Kundservice
Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Julkalendrar för barn, vuxna och husdjur

Julkalender till din partner

Gör din pojkvän, flickvän eller partner glad med en helt personlig julkalender. Med vår fylla-själv-julkalender kan du både dekorera julkalendern med din favoritbild, och du får också bestämma innehållet bakom luckorna. Förutom godsaker och andra små presenter kan du till exempel fylla luckorna med aktiviteter som ni kan göra tillsammans. Leta upp post-it-blocket och skriv dagens aktiviteter på dem. Det kan till exempel vara: att baka en julkaka, en spadag, gå på museum, dricka julglögg, titta på en julfilm eller äta på er favoritrestaurang. Det är bara din fantasi som sätter gränsen!

Gör en fyll-själv-julkalender här

Barnens favoriter

Låt barnen hjälpa till att bestämma hur deras julkalender ska se ut i år. Med sin favoritbild på framsidan och läckra chokladbitar bakom luckorna blir dagarna fram till jul extra mysiga. Hos oss kan du göra en julkalender fylld med söt choklad från Kinder: Kinder® Choklad mini, Kinder® Bueno mini och Kinder® Schoko-bons - mums!

Designa dina julkalendrar med Kinder-chokolad här

Du kan också välja vår julkalender med Kinder® Surprise bakom några av luckorna. Kinder® Surprise är kanske mer känt som kinderegg, som är tre saker på en gång: spänning, choklad och leksak. En säker succé hos barn!

Beställ din julkalender med Kinder® Surprise här

Julkalender för föräldrar och morföräldrar

Chokladjulkalendrar ska inte bara vara vara för barn. Många vuxna uppskattar också sötsaker! Förra året skapade Johanne Myhr en julkalender med Ferrero-choklad till sin man och en med Kinder-choklad till sig själv. Hon dekorerade kalendrarna med fina bilder på deras hund och på deras dotter. Morföräldrarna kommer säkert också att uppskatta en sådan julklapp, till exempel dekorerad med bilder på barnbarnet.

NYHET

I år har vi ännu en Ferrero-julkalender - den här kommer med de läckra, välkända Ferrero-chokladpralinerna och med 25 bilder bakom luckorna. Välj dina bästa minnen till framsidan och som bilder bakom varje lucka - sedan kan nedräkningen till julafton börja!

Beställ din julkalender med Ferrero-choklad och bilder här

Husdjurets julkalender

Våra husdjur är viktiga medlemmar i familjen, och även om de kanske inte helt förstår julkonceptet vet de vad godis är! Som namnet antyder kan du fylla exakt det innehåll du vill ha i en Fyll-själv-julkalender, och vad sägs om att fylla en julkalender med godis till hunden eller katten?

Gör husdjurets julkalender här

Om du har husdjur har du förmodligen massor av söta bilder på din fyrbenta familjemedlem. Förra året pratade vi med Veronica Gangstø (@lucathesheltie) som gav oss sina bästa tips för att göra en fotobok, och hur hon tagit de fina hundbilderna på Luca.

Läs alla hennes tips här

Så skapar du en personlig julkalender

Det går snabbt och är lätt att skapa en unik julkalender. Det första du bör göra är att bestämma vilken bild som ska vara på framsidan. När du väl har bestämt dig för den, kan du designa julkalendern så här:

  1. Välj vilken julkalender du vill göra.
  2. Välj om julkalendern ska vara i liggande eller stående format.
  3. Lägg till din bild på framsidan och dekorera den med text eller cliparts.
  4. Om du har valt en julkalender med bilder bakom varje lucka kan du lägga in de extra bilderna
  5. Kontrollera förhandsgranskningen av julkalenderns design för att se till att den ser ut som du vill ha den.
  6. Lägg din beställning.

Skapa din egen julkalender här