Kundservice
08-525 031 90

Maria Louises bästa minnen från 2020

För influencern Maria Louise var 2020 ett speciellt år på många sätt – särskilt eftersom den lilla familjen växte från tre till fyra. Därför bjöd året självklart på en massa fotovärdiga ögonblick, och de finaste ögonblicken har Maria Louise använt för att skapa fina fotoprodukter.

Ett särskilt möte

Det första mötet mellan två syskon är speciellt! Och det var det även då storasyster Elina mötte lillebror Elliot. Deras första tid tillsammans som syskon har Maria Louise fångat på ett fint sätt och det har hon så klart tagit med i sin årsbok. Hon har valt att låta de fina bilderna tala för sig själva, och har gett dem massor av plats, så man kan se alla detaljer i bilderna.

Du kan börja på din egen årsbok här

Ett sött syskonporträtt

På barnrummet har Maria Louise hängt upp ett sött porträtt av de två syskonen. Hon har låtit förstora bilden på fotopapper, och sedan hängt upp den med en trälist. Superfint och superenkelt.

Se vad du kan göra mer med plakatlister

Nytt år, ny kalender

Man kan inte börja ett nytt år utan en ny kalender. Maria Louise har valt en liten fin kvadratisk bordskalender som är lätt att ta med sig. Hon har fyllt den med fina bilder av barnen, och den kommer säkert att sprida glädje månad för månad under 2021!

Hitta din favorit bland alla kalendrar

Presenten till dig själv

Maria Louise har designat ett mobilskal med en bild av barnen och på det sättet har hon alltid barnen nära sig – även när den dagen kommer då hon ska lämna Elliot i förskolan. Samtidigt skyddar hon sin mobil och alla personliga bilder som ligger i den, på bästa sätt.

Se vilka skal som passar till din smartphone