CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 75 kr till CEWE FOTOBOK

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Julkalendrar

Julkalender

Julkalendrar och adventskalendrar till hela familjen!

 • Brett utbud av produkter
 • Många designmallar
 • Chokladjulkalender fram till jul
199,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format:

 • A5, A4, A3 och A2
 • Kvadratisk 30 x 30 cm och 45 x 45 cm
 • XXL
 • Många fler

Papperskvalitet

 • Digitaltryck standard, matt eller blankt
 • Fotopapper blankt eller matt

Julkalendrar

Endast tillgängligt fram till jul

 • Adventskalender med choklad från kinder®
 • Chokladjulkalender med Kinder®-choklad och 25 bilder
 • Chokladkalendern med praliner från Ferrero
 • Adventskalender att fylla själv
 • Adventskalender med egna bilder

Beställ årets julkalender med bilder och choklad

Ingen jul utan julkalender. Skapa årets julkalender snabbt och enkelt här. Använd dina egna bilder för att göra en personlig adventskalender med choklad i, som får både barn och vuxna i julstämning.

Årets mysigaste högtid väntar med allt som hör till, från julkalendrar, pepparkaksbak, inhandling av julklappar och pynt i hemmet. Barnen klipper och klistrar och gör hemligheter i skolan och på fritids, köksskåpen dignar av matvaror och vi hittar nästan inte flera ställen att gömma alla de kalendergåvorna och julklapparna som vi har köpt till familjen och vännerna.

Men det är en grej som bara måste vara på plats innan julmånaden börjar, och det är årets julkalender! Bara med en söt och skön adventskalender på sängbordet i barnrummet eller på köksväggen kan den söta nedräkningen till årets mysigaste kväll sätta igång. Och här hos CEWE hittar du de finaste, sötaste och personligaste julkalendrarna med choklad, godis eller dina egna bilder bakom luckorna. Alla har det gemensamt att din valfria bild är tryckt på framsidan i vackra, starka färger.

Läs mera om vad vi erbjuder för julkalendrar och få lite inspiration till vem som kanske ska skämmas bort med en läcker hemmagjord julkalender i år.

Köp din chokladjulkalender online redan från oktober.

Julkalendern - den bästa nedräkningen till jul!

När vi tänker på julkalendrar tänker de flesta antingen på en chokladkalender eller årets julkalender på tv med 24 avsnitt av en mysig och jul-lik berättelse.

Julkalendern på tv har i flera år samlat familjen kring tv:n under en halvtimme varje eftermiddag i december. Det har funnits flera olika sorters julkalendrar både för vuxna och för barn genom tiderna, men i alla har ju självklart julen och tomtar varit centrala i handlingen. Gärna med fruktansvärda uppgifter som barn och/eller tomtar ska klara av innan julfreden kan sänka sig.

Meningen med julkalendrarna i 24 avsnitt är såklart att man ska titta på ett avsnitt per dag i december fram till julafton. Hos många familjer betyder julkalendern antingen att familjen samlas i en halvtimmes tid om eftermiddagen eller på kvällen och ser på julkalendrarna tillsammans, kanske med lite julgodis på bordet. Hos andra betyder det en halv timmes tid när barnen sitter stilla en stund på soffan och tittar på tv medan mamma och pappa har tid att laga middag i lugn och ro. Men i allmänhet är julkalendrarna på tv en fin och mysig tradition och barnen räknar med spänning ned till julafton då det bästa och mest spännande avsnittet syns på skärmen.

Gör årets julkalender hos CEWE

Men det finns ju också en annan sorts julkalender som är minst lika viktig att ha på plats innan den 1 december: Choklad-kalendern! Beställ årets julkalender och låt barnen öppna en lucka varje dag från den 1 december fram till julafton där det ofta finns en rätt särskild läckerbit bakom luckan. Det har dock blivit en trend att också de större barnen, partnern, vännen och morföräldrarna ska skämmas bort med en julkalender. Det kan du också hitta inspiration till här hos oss. Läs vidare så berättar vi hur du gör årets julkalender med dina egna bilder på.

CEWE erbjuder julkalendrar till hela familjen!

Här hos CEWE kan du göra din egen julkalender och fotokalender med tryck av bilder som du själv har tagit. Därmed kan du få precis det fotot du önskar på framsidan, vare sig det är en bild av barnen, av hela familjen, av vänner eller något helt annat.

Du kan välja mellan olika slags adventskalendrar med antingen choklad, bilder eller små gåvor bakom luckorna. Du kan exempelvis beställa en klassisk julkalender online med små söta chokladkulor i. Sedan är den ju ändå inte helt klassisk, du kan nämligen ladda upp en riktigt fin bild och få den tryckt på framsidan av julkalendern. Årets julkalender är gjord till både stora och små, men det är nog speciellt de små som kommer att tycka att det är kul med en bild av dem själva på adventskalendern. Och de kommer helt säkert också att tycka att det är mysigt att sitta och öppna det färggranna pappret med de små chokladkulorna i.

