Kundservice
Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Julklappsidéer: 5 fotopresenter som du kan beställa i helgen

Leta upp dina bästa bilder och få fina idéer här!

Den sista beställningsdagen för fotojulklappar närmar sig, om du vill vara säker på att få dem innan julafton. Har du inte bestämt dig än för vad du ska ge bort? Då får du här fem bra julklappsidéer, som kanske kan hjälpa dig om du vill ge bort en personlig, unik och lite annorlunda julklapp. Dessutom kan du designa dessa fem julklappar på bara några minuter!

Mobilskal

Känner du någon som är lite klumpig och som ofta har otur med sin smartphone? Om svaret är ja, så är det perfekta julklappstipset ett mobilskal. Förutom att skydda telefonen mot repor och slag, kan du dekorera skalet med en fin bild som du själv har tagit.

Hitta det finaste skalet nu

Pussel

Har du, eller någon du känner, blivit biten av årets succé - pusslet? Då är ett pussel med din egen personliga bild på en perfekt julklappsidé. Du bestämmer naturligtvis själv motivet, men för mottagaren kan det vara extra roligt om bilden är på personen själv, eller någon som personen känner. Vi har pussel i olika storlekar, allt efter hur mycket tålamod man har. Från det lilla pusslet med 112 bitar till det stora med 2000 bitar. Och om pussel inte faller i smaken, kan du kanske ge bort ett memoryspel, som du naturligtvis också designar med dina egna bilder.

Välj din favoritpussel här

Fotomugg

Leta upp din roligaste, mysigaste eller vackraste bild och få den tryckt på en fotomugg. Då kan du låta den lyckliga mottagaren starta varje morgon med kaffe eller te från en mugg som skapar glädje och fina minnen. En fotomugg är julklappen som både är rolig att få och rolig att ge.

Se alla fotomuggar här

CEWE FOTOBOK Pure

Denna fotobok kan du göra på bara några få minuter. Du behöver bara ladda ner appen CEWE FOTOBOK Pure från App Store eller Google Play, välja 22 bilder, hitta på en titel och ett förord – så är du färdig! Skapa den perfekta julklappen med bilder från en gemensam weekendresa eller roliga ögonblick från året som gått, och ge bort fotoboken till din vän.

Ladda ner appen här

Förstoringar och väggbilder

Det tar verkligen inte lång tid att skapa en väggbild som kan förgylla hemmet. När du gör en väggbild behöver du faktiskt bara hitta en fin bild, bestämma ett material och en storlek, och några minuter senare har du skapat ett helt unikt konstverk.

Skapa din väggbild här

Detta var några av alla julklappar du kan göra hos oss. Här kan du se hela utbudet Och kom ihåg att du alltid kan titta förbi en av våra butiker, där du kan göra personliga julklappar på några minuter – som du får med dig direkt.