiet.

Skapa ditt eget etui med färgpennor här

Din favoritbild i bitar

Gör väntan lite kortare! Med ett pussel har du underhållning i timmar och det blir bara ännu roligare om motivet på bitarna är en bild som du själv har tagit. Pusslet är en perfekt kalenderpresent och kan samla hela familjen till en perfekt advents-myskväll. Hos oss kan du välja mellan allt från 112 och upp till 2000 bitar, så du kan anpassa storleken på pusslet efter er tålamodsnivå.

Designa ditt pussel här

En alldeles speciell spelkväll

Visste du att du också kan använda dina bilder på ett memory? Leta fram 25 bilder och gör en adventspresent som de minsta (och säkert också de vuxna) uppskattar. Spelreglerna är enkla: Du ska hitta två likadana bitar och den som till sist har flest par har vunnit. Använd bilder av familjemedlemmar, husdjur och vänner och arrangera en spelkväll under adventstiden för hela familjen.

Börja på ditt memory här

Julmys och varm dricka

Julmyset tar nästan aldrig slut när man har tänt upp i brasan, julkalendern visas på TV:n och det ryker från kopparna med varm choklad, glögg eller annan varm dryck. Njut av din favoritjuldryck i en mugg som du själv har designat med din egen favoritbild! Gör gärna koppar till hela familjen som matchar varandra, som en trevlig adventspresent. Du kan även glädja mor- och farföräldrarna med en mugg var med bilder av barnbarnen.

Tips: Du kan även använda barnens teckningar på muggen. Det enda du behöver göra är att ta en bild av teckningen med din telefon, så att du får teckningen som en bildfil. Därefter kan du använda den när du designar muggen.

Designa din egen personliga mugg här

Mobilskal till din partner

Leta fram ert finaste fotominne och använd det på ett helt unikt mobilskal. Oavsett om det är en bild av er tillsammans, eller ett fint landskapsmotiv från en gemensam utflykt som ni har varit på, så kommer din partner att uppskatta presenten. Mobilen har man med sig överallt och genom att dekorera den med ett fint minne tänker man tillbaka på det fina ögonblicket då bilden togs, bara genom att titta på den.

Gör ett helt unikt mobilskal här

Julkalender med choklad

En chokladkalender är också en tradition som nästan alla känner till – och älskar! Gör din chokladkalender extra personlig genom att designa den med din egen bild på framsidan. Om du inte gillar choklad har vi även andra fina varianter utan.

Se alla oemotståndliga julkalendrar här