Fotokalendrar > Julkalendrar

December månad börjar med en advents kalender


Vintern är över oss, det har blivit mörkt och kallt efter en lång, varm sommar. Men något gott väntar lyckligtvis precis runtom hörnet, det är nämligen snart jul!


Årets mysigaste högtid väntar med allt som hör till, från julkalendrar, pepparkaksbak, inhandling av julklappar och pynt i hemmet. Barnen klipper och klistrar och gör hemligheter i skolan och på fritids, köksskåpen dignar av matvaror och vi hittar nästan inte flera ställen att gömma alla de kalendergåvorna och julklapparna som vi har köpt till familjen och vännerna.

Men det är en grej som bara måste vara på plats innan julmånaden börjar, och det är årets julkalender! Bara med en söt och skön adventskalender på sängbordet i barnrummet eller på köksväggen kan den söta nedräkningen till årets mysigaste kväll sätta igång. Och här hos CEWE hittar du de finaste, sötaste och personligaste julkalendrarna med choklad, godis eller dina egna bilder bakom luckorna. Alla har det gemensamt att din valfria bild är tryckt på framsidan i vackra, starka färger.


Läs mera om vad vi erbjuder för julkalendrar och få lite inspiration till vem som kanske ska skämmas bort med en läcker hemmagjord julkalender i år.Adventskalendern - den bästa nedräkningen till jul!


När vi tänker på julkalendrar tänker de flesta antingen på chokladkalendrar eller julkalendrar på TV med 24 avsnitt av en mysig och jul-lik berättelse.


Julkalendern på TV har i flera år samlat familjen kring TV:n under en halvtimme varje eftermiddag i december. Det har funnits flera olika sorters julkalendrar både till stora och små genom tiderna, men i alla har ju självklart julen och tomtar varit centrala i handlingen. Gärna med fruktansvärda uppgifter som barn och/eller tomtar ska klara av innan julfreden kan sänka sig.


Meningen med julkalendrarna i 24 avsnitt är såklart att man ska titta på ett avsnitt per dag i december fram till julafton. Hos många familjer betyder julkalendern antingen att familjen samlas i en halvtimmes tid om eftermiddagen eller på kvällen och ser på julkalendrarna tillsammans, kanske med lite julgodis på bordet. Hos andra betyder det en halv timmes tid när barnen sitter stilla en stund på soffan och tittar på tv medan mamma och pappa har tid att laga middag i lugn och ro. Men i allmänhet är julkalendrarna på tv en fin och mysig tradition och barnen räknar med spänning ned till julafton då det bästa och mest spännande avsnittet syns på skärmen.Gör adventskalender för 2020 hos CEWE


Men det finns ju också en annan sorts julkalender som är minst lika viktig att ha på plats innan den 1 december: Choklad kalendern! Här öppnar barnen en lucka varje dag från den 1 december fram till julafton där det ofta finns en rätt särskild läckerbit bakom luckan. Det har dock blivit en trend att också de större barnen, partnern, vännen och morföräldrarna ska skämmas bort med en julkalender. Det kan du också hitta inspiration till här hos oss, så läs bara vidare.
CEWE erbjuder julkalendrar till hela familjen!


Här hos CEWE kan du göra personliga adventskalendrar med tryck av bilder som du själv har tagit. Därmed kan du få precis det fotot du önskar på framsidan, vare sig det är en bild av barnen, av hela familjen, av vänner eller något helt annat. Du kan dessutom välja mellan olika slags adventskalendrar med antingen choklad, bilder eller små gåvor bakom luckorna. Läs vidare här och titta på vad vi erbjuder:Foto julkalender: Den klassiska adventskalendern med små, söta chokladkulor i. Sedan är den ju ändå inte helt klassisk, du kan nämligen ladda upp en riktigt fin bild och få den tryckt på framsidan av julkalendern. Denna julkalender är gjord till både stora och små, men det är nog speciellt de små som kommer att tycka att det är kul med en bild av dem själva på adventskalendern. Och de kommer helt säkert också att tycka att det är mysigt att sitta och öppna det färggranna pappret med de små chokladkulorna i. ">Foto julkalender: Den klassiska adventskalendern med små, söta chokladkulor i. Sedan är den ju ändå inte helt klassisk, du kan nämligen ladda upp en riktigt fin bild och få den tryckt på framsidan av julkalendern. Denna julkalender är gjord till både stora och små, men det är nog speciellt de små som kommer att tycka att det är kul med en bild av dem själva på adventskalendern. Och de kommer helt säkert också att tycka att det är mysigt att sitta och öppna det färggranna pappret med de små chokladkulorna i.


