CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Adventskalender Ferrero
Adventskalender Ferrero
Adventskalender Ferrero
Adventskalender Ferrero

Chokladkalender med bild XXL, fylld med Ferrero-choklad

Sprid julstämning under hela december med en stor och söt adventskalender för män och kvinnor, fylld med den goda Ferrero-chokladen.

 • Extra stort stående eller liggande format 48 x 36 x 3,5 cm
 • Fylld med 27 chokladbitar från Ferrero
 • Anpassningsbar med juldesignmallar
 • FSC-certifierad produkt
 • Biologiskt nedbrytbar inre del

Beställ senast 24 november så får du den senast den 1 december

Produktinformation

Format:

 • 48,0 x 36,0 x 3,5 cm
 • Stående eller liggande format

Material:

 • 350 g/m² Invercote-papper med digitaltryck
 • 100% biologiskt nedbrytbar inre del

Fyllning:

 • 27 st praliner från Ferrero
 • Sorter: Ferrero Küsschen, Ferrero Rocher, Raffaello

Ingredienser

Mjölkchoklad (31%) (sucker, kakaomassa, kakaosmör, helmjölkspulver, smörkoncentrat, emulgeringsmedel: lecitiner (soja), vanillin), hasselnötter (26,5%), halvbittra choklad (15%) (sucker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: lecitiner (soja), vanillin), palmeolie, sukker, protein beriget vallepulver, fedtfattig kakao, vanillin. Kan innehålla spår av gluten och mandel.

Mjölkchoklad (30%) (sucker, kakaosmör, kakaomassa, skummjölkspulver, smörkoncentrat, emulgeringsmedel: lecitiner (soja); vanillin), hasselnötter (28,5%), sucker, palmolja, vetemjöl, vasslepulver, fettreducerad kakao, emulgeringsmedel: lecitiner (soja), bakpulver (natriumvätekarbonat), salt, vanillin.

Torkad kokosnöt (25,5%), vegetabiliska fetter (palm, shea), sucker, mandel (8%), skummjölkspulver, vasslepulver, vetemjöl, tapiokastärkelse, emulgeringsmedel: lecitiner (soja), aromer, bakpulver natriumvätekarbonat, salt.

Den mest personliga adventskalendern för män med choklad

Ge din man energi att sköta julaktiviteterna med en stor adventskalender för män. Leta upp din favoritbild på dig och honom och lägg in den på framsidan av chokladkalendern. Med ett personligt foto och Ferrero Rocher-choklad bakom luckorna håller julstämningen i sig hela december!

Skapa din egen adventskalender för män och sprid glädje till din man

För många är julen den bästa tiden på året - och den mest hektiska. Särskilt vuxna kämpar för att se till att deras familjer, barn och kollegor får en jul med fina julupplevelser som en spännande julkalender, en vacker julgran, en utsökt julmiddag och, inte minst, julklappar som uppfyller allas önskemål. Visa din pojkvän, din pappa eller din vän att du uppskattar deras insatser i jul med en stor och söt adventskalender för män. Skapa en adventskalender online med ditt favoritfoto och Ferrero-choklad bakom luckorna och ge den till din man - han kommer garanterat att klara sig igenom julruschen.

Adventskalender för män i stort format

Ingen säger nej till en god chokladbit och det gäller även män. Denna adventskalender för män är extra stor. Så din man kommer att få 27 Ferrero Rocher-chokladpraliner för att ta sig igenom den mörka decembermånaden på ett mumsigt vis. Chokladkalenderns stora storlek innebär också att bilden på framsidan är extra stor. En romantisk bild av dig och din pojkvän eller en vacker bild av dig och din pappa på en vandring är alla riktigt fina motiv. Ett sådant minne kommer definitivt att bidra positivt till julstämningen hemma!

Därför ska du köpa en adventskalender för män:

 • Adventskalender i stort format med en extra stor bild på framsidan

 • Du väljer själv bild, som skrivs ut på en sidenmatt yta i stående eller liggande format.

 • Läcker choklad bakom luckorna från Ferrero Rocher

 • 27 Ferrero-chokladbitar: en blandning av Ferrero Küsschen, Ferrero Rocher och Raffaello.

 • Beställ adventskalender online med postleverans

Skapa din adventskalender online - snabbt och smidigt

När du har letat fram de bästa bilderna i din kamera eller mobil är det enkelt att beställa en adventskalender för män - eller flera om du har många bra bilder som är riktigt bra. Om du oftast använder din smartphone för att köpa saker rekommenderar vi att du köper chokladkalendern online. Du kan också beställa din fotokalender via vår foto app. Här har du också möjlighet att spara dina bilder om du bestämmer dig för att beställa fler fotopresenter, till exempel en fotobok. Slutligen kan du installera vår fotoprogramvara på din dator om du föredrar att sitta vid en stor skärm och arbeta med dina julkalendrar.

