Kundservice
Kontakta kundservice:
08-525 031 90

Här är årets julkalendrar!

Hur mysigt är det inte att vakna upp varje dag i december och veta att det är accepterat att äta en liten chokladbit tillsammans med frukosten? Eller kanske är du en av dem som vill ha en liten godbit att se fram emot efter en lång dag på jobbet eller i skolan? Någon föredrar att spara bitarna en vecka och mysa lite extra när söndagen kommer.

Oavsett vilken kalendertyp du är, så är sannolikheten stor att en adventskalender med din egen bild tryckt på framsidan, kommer att sprida glädje varje dag fram till jul! En personlig adventskalender är dessutom väldigt trevlig både att göra och att ge bort.

Gör årets finaste adventskalender här

Kalender med söta frestelser

En chokladkalender i december är en tradition för många och hos oss hittar du adventskalendrar fyllda med söta godbitar från Kinder eller härlig Ferrero-choklad, Adventskalender med Kinder Surprise, där du utöver alla de andra goda Kinder-chokladen hittar luckor med Kinderägg och en adventskalender med både choklad och egna bilder bakom varje lucka!

NYHET

I år har vi ännu en Ferrero-adventskalender - den här med de läckra, välkända Ferrero-chokladpralinerna, samt 25 bilder. Välj dina bästa minnen på framsidan och bakom varje lucka - sedan kan nedräkningen till julafton börja!

Är du inte så glad för sötsaker?

Om du eller den du vill överraska med en adventskalender inte är så glad för choklad, då har vi några andra alternativ. Vad sägs om en kalender fylld med goda minnen? Kolla in vår adventskalender med 25 bilder! Du bestämmer självklart helt själv vilka ögonblick du vill använda. Detta är dessutom en riktigt trevlig present att få! Bakom varje lucka gömmer sig ett nytt, minnesrikt ögonblick från året som har gått, bilder från en speciell resa eller roliga vardagsbilder som får mottagaren till att le varje dag fram till jul. Om du gillar att shoppa eller göra små presenter för att glädje någon i adventstiden, är fyll-själv-kalendern ett bra alternativ. Kalendern dekorerar du självklart med en fin bild du har fotat och luckorna är tomma så att du kan fylla den med dina egna 24 överraskningar. Vad sägs om att göra en adventskalender till din fyrbenta bästa vän i år och fylla den med hundens eller kattens favoritgodis?

Kom igång med årets adventskalender här