CEWE FOTOBOK > Designservice

Designservice - Vårt designteam gör din CEWE FOTOBOK

Designservice
från 338,00 kr*
faq

Vanliga frågor

Vad är Designservice och varför ska jag använda den?

Vår designservice är perfekt för alla som vill ha en professionellt designad CEWE FOTOBOK men som av olika anledningar inte har möjlighet att göra den själv.

En fotobok berättar en alldeles särskild historia och att förmedla den på bästa sätt kräver både tid och berättarteknik. Många har inte den tid och det tar att sammanställa en CEWE FOTOBOK medan andra kanske har tid men saknar den erfarenhet som krävs för att göra bildberättelsen rättvisa.

Vi överlåter fotograferandet till dig så kan du tryggt överlåta utformandet av din CEWE FOTOBOK åt oss. Du kan dessutom ladda upp hur många bilder du vill och sedan låter du oss välja ut de bästa bilderna åt dig. Allt du behöver göra är att välja designmall, format och papper sedan skapar vi din bildhistoria åt dig. Arbetet sker i nära samarbete med dig, vilket ger dig stort inflytande över slutresultatet.

Om du vill få din CEWE FOTOBOK designad av experter och samtidigt spara tid erbjuder vi dig marknadens bästa designservice. Titta på våra exempel och bilda din egen uppfattning. Alla böcker är specialdesignade för respektive kund.

Vad kostar designservicen?

Designservicen räknas in i priset för din färdiga CEWE FOTOBOK och varierar beroende på val av format, omslag och papper. Priset inkluderar ett första utkast samt 3 designändringar efter feedback från dig.

Vad är designservice?

Har du ont om tid? Är du osäker på vilka bilder du ska använda? Du kan tryggt överlåta jobbet åt oss!

Om du har många bilder är det extra svårt och tidskrävande att välja ut de allra vackraste. Detta kan du tryggt låta oss ta hand om. Vår designservice väljer ut de bästa bland dina bilder åt dig. Du kan ladda upp hur många bilder du vill och låta våra designers ta hand om resten.

Hur lång tid tar det från design till färdig CEWE FOTOBOK?

Tre dagar efter att du har skickat dina bilder till oss är det första utkastet till din CEWE FOTOBOK färdigt. Du kan gå igenom utkastet och skicka feedback och kommentarer och lägga till texter, därefter får du ett nytt utkast. Efter att du har godkänt designen och lagt din beställning tar det ca 5-11 vardagar (produktions- och leveranstid) tills du får din CEWE FOTOBOK.

Vad händer om jag inte är nöjd med designen?

Du väljer själv den designmall som passar bäst till den historia du vill berätta. Vi sammanställer därefter en unik CEWE FOTOBOK utifrån dina kriterier och önskemål. Därefter får du möjlighet att se en online-version där du kan kontrollera att allt är som du vill ha det. Om du inte är nöjd med designen skriver du in dina ändringar som kommentarer direkt i utkastet. Vi ändrar din CEWE FOTOBOK efter dina önskemål och du får en ny version inom 2 vardagar. Du kan närsomhelst avbryta din beställning.

Hur lång tid tar en designändring?

En designändring tar 2 vardagar. Därefter kan du kontrollera den nya versionen av din CEWE FOTOBOK.

Hur kan jag vara säker på att min personliga designer använder det design som jag tycker bäst om?

Vi arbetar utifrån en unik och genomtänkt process där du själv väljer den stil som passar bäst till den historia du vill berätta.

Din personliga designer utarbetar en unik CEWE FOTOBOK utifrån dina kriterier och önskemål. Du väljer bland 6 överordnade designstilar och en mängd variationer av dessa.

Kan jag kontrollera utseendet på min CEWE FOTOBOK och göra ändringar?

Självklart! Vi är inte nöjda förrän du är 100 % nöjd med din produkt. När din CEWE FOTOBOK är färdigdesignad får du tillgång till en online-version av den. Du meddelar oss eventuella ändringar så gör vi dem enligt dina önskemål.

