Förstoringar och canvas > Förstoringar

Posters och förstoringar

Förstoring på premiumpapper

Förstoring på premiumpapper

Våra förstoringar på premiumpapper är det perfekta valet för dem som älskar sina bilder. Speciellt med tanke på hur många olika möjligheter som finns: Varje papperstyp gör din bild till något alldeles unikt. Gör din förstoring på premiumpapper med vårt stora utbud av designer och layouter.
från 49,00 kr*
FÖRSTORING PÅ BLANKT PREMIUMPAPPER

FÖRSTORING PÅ BLANKT PREMIUMPAPPER

Luksus plakat med blank fotopapir fremhæver farvet og detaljer. På den måde fremhæves billedets særpræg og gør det unikt.
från 49,00 kr*
FÖRSTORING PÅ MATT PREMIUMPAPPER

FÖRSTORING PÅ MATT PREMIUMPAPPER

Förstoring på matt premiumpapper minskar reflektioner och behåller samtidigt bildens naturliga färger.
från 49,00 kr*
FÖRSTORING PÅ PÄRLEMORSKIMRANDE PREMIUMPAPPER

FÖRSTORING PÅ PÄRLEMORSKIMRANDE PREMIUMPAPPER

Förstoring på pärlemorskimrande premiumpapper kännetecknas vid dess särskilda förmåga att reflektera ljus. På så vis skapas ett helt speciellt djup. Denna egenskap passar särskilt bra om du vill skapa en 3D-effekt.
från 49,00 kr*
POSTER XXL

POSTER XXL

Välj lyxkvalitet. Med en otrolig längd på upp till 3 meter blir din bild på silkesmatt lyxpapper visad på allra vackraste sätt.
från 42,00 kr*
Självhäftande poster

SJÄLVHÄFTANDE POSTER

Den självhäftande postern skapar glädje med sina många dekorativa möjligheter och kan dessutom tas ner när som helst.  

från 79,00 kr*
Förstoringar med ram

FÖRSTORINGAR MED RAM

Förstoring med ram blir laminerad på en träplatta, vilket ger bilden ett matt utséende. Gör din alldeles egen väggdekoration genom att använda vårt stora utbud av designer, layouter och ramar.
från 226,00 kr*

Beställ posters i alla storlekar och med alla motiv


Låt en hel värld av möjligheter för att göra din egen poster öppna sig för dig! Här hos CEWE kan du designa din egen poster i den storlek du önskar och med det motiv du allra helst vill ha på väggen. Välj motiv från antingen vårt motivgalleri eller låt trycka din egen bild, som du tagit själv, på en stor, fin förstoring.

Förstoringar är en snabb och billig lösning för att ge liv åt vita väggar. Hos CEWE kan du göra och beställa läckra posters som är skräddarsydda efter dina behov och din smak. Dessutom kan du låta göra din nya väggbild ännu läckrare och mer annorlunda genom att rama in din bild. Välj eventuellt en ram med passepartout och se vilken tydlig och snygg effekt det tillför förstoringen.


Posters passar i varje hem


Det som är så bra med våra posters är att de kan bli precis som du vill ha dem. Du väljer motivet och storleken och utöver det kan du även göra olika typer av posters tryckta på olika papperstyper. Exempelvis dessa:

  • Självhäftande posters. Har du upptäckt hur många användningsmöjligheter de har? De är geniala i barnrummet! Ingen ram med glas som kan gå sönder och fastna i små tår, och de kan inte heller rivas ner från väggen när leken går vilt till. De passar även alldeles utmärkt till han eller hon som tycker om att ändra och möblera om hemma då förstoringen snabbt kan tas ner och sättas upp på en ny plats eller rent av i ett annat rum. Dessutom är denna typ av poster genial för att dölja ett fult och repigt kylskåp eller slitna garderobsdörrar i barnrummet.

  • • Du kan även göra en fotoförstoring på premiumpapper med din bästa bild som förtjänar att visas upp på bästa sätt. Det kan vara en söt bild på barnen eller varför inte en vacker bild från trädgården i full blom.


Designa egna posters med text, svartvita posters och många andra möjligheter


Gör dina nya posters online med vår kostnadsfria designsoftware. Du kan även designa dina posters och andra fotoprodukter med vår foto-app. Då kan du sitta i lugn och ro hemma, eller i stugan eller någon annanstans där du finner inspiration när du skapar dina produkter.

Få fin och personlig inredning till ditt hem – designa dina egna posters. De flesta av oss vill att våra hem ska vara funktionella och trevliga och helst även fina. Utöver det vill de flesta gärna även ha en unik stil med inredningsdetaljer som man inte ser överallt. Vi vill gärna ha vår egen stil och ditt hem säger mycket om dig. Gör fotoförstoringar med dina egna bilder och få konst till väggarna som ingen annan har. Du kan använda bilder som du tagit själv eller hitta vackra motiv i vårt motivgalleri. Experimentera med de många designmöjligheter som erbjuds i vår software och gör exempelvis svartvita bilder och andra spännande effekter med skuggor, färger och text.

Kom ihåg att en fotoposter inte bara är till vardagsrummet och sovrummen utan även ser tjusiga ut i köket eller hallen som ibland är platser som glöms bort när det kommer till väggdekorationer. Det kan göra stor skillnad att liva upp en mörk och trist entré med en snygg poster, eller varför inte göra mindre men flera posters med goda matvaror, örter eller annat läckert att dekorera köket med.


Skapa den rätta stämningen hemma med unika posters i egen design


Tycker du om stämningsfulla naturbilder, mysiga familjeporträtt eller härliga semesterbilder? Använd dina egna bilder till väggdekorationer och du kommer alltid ha fina minnen att titta på. Förstoringar av dina favoritmotiv är ett snabbt och enkelt sätt att förnya heminredningen. Gör både moderna och grafiska posters, de är alltid populära


Nöjdhetsgaranti och fantastisk kundservice


Vi hoppas du blir glad över din nya poster! Om det mot förväntan skulle var något du inte är nöjd med, kontakta vår kundservice. De står redo att hjälpa dig om du behöver råd och vägledning i utformningen av din poster.

Lycka till!