Fotokalendrar > Väggkalendrar

Väggkalender 2018

Väggkalender
Med en vacker och personlig väggkalender, där dina egna bilder är motiven, blir det roligare att hålla koll på aktiviteter och födelsedagar i din umgängeskrets. Vi har många olika typer och storlekar av väggkalendrar som garanterat passar till precis dina behov.

När du gör en väggkalender hos Cewe.se kan du själv välja startmånad och startår. Det betyder att du kan göra din egen fotokalender året runt. Samtidigt kan du vara säker på att du inte gör en väggalmanacka som innehåller månader som redan har gått.
VÄGGKALENDER A5

VÄGGKALENDER A5

Med väggkalendern A5 i det praktiska, lilla formatet får du ut det bästa av dina bilder. Den designas på tryckpapper i hög kvalitet, och du får massor av layout-möjligheter.
från 119,00 kr*
Väggkalender i A4-format

Väggkalender i A4-format

Gör en personlig väggalmanacka i A4-format till din vägg. Här är det dina bilder som är i fokus!

från 149,00 kr*
Väggkalender i A3-format

Väggkalender i A3-format

A3-formatet väcker alltid uppmärksamhet. Kanske passar denna storlek bra hängandes på en av dina väggar?

från 219,00 kr*
Väggkalender i A2-format

Väggkalender i A2-format

Om du vill visa dina finaste bilder på ett alldeles speciellt sätt så får du inte missa vår väggalmanacka i A2-format.

Vill du gärna presentera dina bästa bilder på ett alldeles särskilt sätt? Då kommer du älska vår väggkalender i A2-format.

från 479,00 kr*
VÄGGKALENDER XXL

VÄGGKALENDER XXL

Denna kalender passar perfekt till panoramabilder eller till fotokollage – oavsett om du gillar svart-vita bilder eller bilder med imponerande färger.
419,00 kr*
Väggkalender i kvadratiskt format

Väggkalender i kvadratiskt format

Det kvadratiska formatet mäter ca. 30,5x30,5 cm. Du har möjlighet att välja mellan flera olika designer och kalenderlayouter även till detta format.

från 256,00 kr*
Personlig årskalender

Personlig årskalender

Årskalendern finns i flera format och hjälper dig att få överblick över hela året på ett ställe.

från 49,00 kr*
Tremånaderskalender i A3-format

Tremånaderskalender i A3-format

Med en tremånaderskalender får du överblick över tre månader på en kalendersida. Du kan välja mellan många olika layouter och designer så att du får en kalender som framhäver dina bilder på bästa sätt.

från 219,00 kr*

Designa din egen väggkalender med dina egna bilder


Gör din egen väggkalender med dina utvalda bilder tryckta direkt på sidorna. Du väljer vilka bilder du vill ha på kalendersidorna och det finns flera format att välja mellan.

Har du saknat överblick över dina aktiviteter? Föreställ dig att du sitter med familjen vid matbordet och håller på att planera något. Du tittar snabbt på väggkalendern och kan se när det är bäst att hålla årets sommarfest eller när det är jämn födelsedag hos moster Gerda.


Varför ska du välja en väggkalender?


Det smarta med en väggkalender är att den ger överblick över hela månaden och den alltid är uppslagen på den sida du ska använda. Du kan alltid hitta en plats på väggen till en fin kalender. Även på ställen där det inte är mycket plats, kan en fin väggkalender få plats när du väljer ett av våra praktiska format. Om du har lite mer plats kan du göra en stor fin väggkalender med utvalda bilder. Bilderna kan du antingen ta för att använda dem i kalendern eller kan du använda bilder som du redan har på din telefon eller i din kamera. Gör din egen kalender i det format som passar dig och platsen där den ska hänga.


Ny väggkalender till 2018


Håller du på att planera aktiviteter och annat till nästa år? Det nya året börjar ju snart och den gamla kalendern slutar. Gör en väggkalender med fina bilder istället för att hänga post-it lappar på anslagstavlan med de nya tiderna. Skriv in aktiviteterna nu, så behöver du bara titta snabbt på kalendern på väggen för att få överblick.

Alla människor använder en kalender. Det är smart och lätt att ha den i telefonen, men ibland behöver man en tryckt kalender. När du dessutom kan göra en själv med dina egna utvalda bilder, ja då har du både ett planeringsverktyg och något fint att se på. Det går nästan inte att undvika den. Kom ihåg att du själv kan bestämma vilken månad och vilket år kalendern ska börja med. Denna kalender kan beställas året runt så att du kan använda alla månader.


Utnyttja platsen till en stor väggkalender


Om du har plats är det superfint med en stor väggkalender med fina skarpa bilder som du själv har tagit och du kan välja mellan flera olika papperskvaliteter. Du får både ett praktiskt och användbart verktyg till att planera dina aktiviteter, samt en fin och personlig utsmyckning till väggen som dessutom byts ut varje månad. Välj även mellan många olika designer.


Väggkalender till hela familjen


Är det du som står för planeringen i familjen? Har du upplevt att din man har glömt ett föräldramöte i 3.B. och sonen har glömt scouterna? Så behöver det inte vara. Hjälp familjen att hålla koll på aktiviteter och inbokade tider – gör en stor familjekalender med dina egna fina bilder, häng upp den på väggen i köken och vips: plötsligt är det mycket roligare att titta i kalendern och se när man ska något. Du får överblick över allas aktiviteter och något fint att titta på. Kanske barnen också kan hålla koll på sina aktiviteter när det hänger en fin kalender med roliga och välkända bilder?