CEWE FOTOBOK > Format > Mini

CEWE FOTOBOK Mini

   CEWE FOTOBOK Mini

   CEWE FOTOBOK Mini

   Fin och söt fotobok i miniformat

   från 99,00 kr*

   • Vår minsta fotobok på 15 x 11 cm
   • Kan innehålla från 26 till 74 sidor
   • Välj mellan flera olika designmallar och dekorationer

   Se produktinformation

   Dela med andra:

   Kontakta oss:

   Betala med:

   Leveransinformation:

   Postförsändelse: Leveranstid 6-9 vardagar
   Avhämtning i butik: Leveranstid 6-9 vardagar

   Fraktkostnader enligt prislista

   CEWE FOTOBOK Mini

   Trendig CEWE FOTOBOK i miniformat

   Produktbeskrivning

   Produktbeskrivning

   Denna CEWE FOTOBOK i ett praktiskt mini-format är nästan som ett litet häfte i serieboksformat. Mini-fotoboken är perfekt för minnen från barnkalaset, helgen med familjen eller andra fina stunder som ska förevigas och som du vill glädja er över igen. Det blir en unik och personlig fotobok som kommer att bläddras i om och om igen.

   Välj en mall och en design i vårt beställningsprogram och låt dig guidas genom processen. Resultatet är din egen lilla fotobok med personligt utvalda bilder som är designad av dig med livets alla lyckliga ögonblick. Kom även ihåg att beställa ett par extra böcker som du kan ge bort. Det är en bra present till dem som var med om att göra dagen till något speciellt.

    

   Produktinformation

   Produktinformation

   Material: Digitaltryck standard


   Format: Ca. 15 x 11 cm (stängd)

   Omslag: Mjukpärm

   Antal sidor: 26 till 74 sidor

   Inbindningar

   Vackra inbindningsmöjligheter till din CEWE FOTOBOK

   Inbindning med Mjukpärm

   Inbindning med Mjukpärm

   Fotoboken binds in i ett mjukt cover-material som ger spännande möjligheter för designen av framsidans utseende.

   Du har möjlighet att placera bilder och text efter dina önskemål. Dessutom har du möjlighet att lägga till en text på bokens rygg.

   Papperskvalitet

   Endast det bästa pappret till dina bästa bilder

   Digitaltryck standard

   Digitaltryck standard

   Kvalitet är alfa och omega för oss: Vi använder fotopapper av hög kvalitet till alla våra varianter av digitaltryck i CEWE FOTOBOKEN. Pappret är kännetecknat av en gramvikt på 200 g/m², för fotohäften 150 g/m².

   En helt speciell produktutgåva är CEWE FOTOBOK XXL panorama med en inbindning i utsökt läder eller canvas. Sidorna på denna produkt trycks på lyxpapper med en gramvikt på hela 250g/m².

   Priserna kan variera lite beroende på leveranssätt.
   Välj ett beställningssätt så att du får rätt prisuppgifter


   Välj leveranssätt:

   Avhämtning i butik
   Postförsändelse
   ProduktPris Leveranstid
   CEWE FOTOBOK mini - mjukpärm - digitaltryck standard (26 sidor) 99,00 kr Zon 1: 6-8 vardagar
   Zon 2: 7-9 vardagar
   Zon 3: 8-10 vardagar
   Extrasidor (4 st./set) 14,00 kr  
   Tillägg för videoklipp (sparas i 3 år) 49,00 kr  
   CEWE FOTOBOK pure 189,00 kr Zon 1: 4-6 vardagar
   Zon 2: 5-7 vardagar
   Zon 3: 6-8 vardagar
   CEWE FOTOBOK Kids 249,00 kr Zon 1: 8-10 vardagar
   Zon 2: 9-11 vardagar
   Zon 3: 10-12 vardagar
   Frakt och hantering per order inklusive porto.
   Pris
   99,00 kr
   Alla priser inklusive moms.
   ProduktPris Leveranstid
   CEWE FOTOBOK mini - mjukpärm - digitaltryck standard (26 sidor) 99,00 kr Zon 1: 6-8 vardagar
   Zon 2: 7-9 vardagar
   Zon 3: 8-10 vardagar
   Extrasidor (4 st./set) 14,00 kr  
   Tillägg för videoklipp (sparas i 3 år) 49,00 kr  
   CEWE FOTOBOK pure 189,00 kr Zon 1: 4-6 vardagar
   Zon 2: 5-7 vardagar
   Zon 3: 6-8 vardagar
   CEWE FOTOBOK Kids 249,00 kr Zon 1: 8-10 vardagar
   Zon 2: 9-11 vardagar
   Zon 3: 10-12 vardagar
   Frakt och hantering per order inklusive porto.
   Pris
   49,00 kr
   Alla priser inklusive moms.

