CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och fotokalender

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Adventskalender godis Adventskalender egen fyllning Adventskalender egen fyllning

Adventskalender att fylla själv

Lägg i precis vad du vill bakom luckorna. Välj små presenter eller godis om du vill göra en godiskalender 2023.

  • Julkalenderns motsvarighet till blandgodis
  • Din egen bild som motiv
  • Skapa en godiskalender med dina favoriter
  • Passar även bra för små presenter

Slut i lager

Produktinformation

Format:

48,0 x 36,0 x 3,5 cm

Material:

  • 350 g/m² Invercote-papper med digitaltryck
  • Miljövänlig, 100% biologiskt nedbrytbar innerdel
  • FSC-certifierad produkt

Luckornas storlek:

Från 5,5 x 5,8 x 3,5 cm till 10,0 x 13,5 x 3,5 cm

7 tips för din julkalender att fylla själv 2023

Är du osäker på vad du ska fylla din adventskalender med? Kolla igenom våra förslag och låt dig inspireras. Låt fantasin flöda! Även en adventskalender med godis kan varieras med allt från sura godisbitar, lakrits och blandat sött godis. Gör den personlig med din partners, tonårings, barns eller husdjurs favoritgodisar.
Adventskalender för den som inte gillar godis

Julkalender utan choklad

Gör en julkalender med eget godis till den som är laktosintolerant eller har mjölkallergi. Lägg i 24 läckra små godbitar som du vet går bra att äta för personen som ska få julkalendern. Perfekt för både barn och vuxna som gärna vill ha en chokladkalender, men som inte tål den vanliga chokladen eftersom de är laktosintoleranta. Vår kalender kan du fylla med något som passar alla, oavsett eventuella allergier.

Julkalender med godis som choklad, lakrits m.m.

Godisjulkalender

Har du ett barn som verkligen vill ha en godisadventskalender? Då är den här julkalendern perfekt. Det kan vara lite svårt att hitta julkalendrar med vanligt godis, och många barn tycker ju bättre om blandgodis än de vanliga chokladjulkalendrarna. Köp vår julkalender du fyller själv, och fyll den med små godispåsar med marshmallows, lakrits och blandat sött och surt godis. Alla barn älskar att få en adventskalender med olika sötsaker bakom luckorna!

Har ditt barn ett husdjur? Då kan du välja att lägga in en bild på husdjuret som motiv på framsidan. Eller så kan du välja en bild på din familj eller ditt barn tillsammans med sina kompisar.

Adventskalender utan godis, med små gåvor

Lägg små gåvor i kalendern

En julkalender utan sötsaker. Godis är inte det enda du kan lägga i din adventskalender, utan du kan istället hitta på olika små presenter att lägga i den. Exempelvis klistermärken, kulor, fotbollskort, hårsnoddar eller något helt annat...

Julkalender med LEGO eller andra leksaker

Med LEGO eller andra leksaker

Gör en adventskalender med LEGO! Har du ett litet LEGO-fan hemma? Köp små legogubbar och lägg dem i adventskalendern. Eller andra leksaker som ditt barn älskar. Det kan vara olika typer av leksaker eller små byggklossar som så småningom ska sättas ihop.

Julkalender fylld med presenter för tonåringen

För tonåringen

Fyll en julkalender till din tonårstjej eller tonårskille: Små gåvor i form av smink, fotbollskort, mininagellack, kulor eller kanske ett litet armband är perfekt. Det blir man aldrig för stor för.

Adventskalender till din hund, katt eller andra husdjur

Designa en adventskalender till din hund eller katt! Ditt favorithusdjur måste ju också få fira tiden fram till jul. Fyll adventskalendern med 24 läckra godbitar. Du kan självklart även skapa en adventskalender till din kanin, marsvin eller andra husdjur.

Fyll adventskalendern med smaskigt godis för vuxna

Du kan också skapa en adventskalender för vuxna och fylla den med "vuxengodis" som chokladpraliner, lakrits osv. Eller välj ut några små gåvor så att det blir en rolig eller söt överraskning varje dag.

Fyll din egen julkalender med godis

Med vår adventskalender som du fyller själv kan du skapa en julkalender med ditt favoritgodis som choklad och lakrits

Vill du göra en adventskalender med blandat godis år 2023?

Letar du efter en godisadventskalender eller en mjölkfri adventskalender för ett barn med mjölkallergi? Allergi eller inte, kräsen eller inte, de små behöver en godisadventskalender eller en kalender med fina små presenter i - det är ju trots allt bara december en gång om året.

Här på CEWE kan du enkelt skräddarsy den perfekta adventskalendern: Skapa en adventskalender du fyller själv! Julkalendern har tomma fack så att du kan fylla den med små presenter som godis, lakrits, choklad med eller utan mjölk eller andra små leksaker eller presenter som läppbalsam, hårsnoddar etc.

Denna adventskalender innehåller ingen choklad. Om du letar efter en chokladadventskalender, kolla in våra dventskalendrar för barn med choklad eller våra vuxenadventskalendrar med choklad från Ferrero Rocher.

Fyll din egen julkalender med godis och andra godsaker

Julkalendern som fyller själv med små överraskningar är förmodligen en av de bästa uppfinningarna på julkalendermarknaden på länge! Det kan ju ibland vara klurigt att hitta passande adventskalendrar till barnen.

På CEWE.se kan du nu göra en riktigt läcker godisadventskalender eller chokladadventskalender. Kalendrarna har din egen bild som fotomotiv, tryckt med klara färger på framsidan och 24 små överraskningar som du själv har valt ut som små personliga hälsningar från dig till ditt barn varje decembermorgon fram till julafton. Ditt barn kommer att älska julkalendern, med ett fint foto av sig själv på framsidan och en personlig överraskning bakom varje lucka.

Hur gör man en egen julkalender med godis och andra godsaker?

Du skapar kalendern i vår kostnadsfria programvara eller här på hemsidan. Ladda upp det foto du vill trycka på kalendern och designa din adventskalender så som du vill att den ska se ut. Sedan är det bara att komma på 24 små, mysiga eller roliga saker som ditt barn eller din pojkvän, flickvän eller partner kommer att uppskatta. Det enklaste är att göra en adventskalender med godis, t.ex. vingummi, lakrits, choklad etc., som alla barn verkar gilla - och även vuxna -men även annat är en bra idé. Låt fantasin flöda och skapa den perfekta, hemmagjorda adventskalendern.

Fyll i din egen kalender för företag

Den här typen av adventskalender är perfekt för företag. Du har möjlighet att trycka en fin bild av företaget, huvudkontoret eller ett gruppfoto av de anställda och sedan kan du fylla den med små prover, godis eller något helt annat. Det är det perfekta sättet att marknadsföra ditt företag på!

Har du några frågor om vår fyll-själv-julkalender eller våra andra chokladjulkalendrar? eller är du intresserad av att beställa julkalendrar som företagsgåvor? Kontakta vår kundservice för att få en offert på fotoprodukter.

Om du letar efter andra fina bildprodukter som du kan skapa med dina egna bilder kan du titta på vår fotokalender. Här kan du välja mellan olika typer av kalendrar och designer, och du kan anpassa och designa dem i den stil du vill ha. Om du letar efter inspiration, kolla in vår sida med presenttips samt våra personliga julklappar.

Mycket nöje och God Jul!