CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Dörrskylt
Dörrskylt
Dörrskylt

Dörrskylt

Gör ingången till ditt hem mer personlig

Få dina gäster att känna sig extra välkomna med en personlig och elegant dörrskylt av akrylglas.

  • Fyra millimeter tjockt akrylglas
  • UV- och fukttålig
från 319,00 kr *

Hur vill du beställa?

I nästa steg ser du den förväntade leveranstiden utifrån dina val.

Produktinformation

Format:

15 x 20 cm

Material:

Fyra millimeter tjockt akrylglas

Leverans:

Upphäng ingår

Dörrskylt med foto

Designa din egen dörrskylt med foto! Våra unika skyltar kan användas som namnskyltar eller dörrskyltar privat eller till dörrarna på kontoret, verksamhetens öppningstider eller firmans parkeringsplats.

Personliga namnskyltar med foto

Vi erbjuder specialdesignade namnskyltar med foto till ditt hem. Du väljer själv material och typsnitt m.m. och du bestämmer om det ska vara annan grafik eller symboler på din namnskylt. Som något helt speciellt kan du nu sätta in privata foton på din namnskylt. Det säger sig själv att det kan vara bilder av de personer som bor i huset, men det kan även vara vackra naturbilder eller något annat kreativt som kännetecknar dig och din familj.

Många människor älskar att visa deras gäster något unikt när de kommer till deras hem och en namnskylt är ofta gästens första intryck av dig och din familj. Så vad är mer passande än att presentera sig personligt med en specialdesignad namnskylt med foto? Med namnskylten kan du presentera dig själv eller familjen redan innan gästerna ringer på dörren. Med hjälp av specialdesignade namnskyltar med foto bjuder du dina gäster välkomna på ett helt särskilt sätt.

Personliga namnskyltar med foto bjuder gästerna välkomna, men kan även ge nya bekanta ett intryck av vem du är. Skyltar med namn och symboler ger den besökande ett intryck av vilka personer som gömmer sig bakom dörren. Namnskylten kan även dekorera på dörren till barnens rum och berätta om vem som bor där och om skylten smyckas ytterligare med symboler eller foton kan det även berätta om personens intressen eller personlighet. Idag kan de flesta människor snabbt och enkelt ta bra bilder med deras telefon samt redigera dem, så att uttrycket och formatet blir precis som de vill ha det.

Exempel på vad en namnskylt kan bjuda på:

  • En snygg skylt med ditt namn och husnummer informerar kort vem som bor här.
  • Om man tycker det är fint, kan man även specialdesigna skylten med namn i en fin skrift. Utöver det kan man t.ex. ha vackra blommor på för att illustrera att det bor människor med gröna fingrar och en fin trädgård.
  • Ett tredje exempel kan vara en fin skylt med familjens namn och en liten illustration av varje familjemedlems intressen, t.ex. en fotboll, en bok och en häst.

Kom ihåg att en specialdesignad namnskylt med foto även är en perfekt present. Kanske det finns en i familjen eller bland dina vänner som blir glad för en namnskylt med bild? Detta är den perfekta presenten till dem som just har köpt ett nytt hus eller har flyttat. Eller kan det vara nästa födelsedagspresent till en familjemedlem i din egen familj?

Vad ska du tänka på när du gör din namnskylt?

  • Sätt dig ner i lugn och ro när du ska börja designa din helt personliga namnskylt. Bestäm dig för vilka material din skylt ska ha.
  • Tänk över hur skriften ska vara. Många namnskyltar har en anonym skrift. Nu har du möjlighet att skilja dig från grannarna, som mer eller mindre har samma standard-namnskyltar.
  • Besluta dig för om du utöver namn också vill ha bilder på skylten, eller om du önskar en eller flera symboler som kan ge ett intryck av er familj.

Namnskylten är 15 x 20 cm och 5 mm tjock. Den kan beställas i akryl. Färgerna är UV-beständiga och därmed hållbara till både inomhus och utomhus i många år fram.

Ha det så kul när du gör din helt egen unika namnskylt med ditt eget foto på.