   Den sötaste bildboken i miniformat

   CEWE fotoboken i miniformat är vårt minsta format, som passar utmärkt till både små historier och små fingrar. Med dina egna bilder i blir boken en fin, liten bildbok som är enkel att bläddra i och enkel att sitta med. Det är nästan som en pixibok men med dina egna bilder i. Låt dig inte luras av det lilla formatet - även om vår Mini inte är så stor, är det fortfarande en bildbok som kan göra stora intryck. Bildboken är till hela familjen, men om du funderar på att göra en liten fotobok med bilder av familjen till ditt lilla barn, men undrar om de små barnfingrarna kanske är lite för hårdhänta för den fina boken? Ta då en titt på vår särskilda babybok som är gjord precis till de minsta i familjen. Den kan de sitta och ”läsa” själva, eller så kan ni läsa tillsammans.


   Minibildbok med dina egna bilder

   Fotoboken görs med dina egna, utvalda bilder i, som du laddar upp på vår hemsida. Med minifotoboken har du möjlighet att ha från 26 till 74 sidor, och boken levereras med ett mjukt softcover. Du bestämmer designen och utformningen, och du kan välja mellan olika designer i vårt fotoprogram. Läs bildboken med dina barn eller låt dem sitta med den själv.


   Minibok med egna bilder – en mysig och personlig present till dig själv eller till dem du tycker om

   Behöver du lite inspiration till vad du kan använda vår Minibok till? Läs våra förslag här:

   • Har junior haft besök av barnen på förskolan på sin födelsedag? Låt en bildbok berätta historien: Gör en fotobok med bilder från dagen! Din son eller dotter blir glad och kommer ofta ta fram boken och återuppleva den fina dagen. Storleken på bildboken gör att den inte är för stor att sitta med, och den blir säkert läst många gånger. Gör eventuellt en bok till barnen och de vuxna på förskolan också, som de kan ta fram och titta i då och då.

   • Prova också att göra en fotobok med familjens favoriträtter! Det är en lite otraditionell sorts fotobok, men den tas garanterat väl emot. Den blir familjens helt personliga bildbok med läckra recept, en slags personlig kokbok, med bilder av de läckra rätterna samt foton av er som lagar mat tillsammans i köket eller är samlade runt matbordet. Använd den som uppslagsbok när du ska göra god, svensk mat eller exotiska rätter från platser ni har besökt, och njut samtidigt av de fina bilderna av härliga stunder med familjen. Gör eventuellt ett par stycken extra, så det finns några att dela ut när gästerna gärna vill ha med sig receptet på den smaskiga grytan hem, eller till när barnet flyttar hemifrån.

   • Gör en minifotobok till de äldre i familjen från en härlig familjeeftermiddag. De äldre tycker ofta om att titta på bilder, och gärna av familjen. Kanske har mor- eller farföräldrarna varit på besök till kaffe och kaka i trädgården en härlig sommardag, och ni har tagit några fina och söta bilder. Ge dem en fin bildbok med de bästa fotona från dagen. Om det är en helt speciell händelse, förtjänar bilderna kanske en större fotobok, så ta eventuellt också en titt på våra andra format och storlekar.
   Miniformat – stora minnen i en liten bildbok

   Även om vår minifotobok inte är särskilt stor, är det fortfarande en bok som innehåller stora minnen. Formatet och priset gör det möjligt att göra ett par extra böcker att ge bort till dem som var med till att göra dagen helt speciell.


   CEWE FOTOBOK Mini – bildboken för både vuxna och barn

   En smart, liten fotobok passar till många tillfällen, med många olika sorters bilder och är lämplig både till barn och vuxna, allt efter vad den handlar om. Eftersom den är förhållandevis liten och rätt prisvänlig kan den i många tillfällen ersätta den traditionella högen framkallade bilder från särskilda tillfällen, eller bilderna på telefonen som man ofta också tar.

   Du kan göra bildboken i vår app, här på hemsidan eller i vårt gratis program. Se vårt stora urval av fotoböcker i många storlekar och till alla tillfällen, om du har en särskilt händelse du gärna vill föreviga med en vacker fotobok. Det finns otaliga möjligheter att göra precis den fotoboken du gärna vill ha.


   Några bra tips till din minifotobok

   När du ska göra en fotobok är det några saker som är bra att komma ihåg. Så varsågod, här har du en blixtsnabb topp 3 om hur du kommer igång:

   1. Börja med att hitta den fotobok du vill göra. Vi har fotoböcker som passar till de vackra bröllopsbilderna, till de bästa semesterbilderna och till små, kladdiga barnfingrar. Så hitta den som passar till bilderna du ska sätta in.

   2. Hitta sedan bilderna du vill ha med i din bok. Du kan också hitta dem under tiden du gör fotoboken, men det enklaste är att hitta dem först och skapa en mapp till dem, så de är enkla att hitta när du ska komma igång.

   3. Nu är du redo att designa din bok. Sätt in bilderna och dekorera med Cliparts, färger osv. Särskilt i vårt program kan du hitta närmast oändliga möjligheter att designa din fotobok, så den blir helt unik.
   Vi hoppas att du blir glad åt dina bildböcker – mycket nöje!