Jag har hundratals digitalbilder. Kan ni hjälpa mig att välja bland dem? Hur kan jag vara säker på att ni väljer de bästa?

Alla våra designer är utbildade grafiker. De har både erfarenhet och en väl utvecklad känsla för vilka bilder som passar bäst till den designstil du väljer. Allt du behöver göra är att ge oss ett par ledtrådar till vilken historia du vill förmedla.
Vi fokuserar på att skapa en medryckande handling från första till sista sidan och samtidigt återspegla de härligaste och mest känslofyllda upplevelserna. Vi använder flera urvalskriterier som - under utformandet av tusentals böcker med hundratals olika typer av historier - har visat sig användbara. Här är några exempel: :
  • Bilder som förmedlar känslor. Vi prioriterar bilder på glada människor.
  • Bilder som passar in i historiens förlopp. Varje sida ska vara en logisk och naturlig del av historien, precis som i en film.
  • Inga dubbletter eller bilder som tagits få sekunder efter varandra. Undantag: när sådana bilder utgör en naturlig sekvens, ett exempel på detta är sportbilder.
  • Bildkvaliteten. Är bilden tillräckligt skarp? Har den rätt färger och nyanser?

Du har givetvis också inflytande över både design och bildurval. Du kan se och kontrollera designerns val och komma med önskemål om eventuella ändringar.

Kan jag lägga till text och kommentarer på sidorna i fotoboken? Hur gör jag det?

Ja, du kan lägga till text och kommentarer i din CEWE FOTOBOK. När boken är färdigdesignad får du ett epostmeddelande där du kan granska en online-version av din CEWE FOTOBOK. Då får du även möjlighet att bestämma vilken text du vill ha på varje sida. Därefter integrerar vi texten så att den passar in i bokens design.

Hur beställer jag flera exemplar av min CEWE FOTOBOK?

När vi har designat din CEWE FOTOBOK kan du se en online-version av den färdiga boken. Då har du också möjlighet att beställa flera exemplar av din fotobok. Du betalar självklart bara för designservicen en gång när du beställer kopior av samma bok.

Vad kan jag göra om jag har glömt några bilder och vill lägga till dem i efterhand?

När online-versionen av din fotobok är färdigdesignad kan du tyvärr inte lägga till fler bilder. Vi rekommenderar därför att du verkligen tänker igenom vilka bilder som bäst förmedlar den historia som du vill berätta i boken innan du laddar upp bilderna till boken. Du kan dock ångra ditt köp och börja om från början med en ny fotobok. Då måste alla bilder laddas upp igen.

Kan jag ladda upp fler bilder efter att jag har sett och granskat utkastet till min fotobok online?

Utifrån de bilder du har skickat till oss utarbetar vi en design. Varje enskild bild utgör ett avsnitt i designen. Vi har därför inte möjlighet att lägga till fler bilder efter att designprocessen påbörjats.

Hur lång tid har jag på mig att granska den färdiga versionen av min CEWE FOTOBOK?

När din CEWE FOTOBOK är färdigdesignad och tillgänglig online får du ett epostmeddelande. Därefter har du 21 dagar på dig att kontrollera designen och beställa din CEWE FOTOBOK.

Hur många gånger kan jag ändra designen?

Över 95 % av våra kunder är mer än nöjda med det första designförslaget och beställer sin CEWE FOTOBOK så snart de har lagt till texter i boken. Vi gör ändringarna utifrån din feedback och dina kommentarer och vi gör vårt bästa för att uppfylla dina önskemål så att du blir 100 % nöjd med slutresultatet. Vår erfarenhet säger oss att om du fortfarande inte är nöjd efter att ha ändrat designen tre gånger så är vi inte rätt designservice för din fotobok. Du kan när som helst häva din beställning.

När får jag min CEWE FOTOBOK efter att jag har beställt den?

Din CEWE FOTOBOK går i produktion så snart du har godkänt designen och skickat in beställningen. Produktions- och leveranstid är ca 5-11 vardagar.

Kan jag göra ändringar efter att jag har bekräftat designen och skickat beställningen?

