CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på CEWE FOTOBOK, förstoringar och kort och inbjudningar

Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Adventskalender godis
Adventskalender egen fyllning
Adventskalender egen fyllning

Adventskalender att fylla själv

Lägg i precis vad du vill bakom luckorna. Välj små presenter eller godis om du vill göra en godiskalender 2023.

  • Julkalenderns motsvarighet till blandgodis
  • Din egen bild som motiv
  • Skapa en godiskalender med dina favoriter
  • Passar även bra för små presenter

Slut i lager

Produktinformation

Format:

48,0 x 36,0 x 3,5 cm

Material:

  • 350 g/m² Invercote-papper med digitaltryck
  • 100% biologiskt nedbrytbar innerdel
  • FSC-certifierad produkt

Luckornas storlek:

Från 5,5 x 5,8 x 3,5 cm till 10,0 x 13,5 x 3,5 cm

7 tips för din julkalender att fylla själv 2023

Är du osäker på vad du ska fylla din adventskalender med? Kolla igenom våra förslag och låt dig inspireras. Låt fantasin flöda! Även en adventskalender med godis kan varieras med allt från sura godisbitar, lakrits och blandat sött godis. Gör den personlig med din partners, tonårings, barns eller husdjurs favoritgodisar.
Adventskalender för den som inte gillar godis

Julkalender utan choklad

Gör en julkalender med eget godis till den som är laktosintolerant eller har mjölkallergi. Lägg i 24 läckra små godbitar som du vet går bra att äta för personen som ska få julkalendern. Perfekt för både barn och vuxna som gärna vill ha en chokladkalender, men som inte tål den vanliga chokladen eftersom de är laktosintoleranta. Vår kalender kan du fylla med något som passar alla, oavsett eventuella allergier.

Julkalender med godis som choklad, lakrits m.m.

Godisjulkalender

Har du ett barn som verkligen vill ha en godisadventskalender? Då är den här julkalendern perfekt. Det kan vara lite svårt att hitta julkalendrar med vanligt godis, och många barn tycker ju bättre om blandgodis än de vanliga chokladjulkalendrarna. Köp vår julkalender du fyller själv, och fyll den med små godispåsar med marshmallows, lakrits och blandat sött och surt godis. Alla barn älskar att få en adventskalender med olika sötsaker bakom luckorna!

Har ditt barn ett husdjur? Då kan du välja att lägga in en bild på husdjuret som motiv på framsidan. Eller så kan du välja en bild på din familj eller ditt barn tillsammans med sina kompisar.

Adventskalender utan godis, med små gåvor

Lägg små gåvor i kalendern

En julkalender utan sötsaker. Godis är inte det enda du kan lägga i din adventskalender, utan du kan istället hitta på olika små presenter att lägga i den. Exempelvis klistermärken, kulor, fotbollskort, hårsnoddar eller något helt annat...

Julkalender med LEGO eller andra leksaker

Med LEGO eller andra leksaker

Gör en adventskalender med LEGO! Har du ett litet LEGO-fan hemma? Köp små legogubbar och lägg dem i adventskalendern. Eller andra leksaker som ditt barn älskar. Det kan vara olika typer av leksaker eller små byggklossar som så småningom ska sättas ihop.

Julkalender fylld med presenter för tonåringen

För tonåringen

Fyll en julkalender till din tonårstjej eller tonårskille: Små gåvor i form av smink, fotbollskort, mininagellack, kulor eller kanske ett litet armband är perfekt. Det blir man aldrig för stor för.

Adventskalender till din hund, katt eller andra husdjur

Designa en adventskalender till din hund eller katt! Ditt favorithusdjur måste ju också få fira tiden fram till jul. Fyll adventskalendern med 24 läckra godbitar. Du kan självklart även skapa en adventskalender till din kanin, marsvin eller andra husdjur.