Fri frakt över 499 kr.*** - Använd koden: FRIFRAKT
Mottag nyhetsbrev och få 75 kr. till en fotobok***
Trygg E-handel
Trustpilot
Fotokalendrar > Chokladkalendrar
Chokladkalender med Ferrero Praliner

Chokladkalender med Ferrero Praliner

Vår lyxchokladkalender är fylld med 247 gr. av de finaste chokladbitarna från Ferrero. Du kan välja mellan det lilla formatet som är 30 x 21 x 3,5 cm med 24 Ferrero® Praliner eller XXL-modellen som är 48 x 36 x 3,5 cm
från 339,00 kr*
Chokladjulkalender med Kinder ® choklad

Chokladjulkalender med Kinder ® choklad

Till stora och små fans av Kinder är denna chokladkalender en garanterad hit. Chokladjulkalender finns i två storlekar: 30 x 21 cm och i XXL-format (48 x 36 cm).
från 269,00 kr*
Adventskalender du fyller själv

Adventskalender du fyller själv

Personliga presenter ger extra stor glädje. Så varför vänta till julafton? Med vår Adventskalender du fyller själv, kan du ge familj och vänner små personliga presenter varje dag i december.
269,00 kr*
Julkalender med 25 bilder

Julkalender med 25 bilder

Denna julkalender är inte bara en fantastisk present till en av dina närmaste, utan också en bra möjlighet att dela era bästa stunder tillsammans.
från 129,00 kr*
Adventskalender med choklad Premium

Adventskalender med choklad Premium

Exklusiv design: Gör en elegant chokladkalender, som du kan vika ut!
749,00 kr*

Chokladkalender med söta överraskningar


Det är snart redan jul igen, och vad är det första du behöver ha under kontroll innan den 1:a december? Inte julklapparna, dem hinner du nog med. Du ska ha hunnit köpa adventskalendrarna! Barnen i familjen ska nog ha en. Minst en! Hur är det med din bättre hälft, har han eller hon inte också förtjänat något gott att klara av den kalla decembermånaden med? Här hos CEWE kan du själv designa olika chokladjulkalendrar med gott innehåll eller med små fotoöverraskningar bakom luckorna, och alla våra adventskalendrar är tryckta med din egen bild på. Välj mellan flera olika sorter med olika innehåll. Flera av dem finns att få i olika storlekar. Ta en titt här och se vad CEWE bjuder på för slags söt, söt nedräkning till årets bästa kväll.
Köp choklad kalender online till hela familjen


Alla älskar överraskningar! Både barn och vuxna sätter ett stort värde på en liten överraskning, så vad är bättre än en julkalender med en liten överraskning varje dag i december ända fram till julafton? Här kan du göra flera olika sorters julkalendrar, både med eller utan sötsaker bakom luckorna, men alla med egen bild tryckt på. Här kan du se vilka sorters adventskalendrar du kan göra:


  • Fotojulkalender: En snygg och söt julkalender med din egen bild på framsidan och söta chokladkulor inuti. Alla chokladbitar är fint inslagna i färggrant papper

  • • Chokladjulkalender med Ferrero Rocher choklad: Smarrig chokladjulkalender till de lite större barnen eller till de vuxna. Julkalendern innehåller olika chokladsorter från Ferrero Rocher, alla enskilt inslagna

  • • Julkalender med Kinder-choklad: Till barn och unga själar har vi en julkalender med Kinder-chokladöverraskningar till de 24 dagarna i december. Kalendern innehåller olika sorters populära chokladsorter

  • • Julkalender med bilder bakom luckorna: En annorlunda, spännande och söt julkalender med dina egna bilder bakom luckorna och på framsidan (utan choklad). Överraska familjen med ett fotominne varje decembermorgon!

  • Adventskalender med godis eller fyll-i-själv-julkalender: Gör en snygg julkalender med din egen bild på och köp själv små godispåsar eller små presenter att lägga i.

En adventskalender är en trevlig tradition och det hör bara till med en liten godbit så fort man stiger upp ur sängen under de kalla vintermorgnarna i december. Chokladjulkalendrarna är inte bara godis och sötsaker, de hjälper också de små att hålla koll på dagarna fram till afton, och de kan samtidigt träna på datum osv.


Oavsett vilken av våra kalendrar du väljer; en julkalender med choklad, med godis eller bilder bakom luckorna, kan du vara säker på att den väcker glädje och förtjusning både hos de stora och små varje dag i december. Förutom sötsaker och goda minnen bakom luckorna har kalendrarna också din egen bild tryckt på framsidan i fina, granna färger. Välj en bild av honom eller henne som du ger chokladkalendern till, eller ett stämningsfullt familjefoto så har du också ett fint julpynt som dekoration under hela julmånaden!


Flera av våra adventskalendrar, bland annat dem med Kinder - och Ferrero-choklad finns i två storlekar, både i panorama- och porträttformat.
Designa din chokladkalender själv


Du kan designa alla våra adventskalendrar och andra fina fotoprodukter med dina egna bilder med hjälp av vår gratis mjukvara. Ladda ner mjukvaran, hitta de bilderna du vill använda och ta en upptäcktsfärd i ett modernt designprogram fullt med möjligheter.
Choklad kalender av bästa kvalitet


Båda av våra chokladkalendrar och våra julkalendrar med foton eller fyll-i-själv-utgåvan är av bästa kvalitet. Kalendrarna tillverkas i kraftig kartong som tål en fuktig trasa om små fingrar kladdiga med choklad skulle ta på dem.
Choklad kalendrar till foretag


Om du önskar att beställa en choklad kalender till dina anställda, till dina samarbetspartners eller som julklapp till dina kunder ska du kontakta Bettina Jørgensen via mejl bettina.joergensen@cewe.dk eller telefon 8749 1221. Kom ihåg att vara ute i god tid! Vi levererar i allmänhet snabbt, men stora partier kan ta lite längre tid att tillverka.


Har du blivit sugen på att lära dig om flera av våra fotovaror? Se vår CEWE FOTOKALENDER sida där du kan göra olika fotokalendrar efter din egen design och med egna bilder. Den är en perfekt julklapp! Eller gör en CEWE FOTOBOK med flera designmöjligheter. Här blir dina fina fullträffar tryckta direkt på sidorna i en riktig bok - det bästa sättet att spara dina minnen.


Men nu är det julprodukterna som gäller! Ta en titt på våra olika julkalendrar med choklad, godis och bilder och hitta den som ska vara dina barns, din bättre hälfts eller morföräldrarnas julkalender för 2018.


Beställ vårt nyhetsbrev och få inspiration till fotoprodukter, designtips samt rabatter på våra läckra fotoprodukter. Njut - och ha en god jul!