Fars dag

Fixa bästa farsdagspresenten – gör en CEWE FOTOBOK med bilder och text

Leta fram dina bästa barndomsbilder och gör en personlig present till pappa på fars dag


  • Se olika designer och storlekar
  • Välj en snygg design eller gör en egen
  • Dekorera med bakgrund, färger och text
CEWE FOTOBOK MINI

CEWE FOTOBOK MINI

från 99,00 kr*
CEWE FOTOBOK LITEN

CEWE FOTOBOK LITEN

från 99,00 kr*
CEWE FOTOBOK KOMPAKT PANORAMA

CEWE FOTOBOK KOMPAKT PANORAMA

från 149,00 kr*
CEWE FOTOBOK KVADRATISK

CEWE FOTOBOK KVADRATISK

från 199,00 kr*
CEWE FOTOBOK STOR

CEWE FOTOBOK STOR

från 219,00 kr*
CEWE FOTOBOK XL

CEWE FOTOBOK XL

från 499,00 kr*
CEWE FOTOBOK XXL

CEWE FOTOBOK XXL

från 649,00 kr*
NÖJDHETSGARANTI

NÖJDHETSGARANTI

Fars dag – har du hittat rätt present?


Farsdagspresenter är alltid lite svårare att hitta presenter till jämfört med mors dag. Mamma blir nästan alltid glad över blommor och choklad, medan presenter till fars dag är lite klurigare. Läs mer här och ta del av våra praktiska, fina eller skojiga presentidéer till fars dag.

Är du ute efter en farsdagspresent antingen till den egen pappa från dig – eller till dina barns pappa från dem? Läs mer om våra idéer här och välj ut det du kan använda beroende på vilken typ av farsdagspresent du är ute efter.


Den bästa presenten till fars dag – gör en fotobok med egna bilder


En fotobok med egna bilder och plats för text är en mycket fin och personlig present. Är farsdagspresenten till din pappa? Och är han från tiden med gammeldags kameror och analoga bilder? Om du har tillgång till gamla analoga bilder från din barndom kan du skanna dem eller ta bilder på dem med din smartphone. Då kan du göra en vacker och stämningsfull fotobok till din pappa. Föreställ dig hur överraskad han kommer att bli när han öppnar farsdagspresenten: Bilder från den gamla goda tiden, då hans barn var små och det var fint väder på sommaren och snö på vintern, och alltihop i ett tjusigt fotoalbum. En fotobok med egna bilder tryckta direkt på sidorna och i egen design väcker alltid glädje och är en minnessamling att glädjas åt i många år framöver för alla som tittar i den.


Hemgjorda farsdagspresenter


Hemgjorda farsdagspresenter behöver inte bara vara teckningar och pärlplattor. Hitta inspiration till fina och unika fotoprodukter skapade med dina egna bilder. Vi har ett stort utbud av fotopresenter för alla smaker och i alla prisklasser. Läs mer och få fler bra idéer till presenter till fars dag.


Rolig farsdagspresent: T-shirt med bild och andra bra presentidéer


Se våra förslag på bra farsdagspresenter:

  • Mugg med bild av barnen eller barnbarnen. Då blir farsgubben glad varje gång han tar en kaffetår

  • Designa en t-shirt med bild på till papsen. Bilden väljer du själv och det kan vara en pangbild från semestern, ett foto på hela familjen eller den fina bilden du tog på barnen när de lekte så stillsamt igår kväll

  • • Designa din egen dörrskylt med bild. Infoga en fin bild på hela familjen och lägg till namn och eventuellt husnummer. Välj mellan olika material och designmallar och familjen blir presenterad på tjusigaste sätt redan vid ytterdörren.

  • iPhone 7-skal med en bild som du själv tagit. Vi gör även mobilskal med bild till andra iPhone- och

smarttelefoner. Kom ihåg att ta bilder till fars dag! Då har du bilderna klara om du ska göra en fotopresent till fars dag nästa år. Bilderna kan ju även användas till fotoprodukter för julklappar med foto eller födelsedagspresenter. Du kan även skriva ut bilderna och hänga upp dem på kylskåpet eller rama in dem. Då har du också en födelsedagspresent till någon du håller kär.


När är fars dag?


Fars dag infaller i Sverige den andra söndagen i november. Då finns ingen ursäkt att glömma bort att ge far en liten present eller hälsning.


Farsdagskort


Alla bor inte nära sin pappa. Vid sådana tillfällen kan det vara en fin gest att skicka en liten hälsning till honom i form av ett fint fotokort. Skicka ett vykort online till din pappa. Ladda upp en bild du vet att han tycker om, skriv en liten hälsning, uppge hans namn och adress och skicka det online.

Alla våra fotopresenter, fotoböcker och andra fotoprodukter kan skapas online på vår hemsida eller via vår kostnadsfria designsoftware. Ladda upp en eller flera bilder och lek med designer, färger och olika grafiska verktyg.

Lycka till!