CEWE app CEWE FOTOBOK, fotopresenter och mer

Prenumerera på nyhetsbrevet och få 20% på din första beställning

Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Skapa en personlig present för alla hjärtans dag
Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag

Skapa en personlig present för alla hjärtans dag

 • Välj ut de bästa bilderna från era gemensamma upplevelser
 • Lägg in dem i en CEWE FOTOBOK
 • Ge bort en gåva från hjärtat

Få tips och inspiration till en fotobok som alla hjärtans dag-present - börja designa den redan idag.

från 399,00 kr *

Hur vill du beställa?

Produktinformation

Format

Omslag:

 • Hårt omslag
 • Mjukt omslag
 • Häfte
 • Skinn
 • Canvas

Papperskvalitet:

 • Digitaltryck standard, standard (100% återvunnet papper), blankt eller matt
 • Fotopapper blankt, halvmatt eller premiummatt

Skapa en personlig present för alla hjärtans dag

Gör en fotobok full med kärleksfulla upplevelser och minnen

Här får du lite inspiration och idéer på hur du kan skapa en kreativ och personlig alla hjärtans dagspresent i form av en CEWE FOTOBOK - eller vad sägs om en av våra många hjärtformade fotogåvor som passar extra bra att ge bort just på alla hjärtans dag. Kolla till exempel in dessa alla hjärtformade produkter:

Se även våra presentaskar med egen bild och choklad för alla hjärtans dag.

Behöver du en fin presentidé för alla hjärtans dag?

Det är väldigt romantiskt om du eller din partner bjuder ut till middag, och kanske ett biobesök, på alla hjärtans dag. Men om det är fullt på restaurangerna, du kanske är en smula trött sent på dagen och det inte är så lätt att hitta en barnvakt till barnen, så kanske du vill prova något nytt? Ge bort en romantisk alla hjärtans dagspresent till den du har kär – gör en fotobok med era gemensamma minnen. Eller hitta inspiration för alla hjärtans dag och få fler idéer för en dag i kärlekens tecken.

En fotobok är en söt och romantisk presentidé till alla hjärtans dag

Oavsett vem du letar efter en alla hjärtans dag till, så hittar du den säkert här. En hemmagjord fotobok med dina egna bilder på sidorna är både en romantisk och personlig present, som garanterat kommer att glädja mottagaren. Din partner kan verkligen se att presenten är vald med omsorg, och att du har lagt tid och arbete på att göra en personlig present som andra garanterat inte har, och som visar de finaste stunderna i ert förhållande från hela den tid ni har känt varandra. Läs mer och få tips och fina idéer för utformningen av din fotobok och läs om våra andra fotopresenter, som också är jättefina presentidéer för alla hjärtans dag.

CEWE FOTOBOK - presenten till den du älskar

Fotoboken är en historia, som ni kan njuta av tillsammans i många år framöver. Och så är det ju bara ett extra plus att det är roligt att skapa boken.

Så här kan du skapa den bästa alla hjärtans dagspresenten:

 • Titta igenom dina bilder i lugn och ro. Välj ut de du vill ha med i fotoboken och lägg dem i en mapp på datorn.

 • Ladda ner vår kostnadsfria beställningsprogram. Det innehåller många designmöjligheter, så att du kan göra den bästa fotoboken, precis som du vill ha den.

 • Öppna programmet och välj den produkt du vill göra. Du kan även designa våra andra fotopresenter i programmet.

 • Lägg in dina bilder och designa din fotobok. Du kan välja mallar, färger och ett stort utbud av andra grafiska verktyg. Dessutom kan du lägga in text så du kan skapa små berättelser eller hälsningar till bilderna.

 • Titta igenom fotoboken när du är färdig i vår preview-funktion. Där kan du kontrollera att allt är som det ska vara. När du är nöjd, lägg fotoboken i varukorgen och slutför beställningen.

Du kan antingen bygga upp din fotobok kronologisk eller tematisk. Om du vill bygga upp den kronologisk, börjar du med de första bilderna av er två tillsammans och går sedan framåt i tiden. Då blir fotoboken en historisk skildring av er kärlek, och det är väl verkligen den allra bästa presentidén för alla hjärtans dag? Du kan även bygga upp den så att bilderna hänger ihop färgmässigt och tematiskt på varje sida. Då får du en vacker och personlig skildring av ert förhållande.

Är du ännu inte helt övertygad om att du ska göra en fotobok till din älskling och ge den till honom eller henne i present på alla hjärtans dag? Läs vidare här och ta reda på varför en CEWE FOTOBOK är den bästa alla hjärtans dags present och få våra tips för att göra en helt unik present!

Fotoböcker för alla tilfällen

Visste du att det finns en CEWE FOTOBOK för nästan alla tillfällen? Våra böcker finns i olika format, storlekar och kvaliteter, och de kan alla designas och stylas som du vill. Med en CEWE FOTOBOK förevigar du dina bästa minnen och du får ett unikt fotoalbum med egen design och med dina bilder tryckta på sidorna.

Andra presentidéer för alla hjärtans dag

Du kan också göra andra produkter hos oss med dina egna favoritbilder av era fina stunder tillsammans. Här ger vi dig flera goda idéer för alla hjärtans dagspresenter till din partner i form av olika fotopresenter. Se här:

 • Hjärtformad kudde. Kudden ska självklart ha en bild av dig. Då kan din partner alltid krama dig, även när ni inte är tillsammans.

 • Snökula med bild. Cool eller kitsch? Snökulan en populär present på alla hjärtans dag, gärna med en riktigt fin kärleksbild i. Skaka kulan och se snö eller små röda glitterhjärtan långsamt dala ner framför er bild.

 • Fotokalender. Designa din egen fotokalender med egna bilder. Då kan du vara säker på att din partner aldrig mer glömmer er bröllopsdag, årsdag eller din födelsedag.

 • Mobilskal. Med ett iPhone-skal , Samsung-skal eller Huawei-skal med din bild på är ni alltid tillsammans.

 • Fotomugg. Praktisk och mycket användbar alla hjärtans dagspresent.

Här hittar du fler förslag på present till honom och present till henne.

Alla hjärtans dag

Att fira alla hjärtans dag är en fin tradition och har blivit kärleksparens favoritdag. Från början firades dagen med en skriftlig kärleksförklaring till den utvalda, och med åren har det utvecklat sig till att även inkludera presenter och romantiska upplevelser. Kärleken firas verkligen personligt, så ge din älskade en romantisk och personlig alla hjärtans dagspresent med din egen bild på.