CEWE Fotovärld App CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Delta i vår stora julkalender och vinn fina priser

Kundservice
Kontakta kundservice:
08-525 031 90
Bild på trä Bild på trä Bild på trä Bild på trä

Tryck på trä

Presentera din bild på naturligt sätt!

Den synliga strukturen ger din bild ett rustikt utseende och en naturlig look. Speciellt lämpad för bilder med få färger och tydliga konturer.

 • Naturligt utseende
 • Slipad och synlig trästruktur
 • Passar bäst för: Svartvita och konturstarka bilder
från 439,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format:

 • Nio olika format
 • Från 20 x 20 cm upp till 80 x 80 cm
 • Två till åtta träplattor beroende på format
 • Trätjocklek: 4 cm

Material:

FSC ®-certificeret trä (FSC-C101851, tall)

Din bild på trä – naturligt unik

Få mer information om hur den här produkten utmärker sig!

Väggupphäng

Häng upp din bild stabilt och säkert med passande system
Bild på trä

Tandade hängkrokar

Med våra tandade hängkrokar monterar du snabbt och lätt produkten "Bild på trä". För varje bildformat finns det en lämplig upphängning som kan fästas på baksidan av bildens kort- eller långsida, så att du kan hänga upp dina bilder professionellt, både stående eller liggande.

Tryck din bild på trä

Har du några fina bilder liggandes på din telefon eller kamera, som du gärna vill framkalla och göra till en väggdekoration? Och är du redo att prova något nytt och spännande? Få din bild tryckt på trä! Det rustika och naturliga är på väg in i heminredningen, så det är en perfekt chans att göra en vacker och personlig väggbild tryckt på trä.

Är du intresserad? Läs mer om det här.

Så gör du

 • Klicka på ”Designa här” här på sidan
 • Hitta ditt favoritmotiv och ladda upp det på vår hemsida
 • Välj vilken storlek din bild ska vara i
 • Godkänn din design genom att se den i preview-funktionen. Se att allt är som det ska vara
 • Lägg din bild i varukorgen och gör din beställning färdig

Du får din väggbild inom 4-8 vardagar.

Framkalla din bild på trä och andra fina material

Om du köper dina väggdekorationer här hos CEWE får du en produkt i absolut bästa kvalitet och i de klaraste färgerna. Ditt foto trycks på trä i 4 centimeters djup. Allt efter format blir bilden tryckt direkt på 2-4 paneler av furuträ, och den levereras inklusive väggupphäng, så den är redo att sätta upp på väggen.

Bilder på trä bjuder in naturen i heminredningen. Den rustika looken faller många i smaken, men vi har självklart även något till dig som tycker om den mer eleganta stilen, se bara här:

Få din bild tryckt på glas. Hos oss kan du ladda upp din bild på vår hemsida och välja att få den tryckt direkt på en akrylglasplatta. Motivet trycks på baksidan av en akrylglasplatta, så du får en bild som ger ett fantastiskt djup och vackra klara färger till din vägg.

Se också vårt stora urval av fotoposter med dina egna bilder i alla storlekar, format och kvaliteter. Förstoringar är klassiker i heminredningen och är alltid populära.

Vad kan du trycka bilder på trä av?

Du kan göra dina egna personliga och unika väggdekorationer med dina egna foton eller med de fina motiven från vårt motivgalleri. Alla bilderna kan tryckas på olika material, göras i diverse format och storlekar och de flesta kan ramas in som pricken över i:et.

Men det viktigaste beslutet är självklart vilken bild du ska välja till din väggdekoration.

Du kan använda stort sätt alla bilder. Se bara här:

 • Har du ett särskilt bra favoritmotiv på din telefon? Överför det till datorn och ladda upp det på vår hemsida och gå i gång med att anpassa din bild.
 • Har du bilder från en analog kamera liggandes? Scanna dem eller ta bilder av dem med din telefon, så du även har dem elektroniskt. Så är du redo att leka med alla möjligheterna vår hemsida och mjukvara erbjuder.
 • Kanske tycker du inte att du har ett eget foto? Ta en titt i vårt motivgalleri. Här kan du göra väggdekorationer i olika utgåvor med de bilder du tycker bäst om.

Mycket nöje!