Idéer till personliga mors dags-presenter

Varje år, den sista söndagen i maj, firar vi mors dag.

Frukostbordet dukas med kärlek, små presenter ligger klara på bordet och husets alla plikter har utförts flitigt av omsorgsfulla små hjälpare: Det är mors dag!

I Sverige och i många andra länder är det dagen, då små och stora barn visar hur mycket de värdesätter sin mamma. Vi vill ge dig några tips och idéer på speciella och personliga presenter som gläder varenda mamma.

Presenttips till mamma

Som tradition ger man blommor, choklad och små presenter på mors dag. Det är också väldigt vanligt med hemmagjorda presenter, och dessa är särskilt populära hos mamma. Presenterna visar att barnet (oavsett ålder) har tänkt över vad som kan göra mamma glad och har lagt ner tid i förberedelserna och skapandet.

Presenter från bebis och småbarn

Fota fina bilder av mammas dyrbara ögonsten och beställ de bästa bilderna som CEWE VÄGGBILDER. Hon kommer att älska att se bilderna på sin vägg.

Om barnen är så stora att de kan vara med och göra presenten kan en annan idé vara att baka cupcakes (tillsammans med en vuxen) som en söt överraskning till mamma. Som dekoration på kakorna kan ni använda träpinnar som ni sticker ner i kakorna. På pinnarna kan ni sätta fotoklistermärken av mamma och barn.

Stora barn vill också säga ”Tack”

En gång mamma – alltid mamma – även om barnen har flyttat hemifrån och fått sina egna familjer. Stora barn vill så klart också uppvakta deras mamma med en personlig present och ett fint kort. Personligt skapade Art Prints eller Retro Prints ger rika möjligheter för de unga människor som inte bor runt hörnet, att skicka en kärleksfull hälsning till sin mamma. Med Art Prints kan man också göra presentinslagningen ännu mer personlig.

Presenten som gör alla mammor glada

Familjen betyder allt för mamma och hon uppskattar regelbundna familjemiddagar, årets stora högtider och även en spontan fika. Fyll en CEWE FOTOBOK med alla fina upplevelser som ni har haft tillsammans, och ge bort den till henne på mors dag.

Även när mors dag är förbi kan mamma ta en titt i fotoboken för att uppleva alla härliga ögonblick.