Annars kommer både barn och unga själar att älska våra julkalendrar med Kinder choklad! Den innehåller 3 sorters Kinder -choklad och är alltid en hit.


I samma genre, men till vuxna eller de stora barnen, kan du göra en adventskalender med Ferrero Rocher! Här ska du vara säker på att mottagaren verkligen besitter en god självbehärskning, för det ska man ha om man inte ska kasta sig över de goda, knapriga kulorna. Kanske ska din bättre hälft skämmas bort lite i december?


Tycker du att barnen, och de vuxna för den sakens skull, får tillräckligt med godis och sötsaker under julmånaden? Då har vi också en julkalender till dem, titta bara här:


Adventskalender med bilder: Denna söta julkalender har din egen bild tryckt på framsidan, men bakom varje lucka gömmer det också sig en söt eller kul bild som du har laddat upp och fått isatt. Det kan ingen få hål i tänderna eller ont i magen av! Denna kalender kan du också ge till farföräldrarna och lägga in bilder av familjen bakom luckorna. Det är inte alla som är så lyckliga att ha dem nära, så ifall de bor långt borta blir de nog glada över en liten fotohälsning varje decembermorgon.


Denna adventskalender är alltså utan choklad, men med små bilder bakom luckorna.


Titta också å våra godisjulkalendrar / fyll-i-själv julkalendrar, som faktiskt kan innehålla nästan vad som helst eftersom det är du själv som hittar på innehållet och lägger i. En del barn vill hellre ha en adventskalender med godis än en med choklad. Då är denna julkalender perfekt, eftersom du kan fylla den med godis eller små roliga grejer som du vet kommer att uppskattas. Adventskalendern levereras alltså med tomma luckor, men självklart med din egen bild tryckt på.


Här hos CEWE kan du få en adventskalender som ser ut precis som du vill ha den. Du kan göra den i din egen design, och du bestämmer självklart också vilka bilder som ska vara på och eventuellt i julkalendern. Det låter kanske lite tidskrävande att själv designa årets adventskalender, men det går faktiskt både fort och enkelt. Se hur du gör här:Så gör du själv din julkalender hos CEWE  • • Du börjar genom att ladda ned vår beställningsmjukvara. Den är gratis, och innehåller massor av designalternativ, pynt, anpassningsmöjligheter osv. som du kan använda när du designar din julkalender

  • • Öppna mjukvaran och välj den kalendern du vill göra

  • • Dra in dina bilder från vänster

  • • Lägg till clip art, text, färger mm.

  • • Titta på din kalender i vår förhandsgranskning. Här kan du se hur kalendern ser ut när den är tryckt. Om du inte är nöjd har du möjlighet att gå tillbaka och göra om den tills den är helt perfekt

  • • Lägg julkalendrarna i varukorgen och slutför din beställning

Annars kan du göra dina adventskalendrar direkt på vår hemsida, det är också enkelt och kul, dock finns det inte lika många design- och redigeringsmöjligheter som i vår mjukvara. Du får din adventskalender om 6-10 vardagar.Kundtjänst


Har du frågor om utformningen på din adventskalender? Strular formaten, har du vänt upp-och-ner på bilden, eller vill du dekorera den med några snöflingor? Ring eller skriv till vår underbara kundservice, de ska nog hjälpa dig på traven.


Gör årets adventskalender 2020 hos CEWE så är du säker på att det blir en snygg och läcker julkalender till hela familjen.


Njut - och ha en god jul!