Nej, tyvärr. När du har skickat in beställningen av din CEWE FOTOBOK kan du inte ändra någonting.

Kan jag ändra sidantalet i min CEWE FOTOBOK?

Du kan ändra sidantalet i din fotobok när du kontrollerar online-utkastet genom att ändra antalet bilder per sida. Om du t ex har 2 bilder per sida och totalt 100 bilder i boken blir din färdiga CEWE FOTOBOK på 50 sidor. Väljer du i stället att ha 4 bilder per sida så reduceras sidantalet i fotoboken till 26. Kom ihåg att det av tekniska orsaker bara är möjligt att öka sidantalet med minst 8 sidor åt gången.

Kan jag få olika exemplar av min CEWE FOTOBOK levererade till olika adresser?

Nej, tyvärr. I nuläget levereras alla CEWE FOTOBÖCKER till den adress som anges vid beställningen.

Kan jag beställa samma CEWE FOTOBOK i olika format och med olika omslag?

Nej, tyvärr. Det är endast möjligt att beställa kopior av boken.

Kan jag dela den färdiga online-versionen av min fotobok med mina vänner på Facebook?

Denna funktion är tyvärr inte tillgänglig ännu – men vi jobbar på det!

Kan jag ladda upp bilder från min Picasa- eller Flickr-profil?

Nej, tyvärr. Dock kan du snabbt och lätt ladda upp bilder från din dator, där du sannolikt har samma bilder som på din Picasa eller Flickr.

Hur använder jag min rabattkod till designservice?

Om du har en rabattkod kan denna anges efter att du har valt format och omslag till din CEWE FOTOBOK. Rabattkoden kan även anges när du gör beställningen av din CEWE FOTOBOK.

När kan jag ångra min beställning? Hur länge är det möjligt att ångra en beställning?

Du kan alltid ångra dig fram tills att du har bekräftat ditt köp. Om du upptäcker ett fel i din CEWE FOTOBOK ska du kontakta vår kundservice. Hög kvalitet och nöjda kunder är alltid det viktigaste för oss.

Hur gör jag om jag inte hittar en passande designmall?

Vi har ett stort urval av designmallar för nästan alla tillfällen men om du ändå inte hittar något som känns rätt kan du göra så här:

1)  Välj den designmall som kommer så nära ditt önskemål som möjligt.

2) Beskriv dina önskemål så detaljerat som möjligt så utformar vi din CEWE FOTOBOK utifrån det. Självklart kan du alltid be oss att byta designmall om det inte blev som du tänkte dig.

Vad gör jag om alla mina bilder inte är i JPEG-format?

Vårt system stödjer endast bilder i JPEG-format. Du kan själv ändra ina bilder till JPEG-format. Du hittar mer information om detta på internet.

Vad är storlekskravet på de filer jag laddar upp? Finns det något minimikrav gällande filstorlek?

JPEG-filerna ska vara på minst 100 KB och max 10 MB.

Jag kunde inte ladda upp mina bilder av tekniska orsaker. Vad ska jag göra?

Försök igen. Om det fortfarande inte fungerar kan det bero på din dator eller internetförbindelsen. Kontakta vår kundservice så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Hur kontrollerar jag status på min beställning?

Genom att logga in på ditt konto kan du kontrollera status på din beställning.

Kan jag beställa extra exemplar av min CEWE FOTOBOK efter att jag har skickat in beställningen?

Inom ca 4-6 veckor kan du beställa fler exemplar av din CEWE FOTOBOK via ombeställningslänken. Observera att det är endast möjligt att beställa en kopia, inga ändringar kan göras.
ds cpb

Snabbt och lätt i 3 steg

Exempel från våra kunder

ds customer samples
ds designer

Vi utformat din CEWE FOTOBOK utifrån dina önskemål!

Du behöver bara välja designmall och ladda upp dina bilder - sedan tar en av våra professionella designers hand om resten. Din personliga CEWE FOTOBOK går inte till produktion förrän du är 100% nöjd – och innan dess betalar du ingenting.