Fotobok-test – Vi vinner gång på gång!

Fotobok-test – Vi vinner gång på gång!

"En helt suverän produkt, som får våra bästa rekommendationer."
- DIGITAL FOTO

Ladda ner vårt fotoprogram

Tillgänglig för IOS och Android

Ladda ner för Android Ladda ner för iPhone/iPad


Vi är nr. 1 i Europa! Det är vi stolta över och mycket glada för.

Bilder som vi har fotat under särskilda händelser eller av familj och vänner, har ofta en särskild plats i våra hjärtan. Hos CEWE vet vi hur viktiga dessa minnen är för dig. Därför använder vi oss av det bästa inom fotoframkallning, så du kan göra fotoböcker.

Mer än 80 oberoende internationella tester har genom åren visat att våra fotoböcker och vårt beställningsprogram helt enkelt är de bästa – år efter år. .Tester av fotoböcker 2017

Flera fotoböcker från stora erkända fotoverksamheter har under år 2017 testat deras fotoböcker och vi har vunnit stort i flera av kategorierna

Våra fotoböcker vann testerna inom bland annat följande kategorier:

  • -Bildkvalitet. Kvaliteten på bilderna i en CEWE FOTOBOK är enastående och färgåtergivningen och skärpan i färgerna är nästan perfekt.

  • - Bra detaljer i bilderna, så som ljusstyrka, hudtoner och färggraderingar

  • - Vårt program är mycket användarvänligt, har ett välde av designmallar och ett bra bildredigeringsprogram

  • - Fina och robusta inbindningar

  • - Duktig och kompetent kundservice som pratar svenska


CEWE är Europas ledande producent av fotoböcker

Vi är en del av CEWE som är Europas ledande fotoproducent med sin bas i Oldenburg i Nordtyskland. Vi har mer än 50 års erfarenhet med att framkalla bilder. Varje år framkallar vi över 3 miljarder foton, så man kan lugnt säga att vi vet vad vi pratar om.

Vi önskar att du ska ha glädje av din CEWE FOTOBOK resten av livet, därför använder vi bara den bästa högteknologiska fotoutrustningen när vi gör våra fotoprodukter. Vi testar och kontrollerar kvaliteten på våra fotoböcker för att kunna leverera det bästa av det bästa.


Som en liten bonusinformation kan vi berätta att alla CEWE fotoböcker produceras klimatneutralt och vi har en certifierad hållbar produktion. Därmed lider inte klimatet när vi producerar våra produkter.Vi testar fotobokens kvalitet, färger m.m.

Visste du att din CEWE FOTOBOK blir framställd på Europas ledande fotolaboratorium? Vi har 11 högteknologiska produktionsanläggningar i Europa och vi använder bara den nyaste och bästa utrustningen när vi framkallar foton.

Vi har noggrann och kontinuerlig kvalitetskontroll och tester av fotoböckerna och våra andra fotoprodukter.

Vårt program har vunnit pris och gör din fotobok till en lek

För att göra din CEWE FOTOBOK bör du ladda ner vårt program som du installerar på din dator. Därmed öppnas hela CEWE fotovärlden med alla kreativa designmöjligheter för dig. Utöver att vara testvinnare i diverse fotobok-tester har även vårt program blivit testat. Vi har bl.a. vunnit på följande:

  • - Vårt beställningsprogram är på svenska och har bl.a. många av de funktioner du känner igen från Word. Det gör programmet lätt att förstå för många.

  • - Programmet innehåller hundravis av fina mallar som du kan använda fritt när du designar din fotobok

  • - Dessutom erbjuder programmet även många olika fina omslag / inbindningar, papperstyper och format


Testa din fotobok

Visste du att vi har en förhandsgranskningsfunktion i vårt program? När du har designat din fotobok kan du se den i förhandsgranskningen för att se så att allt är som det ska vara. Om du hittar något du inte gillar eller om du har gjort fel kan du bara gå tillbaka och rätta till det

Vi erbjuder 100 % nöjdhetsgaranti därför att CEWE vill vara den som är bäst på att göra din fotobok!

Gör din egen testvinnande fotobok

Vill du göra din egen CEWE FOTOBOK? Där finns säkert en som passar till dig. Läs mer om format här och till vilken anledning du kan göra en fotobok.

CEWE har vunnit ett TIPA Award

TIPA står för Technical Image Press Association, som är en sammanslutning av chefredaktörer från internationella, ledande fototidningar. Varje år delar de ut priser i olika kategorier, och CEWE har vunnit ett inom kategorin Best Photo Print Service.

Priset är vunnet för en av våra features i vårt designprogram, där man kan dekorera utvalda element på sin fotobok. Det kan till exempel vara titeln på fotoboken eller söta och roliga Cliparts, som man kan framhäva med guld- eller silverskrift samt en strukturlack som ”lyfter” skriften lite så den är märkbart framhävd.

Den fina designen kan du använda på CEWE FOTOBOK med hårdpärmomslag, och din fotobok får omedelbart ett exklusivt och annorlunda utseende. Därmed finns det ännu ett designelement som du kan vända till att göra din fotobok till ett mycket personligt och vackert fotoalbum.

Du kan också läsa mer om TIPA-fotopriset.

Kontakta oss:

Kan du inte hitta ett svar på din fråga? Kontakta oss!

Telefon:

(0)852-503190