Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Chokladkalender med dina egna bilder Chokladkalender med dina egna bilder

Chokladkalender med bild

Njut av att räkna ner till jul med en adventskalender med egen bild och mumsig choklad. Välj mellan flera olika storlekar och chokladsorter.

Beställ här

Julkalendrar med Ferrero-choklad och bilder

Vilken adventskalender vill du eller någon du tycker om njuta av i december?

FSC-certifierade och rättvisemärkta adventskalendrar

Ny och mer hållbar

Läs mer om våra hållbara julkalendrar

Hur vill du beställa din adventskalender eller chokladkalender?

Skillnaderna mellan att beställa i vår app, på vår hemsida eller i vårt fotoprogram.

CEWE-appen

 • Designa och beställ var du än är
 • Enkla designmöjligheter
 • Spara dina projekt i appen
VI REKOMMENDERAR

Beställ online

 • Snabb och enkel beställning
 • Ingen installation nödvändig
 • Fungerar på alla enheter

CEWE Fotoprogram

 • Många designmöjligheter
 • Enkel installation på PC eller MAC
 • Spara projekt lokalt i din dator

Chokladkalender - Personlig adventskalender med choklad

Skapa din egen chokladkalender med din egen bild

Chokladkalender eller julkalender med egna bilder bakom luckorna? Här på CEWE kan du designa vackra, söta och personliga julkalendrar med choklad själv med olika överraskningar bakom luckorna. Vi har julkalendrar för stora och små, och flera av varianterna finns i olika storlekar.

Adventskalendrar med söta överraskningar

Det är snart jul igen, och vad är det första du behöver fixa i tid före den 1 december? Det är inte julklapparna vi tänker på, de bör du i och för sig också ha koll på. Men du måste se till att ha julkalendrarna klara! Barnen i familjen vill antagligen ha en julkalender med choklad var. Och är inte din partner också värd en chokladkalender med sötsaker att njuta av varje dag fram till julafton? Här på CEWE.se kan du designa olika chokladjulkalendrar med läckra fyllningar eller med små fotoöverraskningar bakom luckorna, och alla våra julkalendrar med choklad trycks med din egen bild. Välj mellan flera olika typer av chokladkalendrar med olika fyllningar. Flera av dem finns i olika storlekar. Kolla in alla olika varianter på adventskalender med choklad och se vad CEWE har att erbjuda när det gäller söta och roliga nedräkningar med julkalendrar till årets bästa natt.

Köp chokladkalender online för hela familjen

Alla älskar överraskningar! Både barn och vuxna uppskattar verkligen en liten överraskning, så vad är bättre än en chokladkalender med en liten överraskning varje dag i december, ända fram till julafton? Här kan du skapa flera olika sorters julkalendrar med choklad, eller utan söta saker bakom luckorna, men alla kommer med din egen bild på framsidan. Se här vilka typer av julkalendrar du kan göra:

 • Kalender med Ferrero Rocher-choklad: Läcker chokladkalender för vuxna eller för de lite äldre barnen. Chokladkalendern innehåller olika chokladbitar från Ferrero Rocher, alla 24 st individuellt förpackade. Det söta innehållet i kalendern inkluderar mjölkchoklad, socker, kakaomassa, kakaosmör, hasselnötter, kakao, mandel och kokos. Det är en klassisk kombination av ingredienser som smakar fantastiskt och gör julen extra söt.
 • Julkalender med choklad från kinder®: För barn och alla med barnasinnet kvar erbjuder vi en chokladkalender med en kinder®-chokladöverraskning under 24 dagar i december. Kalendern innehåller olika typer av mumsiga chokladbitar. Slutligen finns det en riktigt fin blandning av fotokalender och en kinder®-julkalender, nämligen den med både bilder bakom luckorna och kinder®-choklad inuti.
 • Julkalender med bilder bakom luckorna: En annorlunda, spännande och söt adventskalender med dina egna bilder både bakom luckorna och på framsidan (utan choklad). Överraska familjen med ett fotominne varje decembermorgon!
 • Godis-julkalender eller julkalender-du-fyller-själv: Skapa en fin julkalender med din egen bild på och köp små godispåsar eller små presenter att lägga bakom luckorna.

En adventskalender är en mysig tradition, och det hör till att få avnjuta en liten godisbit så fort du hoppat ur sängen under de kalla vintermorgnarna i december. En chokladkalender är inte bara godis och sötsaker, de hjälper också de små att hålla koll på dagarna fram till den stora natten, och de kan samtidigt träna på datum.

Vilken sorts adventskalender du än väljer; en chokladkalender, en adventskalender med choklad eller godis eller en julkalender med bilder bakom luckorna, kan du vara säker på att den väcker glädje och spänning hos både unga och gamla varje dag i december. Förutom söta saker och fina minnen bakom luckorna har adventskalendrarna också din egen bild tryckt på framsidan i vackra, klara färger. Välj en bild av personen som ska få kalendern, eller en stämningsfull familjebild. Julkalendrar med choklad, eller utan, är också fina som dekoration under hela julmånaden.

Flera av våra julkalendrar, inklusive de med kinder®- och Ferrero-choklad, finns i flera storlekar och varianter.

Designa din chokladkalender själv

Alla våra chokladkalendrar och flera andra av våra vackra fotoprodukter som du kan designa med dina egna bilder utformas i vår kostnadsfria programvara. Ladda ner programvaran, välj ut bilderna du vill använda och utforska vårt moderna designprogram fullt av möjligheter.

Skapa din egen adventskalender med choklad, av bästa kvalitet

Både våra chokladkalendrar och våra julkalendrar med foton eller fyll-den-själv-versionen produceras i bästa kvalitet. Adventskalendrarna produceras av stabil kartong som tål att torkas av med en fuktig trasa om det skulle behövas.

På CEWE fokuserar vi på att skapa unika, högkvalitativa produkter snarare än att bara erbjuda en billig produkt. En adventskalender med choklad i, och med egna personliga bilder på, är en specialgjord produkt som du får till ett bra pris. Priset på kalendern varierar beroende på storlek, om det är choklad i den eller inte, vilken sorts choklad som finns i den och hur många bilder adventskalendern innehåller. Priset på produkten hittar du genom att klicka på den julkalender du är intresserad av. Chokladkalendrar som julgåvor i julklapp till mamma och julklapp till pappa är svårt att sätta ett pris på, eftersom det är gåvor direkt från hjärtat - vilket gör dem unika. Köp din unika fotopresent idag och gärna i god tid om du behöver ge bort presenten till jul.

Chokladjulkalendrar för företag

Vill du beställa en chokladjulkalender som företagspresent, till dina partners, anställda eller som julklappar till kunder, kontakta vår kundservice. Kom ihåg att vara ute i god tid! Vi levererar vanligtvis snabbt, men större partier kan ta lite längre tid att producera.

Vill du veta mer om våra spännande fotoprodukter? Kolla in våra fotokalendrar. Du kan skapa olika fotokalendrar med din egen design och med dina egna foton. Det är den självklara julklappen! Eller skapa en personlig fotobok med många designalternativ. Här trycks dina vackra bilder direkt på sidorna i en riktig bok - det bästa sättet att bevara dina minnen. Få tips på julklappar som passar din budget med hjälp av våra presentguider.

Men nu är det julprodukterna som är viktigast! Ta en titt på våra olika julkalendrar med choklad, godis och bilder och hitta den som ska vara adventskalendern 2022 för dina barn, din partner eller far- och morföräldrarna.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få inspiration på fotoprodukter, designtips, nyheter och produktlanseringar. Ha en riktigt kul och god jul!