Vilken bild kan du använda på en adventskalender för män?

Med den här adventskalendern för män har du möjlighet att få din egen bild på framsidan av kalendern. Ett sådant här personligt foto får säkert din man att le hela dagen - och den söta chokladen gör hans mage glad! Du har säkert många bilder att välja mellan, så vilken är rätt för mannen som du gör en chokladjulkalender till? Vi har några förslag:

 • Även om din pojkvän kanske inte vill ha något i julklapp och inte gillar presenter, kommer han säkert att bli positivt överraskad när han ser en adventskalender för män som är gjord bara för honom. En vacker bild på dig som ler och njuter av livet eller en bild på ett fint minne från en resa, konsert eller en fantastisk fest som du varit på kommer att ge honom den bästa december någonsin.

 • Din pappa är förmodligen en central person i ditt liv. Kanske kommer du och din familj till och med att fira jul med honom och din mamma, så det är bara rätt att visa din uppskattning med en adventskalender för män. Använd ett foto på dig och din pappa från en födelsedagsfest eller en utflykt ni har varit på. En bild på hans barn och barnbarn kommer också att vara en varm ljuspunkt i en kall och mörk tid.

 • Kom också ihåg dina manliga vänner under denna tid. Beställ en adventskalender för män med en fin bild på dig och din vän från året som gått och visa honom att du tänker på honom och ser fram emot ännu ett fint år i hans sällskap. Om ni är en grupp vänner kan ni också välja en bild på er alla på chokladkalenderns framsida.

 • Om du har ett särskilt bra foto av din bror, kusin eller farbror kan du göra honom extra glad i jul genom att göra en personlig adventskalender för män. Det kan vara en bild på er två när ni gör något tillsammans eller en bild på honom när han gör något som gör honom glad eller stolt. Det spelar ingen roll om fotot är från en liten eller stor händelse - så länge motivet är bra och fotot är skarpt kommer julkalendern skapa en trevlig och lugn stund i en hektisk tid.

 • De flesta företag har en chef eller anställd som ser till att julstämningen också finns på arbetsplatsen. Om en av dessa är man så kan du erkänna din chefs eller kollegas insatser under julen med en adventskalender för män med en fin bild på hela personalen tillsammans eller ett vackert minne från en arbetssituation som han eller hon deltog i. Med den här personliga julkalendern i choklad är det inga problem att ta sig igenom de sista arbetsdagarna före julhelgen.

Adventskalender för kvinnor

Alla kvinnor spelar givetvis också en stor roll i juletid. Med en söt och personlig adventskalender för kvinnor kommer hon säkert att få lättare att ta sig igenom alla julens göromål. Så köp en fantastisk adventskalender online till kvinnan i ditt liv - till exempel din partner, mamma, chef, kollega, vän eller syster. På så sätt sprider du glädje till henne och visar din uppskattning för allt hon har gjort under året. Du kan också ge dig själv en adventskalender samtidigt som du beställer en för män eller kvinnor - du kommer att ha ännu fler minnen att värma dig med i december, och du stillar även ditt sötsug.

Adventskalender med bilder för alla

Hos CEWE hittar du inte bara adventskalendrar för män - vi har även chokladjulkalendrar för resten av familjen, med eller utan choklad och alltid med en eller flera foton. Vi erbjuder bland annat:

 • Kinder® adventskalender: Barnens favoritchokladkalender med 24 söta godbitar från Kinder® och en fin bild på framsidan.

 • Adventskalender för vuxna: En härligt god choklad adventskalender i A4-format med choklad från Ferrero Rocher. Den här julkalendern är en mindre version av adventskalendern för män.

 • Adventskalender med bild: Adventskalendern för dig som föredrar bilder framför choklad. Här får du en stor bild på framsidan och 24 små bilder - en bakom varje lucka.

 • Godis adventskalender: Köp denna adventskalender online om du vill bestämma vad som finns bakom luckorna. Med vår julkalender kan du verkligen vara kreativ med 24 små överraskningar.

Kom även ihåg julklappen till honom du tycker om

Den 24 december ska det naturligtvis ligga ett paket under granen till din älskade. Här har du chansen att ge honom en personlig julklapp fylld med ännu fler foton av dig och honom tillsammans. Vi har många spännande julklappar som passar både till pappa och honom - till exempel en fotobok med bilder av stora och små ögonblick i era liv. Så du kan förlänga den fina stämningen från adventskalendern för män med en gåva från hjärtat fylld av fina minnen som han kan njuta av under julhelgen och in i det nya året.

Se även våra julklappar till mamma och henne och låt dig inspireras av alla våra tips på julklappar. God jul!