Kundservice
08-525 031 90

Tre tips och idéer för mors dag

Vi närmar oss den 30 maj - mors dag. Dagen som är tillägnad alla underbara mammor, och enligt traditionen uppmärksammar vi dem lite extra denna dag. Det finns många olika slags mammor, och vi hyllar inte bara vår egen mamma utan även mammor i allmänhet den här dagen.

Vi har samlat tre idéer på underbara gåvor för mors dag här i artikeln, som du kan ge bort till din egen mamma, svärmor, vän eller någon helt annan mamma.

Idé 1. Ge bort ett personligt pussel

Vem älskar inte att lägga ett pussel med många bitar? När du ger mamman ett pussel i gåva ger du henne också en kreativ paus i vardagen. Du utformar pusslet själv, så du kan göra det så personligt som möjligt. Vill du att pusslet ska designas med en bild av er två tillsammans, eller ett foto av mamman med sin familj? Oavsett vilken bild du väljer, blir det spännande för henne att se pusslet ta form bit för bit.

Tips: Ge bort något extra i form av ett presentkort för en mysig dag tillsammans. Här kan ni till exempel lägga pusslet, och göra några av de saker ni gillar mest. Påbörja ditt pussel här

Idé 2: Vackra väggbilder

En annan fin presentidé är personliga väggbilder som du kan variera beroende på smak och stil. Om du förbereder en present till din egen mamma kan det vara perfekt med en väggbild på familjens yngsta medlemmar. Få tre tips för personlig konst

Tips: Vilken typ av bilder har mamman du vill överraska på sina väggar idag? De kan ge dig en uppfattning om vad hon gillar och vad hon kommer att uppskatta att få.

Designa din väggbild här

Idé 3: Fina minnen i en fotobok

Om du vill skapa en riktigt fin present för mors dag i år är en CEWE FOTOBOK rätt val. En bok full av minnen värmer hjärtat hos alla mammor, och det är en gåva hon kan njuta av i många år.

Tips: Välj ett tema för din fotobok. Om gåvan är till en vän kan fotoboken till exempel byggas upp kring er vänskap. Fyll boken med bilder av er två, före och efter att hon blev mamma. Välj format och designa din fotobok här