Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Anmäl att du vill ha vårt nyhetsbrev och motta fotokalender-erbjudanden och rabattkod

När du har anmält att du vill ha våra nyhetsbrev går du aldrig miste om erbjudanden på våra populära fotokalendrar med dina egna bilder eller våra andra fina fotoprodukter.

Se här hur du uppnår rabatt på bl.a. fotokalendern:

  • Anmäl att du vill ha vårt nyhetsbrev.
  • Håll koll i din inkorg. Erbjudanden och rabattkoder skickas direkt till dig i nyhetsbrevet från CEWE.
  • Gör din fotokalender eller andra fotoprodukter när du har mottagit rabattkoden. Skriv in koden och rabatten dras automatiskt från priset.

Ta emot spännande mail om erbjudanden på t.ex. fotoböcker och andra snygga produkter

I vårt nyhetsbrev får du:

  • Rabattkoder till många av våra spännande fotoprodukter t.ex. fotoböcker och diverse fotopresenter.
  • Inspiration på vad du kan göra med dina digitala bilder.
  • Var med i våra spännande fototävlingar.
  • Se fina och vackra eller tokiga och otraditionella presentidéer till familj eller vänner.

Du får vårt nyhetsbrev ett par gånger i veckan och det finns i stort sett alltid en rabattkod med till en av våra fina fotoprodukter.

Fotokalendrar i bra kvalitet till fördelaktiga priser

Våra fina fotokalendrar är alltid populära. Du designar kalendern själv och sätter in dina egna bilder. Kalendern är i riktigt fin och bra kvalitet och till fördelaktiga priser. Alla har användning för en kalender. Läs mer om fördelarna med att göra din egen fotokalender:

  • Din fotoalmanacka blir precis som du vill ha den! I vårt designprogram kan du själv designa kalendern. Välj format och vilken slags bok. Sätt in dina egna foton av barnen, roliga stunder med familjen eller vackra bilder från året i trädgården.
  • Kalendern med egna foton är den perfekta presenten till t.ex. mor- och farföräldrar med bilder av deras underbara barnbarn. Det kan också vara en fin och funktionell present till dig själv med de bilder du tycker bäst om.
  • En fin almanacka som hänger på väggen gör att du snabbt kan få överblick över dina egna eller familjens avtal. Du behöver varken öppna fickkalendern eller din telefon för att se era planer.

Personlig almanacka rabattkod

Det finns många sätt att göra din almanacka personlig och helt unik. Se här vad du kan välja mellan:

Använd kalendern till de viktiga avtalen som t.ex. familjefödelsedagar och andra viktiga dagar samt inbokade tider och arrangemang som familjen ska delta i. Via våra rabattkoder i nyhetsbreven kan du få en superfin och funktionell fotokalender till reapris, kryddad med fina bilder som trycks direkt på sidorna och i absolut bästa kvalitet. Beställ den idag – det är valfri startmånad och år.

Anmäl dig nu och få rabattkoder. Bara lugn – vi kommer aldrig dela dina personuppgifter med tredje part och du kan alltid avanmäla nyhetsbrevet igen.