CEWE FOTOBOK > Rabattkoder

Rabatt-koder till din nya fotobok? Gå inte miste om våra erbjudanden

Rabatt till fotobok

Använd möjligheten för fotobokserbjudande

Letar du efter bra erbjudanden och vill du inte gå miste om möjligheten att köpa en fotobok med rabatt? Då ska du anmäla att du vill ha våra nyhetsbrev. Då kan du alltid vara säker på att du är bland de första som får koder till rabatter.

75 kr. i rabatt


Dessutom får du 75 kr. i rabatt till en fotobok från CEWE när du anmäler att du vill ha nyhetsbrevet.

Erbjudanden flera gånger om året


Vi skickar regelbundet ut nyhetsbrev och under året kommer det en massa koder, så att du får glädje av våra erbjudanden. Det kan t.ex. vara vid jul, så att du kan designa fotoböcker som personliga julklappar till familj och vänner – och spara pengar när du ska betala. Det samma gäller efter sommaren så att du kan få rabatt på din semester-fotobok. På samma sätt kan du få glädje av koderna i nyhetsbreven när du vill göra en bok om ditt barns första år, ditt stora barns konfirmation eller t.ex. en fin fotobok från bröllopet. Det är alltid kul att spara pengar!

Hur utnyttjar du erbjudandena på CEWE fotoböcker?


Är du osäker på hur du använder rabattkoderna? För att använda erbjudandet ska du skriva rabattkoden i fältet när du är i varukorgen och slutför din fotoboksbeställning. Detaljerna kan variera lite beroende på om du beställer din fotobok via softwaren på datorn eller appen på mobilen.

Här nedan följer några tips:

  • • När du ska använda rabattkoden är det lättast att kopiera koden och klistra in den i rabattfältet. På det sättet undviker du att skriva fel.

  • • Rabattkoderna kan bara användas en gång. Men bara lugn, det kommer snart en ny. Håll utkik i våra nyhetsbrev.

  • • Lägg märke till att det inte är möjligt att få rabatt på frakt.

Fungerar inte din kod till rabatt på fotoboken?


Får du ett felmeddelande när du skriver in din rabattkod, kan det finnas några orsaker till det. De vanligaste är:
  • • Koden kan vara till en av våra andra samarbetspartner, och du kan därför inte använda koden på cewe.se.

  • • Koden kan vara för gammal. Det står i nyhetsbrevet hur länge den gäller.

  • • Varje kod kan bara användas en gång, så om du redan har använt den till en fotobok, kan du inte få rabatt på fler.

  • • Koden kan vara till en specifik produkt; t.ex. fotoböcker med matt papper, och därför kan du inte använda den till en fotobok med blankt fotopapper

Du är självklart alltid välkommen att ringa till kundservice om ingen av de ovanstående exemplen är fallet.

Hur kan du få lägre pris?


Våra fotoböcker varierar i pris efter storlek och materialval, så det finns därför en fotobok för alla smaker och plånböcker. Även om priset kan variera, går vi inte på kompromiss med kvaliteten. Så det är inte kvaliteten som sparas, men de omkostnader som är för att producera fotoboken.

Billigaste fotoboken från 99,-


De billigaste fotoböckerna som vi erbjuder är ’Mini’ på 15 x 11 cm och ’Liten’ på 14 x 13 cm. Båda två påminner om den populära Pixiboken i storlek och är bra till små historier och små fingrar. Det är våra minsta fotoböcker och de kostar från 99,- och innehåller minst 26 sidor. För lite mer pengar kan du sätta in fler sidor i boken.

En annan billig fotobok är vår ’Kompakt panorama’ i storleken 19 x 15 cm. Den kostar från 129,- och är ett riktigt fint format till att föreviga dina bästa ögonblick.

Om du utöver de förhållandevis små formaten även väljer våra billigaste inbindningar, hjälper det också till att hålla ner priset. Våra mest prisvänliga inbindningar är häfte eller mjukpärm och om du samtidigt väljer vårt standardpapper till att få tryckt ditt fotoalbum på, får du en prisvänlig fotobok med bra kvalitet.

Gratis software och 100% nöjdhetsgaranti


Dessutom är vårt beställningsprogram, där du beställer din egen fotobok, gratis och vi erbjuder, som alltid, 100 % nöjdhetsgaranti på våra fotoböcker, även de billiga utgåvorna. Kom även ihåg att ju fler fotoböcker du beställer, ju billigare blir de. Du kan även spara lite om du väljer att få din fotobok levererad till din arbetsplats eller till ett ombud.

Så, i det hela taget är det rätt så lätt att göra en billig fotobok med god kvalitet och till ett förnuftigt pris. Du kan alltid, till ett merpris, sätta in fler sidor och välja andra inbindningar och format.