CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Kinder adventskalender
Adventskalender Kinder
Adventskalender Kinder
Adventskalender Kinder

Chokladkalender med bild, fylld med kinder®-choklad

Se fram emot julen med en adventskalender med din personliga bild på, och med härlig choklad från kinder® varje dag.

 • Fylld med 24 chokladbitar från kinder®
 • Kan anpassas med juldesignmallar
 • Välj mellan stående/liggande A4-format eller XXL-format
 • FSC-certifierad produkt
 • Biologiskt nedbrytbar inre del

Slut i lager

Produktinformation

Format:

 • A4 (30,5 x 21,0 x 3,5 cm)
 • Stående eller liggande format

Papperskvalitet:

 • 300 g/m² FSC-certifierad vikbar kartong

Fyllning:

 • 24 kinder®-delikatesser
 • (kinder®-choklad mini, kinder Schoko-Bons® och kinder Bueno® mini)

Ingredienser

Ingredienser:

Mjölkchoklad 40% (socker, helmjölkspulver, kakaosmör, kakaopasta, emulgeringsmedel: lecitiner (soja), vanillin), socker, skummjölkspulver, palmolja, koncentrerat smör, emulgeringsmedel: lecitiner (soja), vanillin. Mjölkandel totalt: 33% Kakaoandel totalt: 13%

Ingredienser:

Mjölkchoklad 50% (socker, helmjölkspulver, kakaosmör, kakaopasta, emulgeringsmedel: lecitiner (soja), vanillin), socker, skummjölkspulver (12,5%), palmolja, hasselnötter (5,8%), koncentrerat smör, mörk choklad (socker, kakaopasta, kakaosmör, emulgeringslecitin (soja), vanillin), ytbehandlingsmedel: arabiskt gummi, shellak, glukossirap, emulgeringsmedel: lecitiner (soja), aromer, vanillin Mjölkandel totalt 28%. Kakaoandel totalt 16,5%.

Ingredienser:

Mjölkchoklad 31% (socker, kakaosmör, skummjölkspulver, koncentrerat smör, **emulgeringsmedel: lecitiner (soja**, vanilj), socker, kakaopasta, palmolja, vetemjöl, hasselnötter (10,8%), skummjölkspulver (8,5%), helmjölkspulver (5,5%), choklad (socker, kakaopasta, kakaosmör , emulgeringsmedel: lecitiner (soja), vanillin), kakao med låg fetthalt, emulgeringsmedel: lecitiner (soja), jäsmedel: (natriumvätekarbonat, ammoniumvätekarbonat), salt, vanillin. Mjölkandel totalt 19,4%

kinder® adventskalender med ditt eget foto

Den här adventskalendern med foto och läcker kinder®-choklad kommer garanterat att bli en succé för barnen!

kinder® adventskalender - gör den här hos CEWE

Den här adventskalendern med choklad måste helt enkelt vara varje barns drömjulkalender: det är inte bara en vanlig kalender med julmotiv, nej, det är helt enkelt en adventskalender med kinder®-choklad! Finns det en mer perfekt kombination för en julkalender till dina barn än deras egen bild på adventskalendern och 24 läckra kinder®-chokladpraliner bakom luckorna? Den här adventskalendern får barnen att stiga upp ur sängen även de kallaste decembermorgnarna. De hoppar upp ur sängen och skyndar sig att öppna luckan för att få dagens Kinder®-chokladöverraskning i munnen.

Njut av den härliga stunden tillsammans med dina barn när de ivrigt öppnar en av de 24 dörrarna varje dag och öppnar den utsökta chokladen. Förutom att chokladkalendern innehåller de välbekanta läckra chokladbitarna är den en fin dekoration i barnrummet under december månad.

Skapa din egen kinder® adventskalender med din egen bild på framsidan

Skapa en personlig och dekorativ adventskalender med choklad och en vacker bild av ditt val tryckt i fina färger. Beställ din julkalender här så är den klar inom kort, och en riktigt mysig nedräkning till jul kan börja.

En adventskalender från kinder® måste vara den absolut bästa nedräkningen till julafton. Adventskalendern innehåller tre olika sorters kinder®-choklad, förpackade i folie:

 • kinder® Chocolate Mini: Den välbekanta smaken av ljus choklad och krämig mjölkfyllning.

 • kinder® Schoko-Bons: En boll av läcker mjölkchoklad med knapriga hasselnötter i.

 • kinder® Bueno Mini: Choklad med hela tre lager bestående av mjölkchoklad, kex och mjuk hasselnötsfyllning.

Gör väntan på julafton extra söt för de små!

Du kan beställa vår kinder® adventskalender i olika storlekar och varianter. Förutom den du tittar på nu finns det också en version med både kinder®-choklad och dina egna bilder på insidan av de 24 luckorna. Ladda ner vår programvara och skapa din julkalender där. Det går snabbt och enkelt, se här hur du gör:

 • Ladda ner vårt gratis fotoprogram och starta det

 • Välj den produkt du vill designa

 • Ladda upp din bild och lägg in den

 • Redigera och dekorera med alla olika cliparts som finns tillgängliga och slutför din beställning.

Se fram emot att få din kinder® adventskalender och att se dina barns uttryck när de får den ultimata adventskalendern. Med den här har du garanterat glada barn under hela december månad - och vem skulle inte vilja det?

kinder® i Sverige

De flesta barn har vuxit upp med kinder®. Antingen i form av de klassiska kinder®-äggen med små leksaksöverraskningar i, eller i form av kinder®-milkshakes som barnen försöker övertyga sina föräldrar om att de är hälsosamma. Den berömda chokladen är fortfarande populär, liksom dess "storebror", Ferrero Rocher-chokladen, som du kan njuta av i vår adventskalender för vuxna.

Adventskalendrar för hela familjen

Vem vill du skämma bort i år med en läcker och personlig adventskalender? Vad sägs om din partner eller din bästa vän, borde de inte bli överraskade med en läcker kalender i år? De som är väldigt sötsugna kommer att älska vår kinder® adventskalender, och du kan även ta en titt på vår adventskalender med Ferrero Rocher-choklad, vem skulle inte älska en sådan? Och mor- och farföräldrarna skulle säkert också uppskatta en julkalender. Antingen med choklad eller vår mysiga och personliga adventskalender med bilder bakom luckorna, så att de får ett sött fotominne varje morgon i december.

Om du har en allergiker eller en kräsen mumsare i familjen har vi också en adventskalender för honom, hen eller henne: Fylla-själv-adventskalendern! Den här kalendern är också försedd med din egen bild på men kommer utan fyllning, så att du kan fylla den själv. Det kan då antingen vara det godis som du vet att han, hen eller hon tål, eller olika små presenter.

Har du frågor om din kinder® adventskalender?

Om du har problem med att utforma din chokladjulkalender, eller om du har frågor om leverans eller liknande, kan du kontakta CEWE:s kundtjänst på 08-525 031 90 eller support@cewe.se. Vi svarar på dina frågor och hjälper dig vidare.

Letar du också efter julklappar? Kolla in våra fotoböcker eller fotokalendrar, som är vägg- och skrivbordskalendrar som du kan utforma och lägga till dina egna foton i, eller våra andra vackra och personliga fotopresenter.

Mycket nöje – och en God Jul!