Julkalender för barn

Gör årets julkalender till dina barn med riktigt god choklad från kinder®. Välj mellan fyra olika sorters julkalendrar med kinder®-choklad, som både barn och ungdomar kommer att älska:

 • Adventskalender med choklad från kinder®: Denna julkalender för barn innehåller tre sorters kinder®-choklad och är alltid en succé. Julkalendern finns i två olika A4-format, stående eller panorama, beroende på vilket format som passar bäst för din bild.

 • Chokladjulkalender med kinder®-choklad och 25 bilder: Det här är julkalendern för dig som har så många bra bilder på ditt barn och din familj att du inte kan "nöja dig" med en stor bild på framsidan av kalendern . Med denna julkalender för barn får du både en bild på framsidan och 24 st. kinder®-chokladbitar och en bild bakom varje lucka. Då får ditt barn en ny spännande bild att avslöja medan hen njuter av en mumsig chokladbit.

 • Julkalender XXL med kinder®-choklad: I denna extra stora julkalender för barn får barnen totalt 27 stycken. kinder®-chokladbitar att njuta av. Formatet är extra stort, så att det vackra fotot verkligen kommer till sin rätt.

Julkalender för vuxna

Gör en söt julkalender till dig själv, din flickvän eller din mamma eller pappa. Vi erbjuder en julkalender för vuxna med de aptitretande och lite beroendeframkallande chokladen från Ferrero Rocher. Här kan du välja mellan olika julkalendrar:

 • Adventskalender för vuxna: Designa årets julkalender online med din egen bild på, och unna dig själv, eller någon annan vuxen som behöver något sött i december, 24 chokladpraliner från Ferrero. Innerdelen är 100% nedbrytbar så du kan köpa denna julkalender för vuxna med gott samvete.

 • Chokladkalender med 25 bilder och Ferreropraliner: Gör det bästa med dina bilder och skapa en adventskalender med din favoritbild på framsidan och 24 mindre bilder bakom kalenderns alla luckor. En mer personlig julkalender för vuxna får du leta länge efter.

 • Adventskalender för män: Julkalendern med inte mindre än 27 chokladbitar. Det finns tre olika typer av mumsiga chokladpraliner i denna julkalender för vuxna: Ferrero Küsschen, Ferrero Rocher och Raffaello. Samtidigt har chokladkalendern ett extra stort format, så att du kan njuta av din favoritbild som motiv medan chokladen smälter i munnen.

Årets julkalender med bilder

Tycker du att barnen, och de vuxna för den sakens skull, får tillräckligt med godis och sötsaker under julmånaden? Då har vi också årets julkalender till dem, titta bara här:

Julkalender med bilder: Denna söta adventskalender har din egen bild tryckt på framsidan, men bakom varje lucka gömmer det också sig en söt eller kul bild som du har laddat upp och fått isatt. Det kan ingen få hål i tänderna eller ont i magen av! Denna julkalender kan du också ge till farföräldrarna och lägga in bilder av familjen bakom luckorna. Det är inte alla som är så lyckliga att ha dem nära, så ifall de bor långt borta blir de nog glada över en liten fotohälsning varje decembermorgon. Julkalendern är alltså utan choklad, men med små bilder bakom luckorna.

Titta också å våra godisjulkalender / fyll-i-själv julkalender, som faktiskt kan innehålla nästan vad som helst eftersom det är du själv som hittar på innehållet och lägger i. En del barn vill hellre ha en adventskalender med godis än en med choklad. Då är denna årets julkalender perfekt, eftersom du kan fylla den med godis eller små roliga grejer som du vet kommer att uppskattas. Julkalendern levereras alltså med tomma luckor, men självklart med din egen bild tryckt på.

Julkalender i din design med dina bilder

Här hos CEWE kan du få en julkalender som ser ut precis som du vill ha den. Du kan göra den i din egen design, och du bestämmer självklart också vilka bilder som ska vara på och eventuellt i adventskalendern. Det låter kanske lite tidskrävande att själv designa årets julkalender, men det går faktiskt både fort och enkelt.

Så gör du din egen julkalender hos CEWE

 • Du börjar genom att ladda ned vår beställningsprogram. Den är gratis, och innehåller massor av designalternativ, pynt, anpassningsmöjligheter osv. som du kan använda när du designar din egen julkalender.
 • Öppna mjukvaran och välj den kalendern du vill göra.
 • Dra in dina bilder från vänster.
 • Lägg till clip art, text, färger mm.
 • Titta på din adventskalender i vår förhandsgranskning. Här kan du se hur kalendern ser ut när den är tryckt. Om du inte är nöjd har du möjlighet att gå tillbaka och göra om den tills den är helt perfekt.
 • Lägg julkalendern i varukorgen och slutför din beställning.

Annars kan du göra dina julkalendrar online på vår hemsida, det är också enkelt och kul, dock finns det inte lika många design- och redigeringsmöjligheter som i vår mjukvara.

Du får din egen julkalender om 6-10 vardagar.

Kundtjänst

Har du frågor om utformningen på din julkalender? Strular formaten, har du vänt upp-och-ner på bilden, eller vill du dekorera den med några snöflingor? Ring eller skriv till vår underbara kundservice, de ska nog hjälpa dig på traven.

Gör årets julkalender 2022 hos CEWE så är du säker på att det blir en snygg och läcker julkalender till hela familjen.

Njut - och ha en god jul!